CATRICE "18h Colour & Contour" Eye Pencil - juodas akių pieštukas "010 Me, My Black And I"

Gyvenu atostogų ritmu ir prie tinklaraščio prisėsti norisi vis rečiau. Ilsiuosi, atgaunu jėgas, keliauju, leidžiu laiką su šeima, mėgaujuosi įspūdžiais ir tas laikas tooks geras! Pabandysiu kitai savaitei parengti daugiau įrašų, nes neturėsiu galimybės bent kelias dienas nei prie kompiuterio prisėsti, nei internetu naudotis. Kita savaitė bus kupina kitokio atsipalaidavimo. Na o šiandien paskutinė Jūros šventės diena, tad dar lekiam į miestą pasivaikščioti, pasižmonėti.


Produktas: CATRICE "18h Colour & Contour" Eye Pencil - juodas akių pieštukas "010 Me, My Black And I"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: kreminė konsistencija ir geras laikymas
Labiausiai nepatiko: nėra intensyviai juodas
Tūris: 0,3 g
Kaina: apie 3,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Minkštas akių pieštukas su intensyvia spalva ir ilgai išliekančiu efektu. Su intengruotu drožtuku, kad išliktų idealaus aštrumo.


Pakuotė. Plastikinė pieštuko formos pakuotė, labai standartinė: atkemšamu dangteliu ir drožtuku kitoje pusėje. Drožtukas nėra standartinis, mediniams pieštukams skirtas, - jis plastikinis suformuoja minkštos šerdelės galiuką.

Kvapas neutralus, natūralus. Priemonė bekvapė.

Konsistencija minkšta, kreminės tekstūros.


Sudėtis: DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, OZOKERITE, C30-45 ALKYL DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYPHENYL DIMETHICONE, SILICA, COPERNICIA CERFERA (CARNAUBA) WAX, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-B UTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Pirmiausia pagirsiu priemonės sudėtines dalis - pieštukas visiškai saugus naudoti, jokių žalingų ir net vidutinio saugumo ingredientų priemonės sudėtyje nėra. 

Minkštos, kreminės konsistencijos pieštukas intensyviai pigmentuotas, ryškiai juodas. Visgi, nepasakyčiau, kad ši spalva yra juodžiausia iš juodžiausių. Norint labai intensyvios spalvos tenka ir kelis kartus perbraukti pieštuku. 


Priemone lengva naudotis, patogu brėžti pieštuku kontūrą, lengva laviruoti. Iš pradžių atrodo, kad kreminis pieštukas nelaikys, lengvai nusitrins nuo odos. Tačiau po kelių minučių nudžiūvus ant odos pieštukas labai tvirtai prikimba, tad jei suklydus reikia nuvalyti, tai reikia daryti iš karto, nelaukiant kol nudžius. O nudžiūvus laiko puikiai, atlaiko ir karštesnę dieną. Patiko, paprastas, pigutis ir veiksmingas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai