DENTALUX tarpdančių siūlas: "Expanding" ir "Waxed"

Šiandien namuose didžioji skalbimo diena po stovyklos. Namai atrodo kaip po karo: visur pilna tašių, tašyčių, maišų, maišelių, lagaminų ir šlapių batų, tad turiu darbelio. Viską būtina susitvarkyti, kad ryt dar turėčiau truputį poilsio ir kitą savaitę jau grįžtam į darbus. Atostogos buvo puikios, intensyvios, tad tikriausiai normalu, kad šiandien visai nesinori daug laiko skirti tinklaraščiui. Gerai apgalvojusi ateinančių dienų planus, nusprendžiau, kad šiandien noriu jums trumpai papasakoti apie tarpdančių siūlus, kuriuos galima įsigyti Lidl. Nes norint gero tarpdančių siūlo, visai nebūtina mokėti daug - tik kurį rinktis?


Šiuo metu tarpdančių siūlas mūsų namuose matuojamas metrais. Niekada nemėgau siūlų, tačiau dėvint breketus, pripratau naudoti kasdien ir šiandien suprantu, kad tai efektyviausia tarpdančių priežiūros priemonė. Nė vienas tarpdančių šepetėlis negali taip kruopščiai išvalyti tarpdančių, kaip siūlas. O kombinacija su mėgstamu tarpdančių šepetėlių yra pati efektyviausia nepriekaištingai burnos higienai. Ilgai ieškojusi neslystančio tarp pirštų, netrūkinėjančio gijomis siūlo, ilgiau apsistojau ties paprastučiais, pigučiais iš Dentalux (Lidl parduotuvėse). 

Dentalux siūlo kelis skirtingus pasirinkimus. Aš išbandžiau du skirtingus:

- WAXED (žalsva pakuotė) siūlas plonytis, puikiai tiks siauriems tarpdančiams, dantims esantiems labai arti vienas kito. Siūlas labai tvirtas, neplyšta nuo trinties į dantis ir metalinius breketus, nepleišėja skaidulomis. Net ir būdamas vaškuotas, sudrėkęs nuo seilių siūlas neslysta tarp pirštų. O ir pakuotėje yra gausus 80 m ilgio siūlas;
- EXPANDING (oranžinė pakuotė) siūlas ženkliai storesnis, sudarytas iš kelių gijų. Būdamas storesnis jis labai tinka skirtingiems tarpdančiams: plonesniuose tarpeliuose jis lengvai suspaudžia, platesniuose - storesnis siūlas efektyviau išvalo tarpdančius, nei plonytis siūlas. Atkreipiu dėmesį, kad šioje pakuotėje siūlo tik 40 m, tačiau būdamas platesnis, man jis gerokai patogesnis.

Sudėtis: Cera Microsristallina, Aroma, Sodium Fluoride, Sodium Monofluorophosphate, Limonene, Linalool.


Mano vyrų poreikiams labiau tinka plonesnis Waxed siūlas žalioje pakuotėje, tačiau turint breketus, kai tarpai tarp dantų nuolat kinta, man ženkliai patogesnis Expanding siūlas oranžinėje pakuotėje. šis siūlas daug patogesnis ir leisdamas didesnį paviršių, lengviau išvalo apnašas, kurių įprastai ant dantų nesimato, o tarpdančių šepetėlis šių apnašų iš tarpdančių pilnai neiškelia. Iš brangesnių ir pigesnių bandytų variantų, labai rekomenduočiau išbandyti Dentalux siūlus - kam mokėti brangiau, jei galima sutaupyti?

Ieškokite: Lidl parduotuvėse
Kaina: 2 pakuotės (2x80 m; arba 2x40 m) už 1,99 Eur




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai