REAL TECHNIQUES "Kabuki Brush" kabuki šepetėlis du viename 01409

Kažkada pirkau labai daug makiažo šepetėlių, ieškodama patogiausių sprendimų ir kai kas mano namuose užsiliko, o kai ką senai pamiršau. Apie dalį šepetėlių jau papasakojau iš karto, testuodama, o dalis jų yra užsilikę. Kadangi pastaruosius porą metų kosmetikos perku minimaliai, šepetėlių jau nebeperku, tai vis bandysiu jums parodyti, ką dar turiu namuose, kas pasiteisino, o kas taip ir užsimiršo dėžutėje, kurioje laikau viską, ko šiuo metu nenaudoju. Real Techniques šepetėlių dar turiu kelis, taip ir nepasirodžiusius bloge, tad šiandien apie vieną jų - kabuki šepetėlį, atliekantį dvi funkcijas.


Produktas: REAL TECHNIQUES "Kabuki Brush" kabuki šepetėlis du viename 01409
Gamintojas: sukurta Didžiojoje Britanijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veidui - pudrai; skaistalams ir bronzinei pudrai
Medžiagos: sintetika plaukeliai - talkonas. Rankenos - plastikas, guma ir metalas
Labiausiai patiko: du viename sprendimas
Labiausiai nepatiko: šepetėlis šiek tiek per didelis
Matmenys: 6 cm ilgio
Kaina: apie 12 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Šis šepetėlis, kai uždarytas, skirtas pudrai padengti. Atidarytas šepetėlis skirtas skruostų kontūravimui. Itin minkšti šereliai.


Makiažo šepetėlis atkeliauja skaidrioje plastikinėje pakuotėje, pro kurios sieneles persimato viduje esantis šepetėlis. Nežinau, kaip šis gamintojas šepetėlius pakuoja šiuo metu, tačiau plastikas tikrai nėra geriausias pasirinkimas gamtai - sprendimų šepetėlių pakuotėms tikrai yra daugiau, galima pagalvoti apie tvaresnius sprendimus.


Pats makiažo šepetėlis nedidelis, kabuki tipo su plastiko pagrindu ir minkštučiais šereliais. Šis kabuki šepetėlis naudojamas įprastai tinka pudrai visam veidui padengti ar bronzinei pudrai dideliuose veido odos vietose, pavyzdžiui, kai sausa pudra norite pabronzinti aplink veido kontūrą ir sukurti tarsi saulės nubučiuotos odos efektą.


Tačiau šepetėlyje slepiasi paslaptis - atvėrus šepetėlį per pusę jis tampa plačiu kirstu makiažo šepetėliu, puikiai tinkamu bronzinei pudrai ar skaistalams dengti. O po naudojimo, jis vėl patogiai užsidaro ir užsifiksuoja magneto pagalba. Turiu prisipažinti - man šis šepetėlis yra šiek tiek per didelis - mano veidas gana smulkus, tad skaistalams mieliau renkuosi mažesnius apvalius, o bronzinei pudrai - smulkesnius kirstus. Šis šepetėlis per platus, o ir užapvalintas keistokai - ties centru plaukeliai ilgiausi, tad gražiai pasidengti makiažą reikia įgūdžių.


Tačiau šis šepetėlis labai patogus keliaujant, kai nesinori apsikrauti ir reikia vos kelių pagrindinių šepetėlių. Tokiu atveju, įsimetusi kabuki šepetėlį sutaupau vietos ir vietoje 2-3, vežuosi vos vieną įrankį. Šiai dienai žinau, kad tokio kabuki šepetėlio greičiausia nebepirkčiau. Apskritai kabuki kažkada buvo labai populiarūs ir juos pirkome, kai visiems buvo pabodę įprasti šepetėliai, kai gausiai, visur aplink veidą ir skruostų srityje dengdavome bronzatus ir vis atnaujindavome dienos eigoje. Tuo metu daug kas naudojo Egipto žemę, kurią reikdavo papildomai aplikuoti, o kabuki šepetėlis buvo tobulas rankinės draugas. Šiuo metu aš beveik nenaudoju bronzinės pudros, dienos eigoje makiažo nebetaisau, tad ir poreikio nešiotis šepetėlių kasdien nebėra. Kartas nuo karto tikrai naudosiu, ypač kelionėse, tačiau neįsivaizduoju, kad kasdien naudočiau šitą šepetėlį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų Golden Rose "Paris" nagų lakas Nr.92.

Komentarai