LUVIA Cosmetics 2 Pan Eyeshadow - akių šešėlių dueto paletė

Na va, pasirodo tereikia šiek tiek pasiknaisioti po mano dėžučių karalystę ir naujos kosmetikos blogo įrašams atrasti drąsiai galima. O šios mini paletės toli ieškoti nelabai ir reikėjo, nes ji buvo iš advento kalendoriaus, tik kad niekaip neprisiruošiau aprašyti ir vis trūko kažko iki galutinės nuomonės. Galiausiai ir šios paletės prekyboje nėra, jei teisingai suprantu ji buvo sukurta tam, kad advento kalendoriaus pagalba susipažintumėte su kompanija ir jau žinotumėte, ko daugmaž tikėtis. Na o įsigijimui tektų rinktis pilno dydžio, didesnes paletes. 

Akių šešėliais pastaruoju metu dažausi labai retai, o man regis vasaros metu daugumos makiažas iš vis tampa labai minimalistiniu. Tačiau nemeluosiu - paletę bandyti, testuoti ir stebėti poveikį buvo labai smagu. Tad kokie tie Luvia šešėliai?


Produktas: LUVIA Cosmetics 2 Pan Eyeshadow - akių šešėlių dueto paletė
Gamintojas: "Vico" GmbH, Vokietija. Pagaminta P.R.C. (Kinija)
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: spalvos nedera naudojimui kartu
Tūris: 2 x 1,2 g
Kaina: £14,33 (16,42 Eur)
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Išryškinkite akis patraukliais akių šešėliais. Luvia akių šešėlių paletė intensyviai pigmentuota, neutralūs atspalviai suteikia akims ryškumo, jos atrodo didesnės ir žvalesnės. Nesvarbu ar jums patinka matiniai ar blizgūs atspalviai, šioje paletėje rasite abu. 
Paletėje yra ir patogus veidrodėlis.


Pakuotė. Mažutė, kompaktiška popierinė pakuotė, dengta plastiku ir iš karto džiaugiuosi, kad viduje yra nedidelis veidrodėlis. Ne visuomet po ranka ar ten kur keliauji būna proga žvilgtelti į veidrodį, o net ir toks mažas veidrodėlis gelbėja. Baltos spalvos pakuotė su beveik aukso spalvos (ne visai, tokia rudai - pilkai - auksinė) raštais atrodo patraukliai akiniai, dizainas neperkrautas, minimalus, o ant pakuotės sutalpinta visa reikalinga informacija. Pakuotė patikimai užsidaro magnetu, o viduje slepiasi du nemaži lizdai su spalvotais šešėliais. Tokia kompaktiškas, patogi pakuotė - vieni privalumai.

Kvapas. Jokių papildomų aromatų akių šešėliuose nenaudota, priemonė bekvapė. Net ir uostant šešėlius iš labai arti, jokio pašalinio aromato neužuodžiu.

Konsisitencija minkšta, švelnutė, drėgnoka, beveik kreminė - tokias aš mėgstu labiausiai. Jos maloniausiai jaučiasi ant odos, lengviausiai dengiasi ir mažiausiai trupa (praktiškai netrupa).


Sudėtis: Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Sorbitan Isostearate, Phenoxyethanol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Caprylic/ Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate.
May contain: CI 77499, CI 77491, Tin Oxide, CI 77891, CI 15850.
Veganams
Netestuota su gyvūnais


Poveikis. Pirmiausia negaliu nepagirti minkštutės, labai malonios, gana drėgnos kreminės priemonės konsistencijos. Dengiasi labai maloniai, lengvai slysta ant odos, maloniai jaučiasi, o jau pigmentacija... labai intensyvi, ryškių spalvų, tobulai pigmentuota.

Paletėje yra du atspalviai: labai intensyviai blizgus vario spalvos šešėlis su nedideliu kiekiu matomų blizgučių. Atspalvis metalo efekto ir labai, labai dailiai atrodo ant akių voko. Tamsesnis atspalvis iš pažiūros gali atrodyti rudas, tačiau jame nemažai raudono atspalvio, tad matosi bordo spalva. Šiek tiek pasklaidžius atrodo beveik baklažano violetinės spalvos. 


Teoriškai atspalvius galima dengti kartu, tačiau man jie tarpusavyje nelabai dera, tad greičiausiai reiktų naudoti atskirai. Apskritai paletė lyg ir turėtų būti suformuota iš tarpusavyje puikiai derančių atspalvių, bet būtent dermės man čia pritrūko. 

Šešėliai puikiai išlieka visą dieną, gal tik vėlaus vakaro eigoje, kad šiek tiek pasitrynęs intensyvumas. Tačiau iš esmės paletė labai puiki - puiki sudėtis, nepriekaištinga pigmentacija, maloni konsistencija, tobulai lengvai pasidengia, visai gražiai sklaidosi. Tik tarpusavyje man šios spalvos nelabai dera, bet visa kita - vieni privalumai. Keliu nykštį į viršų ir džiaugiuosi kokybe.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" No.92.

Komentarai