LUMENE "Lahde" Nordic Aqua Foaming Clanser - putų pavidalo veido prausiklis su beržų sula

Nors veido prausiklis atrodo labai paprastas, kasdienis reikalas ir gal nereiktų itin daug investuoti, tačiau tiesa ta, kad tinkamai pasirinktas, švelnus prausiklis gali daryti stebuklus. Jau kuris laikas naudoju Lumene Lahde veido prausiklį ir šį kart noriu apie jį papasakoti šiek tiek plačiau.


Produktas: LUMENE "Lahde" Nordic Aqua Foaming Clanser - putų pavidalo veido prausiklis su beržų sula
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai prausti, šalinti nešvarumus ir makiažą, giliai valyti, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 150 ml
Kaina: 14,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Douglas

Ką žada gamintojas: Kasdienė bemuilė priemonė veido odos drėkinimui. Ši priemonė virsta švelniomis, lengvomis putomis, kurių pH tinkamas odai. Putos švelniai ir giliai valo, pašalina nešvarumus ir makiažą, nesausindamos odos. Priemonė, papildyta drėkinamąja organinių šiaurinių beržų sula ir tyru arktinių šaltinių vandeniu, sustiprina natūralų apsauginį odos drėgmės barjerą, oda tampa švari, elastinga ir gaivi.
„Lumene“ priemonių sudėtyje visada yra daug puikių, natūraliai gautų sudedamųjų medžiagų, iš jų – ir arktinių šaltinių vandens.
NAUDOJIMAS: Naudoti ryte ir vakare. Švelniai masažuodami sukamaisiais judesiais užtepkite priemonės ant drėgno veido. Nuplaukite vėsiu vandeniu, nusausinkite.


Pakuotė. Melsvo, skaidraus plastiko pakuotė su užsukta pompa atrodo gana paprastai, tačiau kartu pakuotė labai kokybiška. Pompa visuomet dozuoja vienodo dydžio putų kiekį, nestringa, gal tik keistokai sucypia paspaudus. Pakuotės kokybė puiki.

Kvapas. Veido prausiklis kvepia labai maloniu, uoslę džiuginančiu švaros aromatu.

Konsistencija buteliuke skysta. Speciali pompa skystos konsistencijos produktą paverčia minkštomis putomis.


Sudėtis: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, METHYL GLUCETH-20, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, PEG-8, BETAINE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRONELLYL METHYLCROTONATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PANTHENOL, PROPANEDIOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM PCA, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, PARFUM (FRAGRANCE).


Poveikis. Tikėjausi šiek tiek saugesnės priemonės sudėties, tačiau nieko tragiškai blogo čia nėra, standartiškai kvepalų ingredientai pabaigoje ir potencialiai turintys pavojingų priemaišų. Priemonės sudėtyje yra drėkiklių, minkštiklių, odą kondicionuojančių ingredientų.

Nedidelis putų kiekis puikiai suputoja ir labai švelniai prausia odą. Prausiklis puikiai tinka ne tik veido odos nešvarumams nuprausti, tačiau ir makiažą nuprausia puikiai, be didesnio vargo šalina net ir sunkiau nusivalantį tušą. Visgi, aš labiau linkusi makiažą valyti dvigubo valymo metodu - pirma nuvalau makiažą valikliu, o paskui nuprausiu prausikliu. 

Šis prausiklis labai švelnus ir malonus veido odai ir puikiai jaučiasi, kad turi drėkinančių savybių. Po prausimosi oda tampa švelni, atrodo skaistesnė, minkšta ir nors drėkinimo tik iš prausiklio nepakanka, tačiau drėkinamasis poveikis jaučiasi. Man patiko, labai patiko, nors sudėties tikėjausi geresnės, tačiau efektas nepriekaištingas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai