CELL FUSION C "First Cooling Mask" -5°C - vėsinanti ir drėkinanti veido kaukė

O va nuo šiandien esančius įrašus jūs skaitote parengtus iš anksto - šiuo metu esu be ryšio, be technologijų, tad keletą įrašų esu jums parengusi iš anksto. Šios kaukės nebandau antradienį, ją išbandžiau savaitgalį, po deginimosi saulėje. Uždėjau ant odos, po dienos paplūdimyje ir saulės vonių, o įspūdžius sudėliojau tinklaraštyje.


Produktas: CELL FUSION C "First Cooling Mask" -5°C - vėsinanti ir drėkinanti veido kaukė
Gamintojas: "Cell Fusion". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - raminti, vėsinti, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: manau, kad visgi kvapas
Tūris: 27 g/ 1 vnt.
Kaina: 4,50 Eur
Kur galima įsigyti: New Crush

Ką žada gamintojas: Veido kaukė, kuri yra itin greita pagalba jautriai ar sudirgintai veido odai, todėl visuomet ją rekomenduojame turėti savo namuose vasaros ar žiemos metu! Hidrogeliu prisotinta vėsinanti kaukė nedelsiant palengvina raustančios ir pažeistos odos simptomus. Pasižymi greitu raminančiu poveikiu, padeda ją sudrėkinti ir atstatyti sudirgusios veido odos būklę. Lakštinės veido kaukės puikiai tinkamos naudoti visur ir visada!

IŠSKIRTINUMAI
- Veido kaukės sudėtyje nėra mentolio, ji prisotinta vėsinančiu  hidrogeliu, kuris suteikia vėsinantį poveikį ir nedirgina odos. 
- Nedelsiant vėsinanti kaukė suteikia šaldantį poveikį ir jis tęsiasi visą kaukės laikymo ant veido odos laiką. 
- Kaukė gausiai prisotinta drėkinančioms medžiagoms, kurios sudrėkina bei atstato sausos odos būklę. 

IŠSKIRTINIAI INGREDIENTAI
Azulenol™ - Azulenas + Piknogenolis 
Ingredientai be mentolio, NEO CMS™patentuotas ingredientas.
Išlaikytas laikinas odos temperatūros mažinimo testas. Išlaikytas saugumo odai testas

Pliusai:
- Labai greitai nuramina sudirgusią odą;
- Puikiai tinka po saulės vonio ar nušalus;
- Maloniai vėsina;
- Oda po naudojimo lieka sudrėkinta ir skaistesnė.

Minusai:
- Kas nemėgsta vėsinančio efekto, gali nepatikti, nes yra ganėtinai jis stiprus;
- Jeigu odai tik trūksta drėgmės, nejausite kaukės teikiamo raminančio poveikio.

NAUDOJIMAS:
Ant švarios veido odos užtepkite toniko;
Nuimkite kaukę apsaugantį  tinklelį ir ant veido uždėkite kaukę;
Nuimkite kitą tinklelį ir kaukę palikite ant veido odos 20-30 minučių;
Nuėmus kaukę, švelniai patapšnokite veidą, kad veikliosios medžiagos pilnai susigertų. 


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis, kurią liečiant apima keistokas jausmas - lyg ir žinai, kad plastikas, tačiau jausmas lyg popieriaus. Pakuotė puošta melsvais atspalviais ir ledo kubeliais, tad tokios išvaizdos su niekuo nesumaišysi - pakuotėje esanti kaukė skirta vasaros metui.

Kvapas kosmetinis, gaivus aromatas su stiproku plastmasės aromatu. Hmm... nežinau, korėjietiškos veido kaukės dažnai būna pakvėpintos, tačiau niekada nekvepia maloniai. Man labiau patiktų bekvapės kaukės nei toks keistokas aromatas.

Konsistencija medžiaginė, plona veido kaukė, labai gausiai prisotinta veikliuoju serumu.

Sudėtis: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Dipropylene Glycol, Guaiazulene, Pinus Pinaster Bark Extract, Fraxinus Rhynchophylla Extract, Ocimum Basilicum Flower/ Leaf/ Stem Extract, Chamomilla Recutita Extract, Chrysanthemum Parthenium Extract, Hydrogenated Lecithin, Betaine, Trehalose, Panthenol, Ammonium Arcyloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Polyglyceryl-10 Laurate, Methyl Diisopropyl Propionamide, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamide, Disodium EDTA, Adenosine, Ceramide NP, Sucrose Stearate, Butylene Glycol, Cholesterol, Stearic Acid, Cholesteryl Macadamiate, Palmitic Acid, Saccharide Isomerate, Hydrolyzed lupine protein, Fragrance, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone.


Poveikis. Visų pirma pagirsiu priemonės sudėtines dalis - beveik visiškai saugi sudėtis, kurioje gausu drėkiklių, minkštiklių, odą kondicionuojančių ingredientų, antioksidantų ir raminančių sudėtinių dalių. Visiškai saugiai parinkti konservantai ir tik keli kvepalų ingredientai vidutinio saugumo.

Akivaizdu, kad kaukės kurta ne europietiškiems veidams - akių sritis per siaura ir per arti viena kitos, lūpoms skirta mažytė ir apvali anga. Bandžiau užsilankstyti, prakarpyti ir kažkaip užsidėti pavyko, nors kaukė ant odos tikrai neužsidėjo nepriekaištingai, ypatingai aplink lūpas ir skruostų apačioje.

Beje, šią kaukę reiktų ant odos laikyti 20-30 minučių, ką ir dariau ir lakštinių kaukių perlaikyti nerekomenduojama. Jų neįmanoma užsidėti visiškai lygiai, be menkiausios raukšlelės, o perlaikius kaukę lakštas sausės ant odos ir formuos įspaudą, raukšlę, kuris duos daugiau žalos. Lakštinių kaukių atveju ilgiau nėra lygu geriau. Tiek, kiek nurodė gamintojas - ir gausite pačius optimaliausius rezultatus.


Jau minėjau, kad kaukę naudojau po pusdienio paplūdimyje ir... tik užsidėjus jaučiu labai malonų, intensyvų vėsinantį efektą. Kaukė iš ties intensyvaus vėsinančio poveikio, tačiau priešingai, nei kaukės su mentoliu, ji nedirgina ir nejautrina veido odos. Priemonė drėkina odos paviršių, suteikia švelnumo, oda tampa sveikai švytinti. Ir svarbiausia, nepalieka jokio nemalonaus lipnumo ant veido odos. Ši kaukė tobulai tiks po saulės vonių, po deginimosi, kai norisi atvėsinti ir nuraminti odą, tačiau jei reikia tik drėkinančio efekto, greičiausiai rekomenduočiau rinktis kitokią kaukę. Būtinai ateityje kartosiu tais atvejais, kai saulėje bus praleista daugiau laiko, nei buvo planuota.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ne tik korėjietiškų veido kaukių forma nelabai pritaikyta europiečių veidams, bet ir kaukių-kojinių mūsų kojoms... Nusipirkau vieną tokią - poveikis puikus, bet savo 40 dydžio pėdas vos ne vos įspraudžiau, o kai įspraudžiau, kojinės plyšo, bet tik viršuje per siūlę, tad skystis neišbėgo ir galėjau kaukę palaikyti reikalingą laiką...:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Geras, niekad nesusimąsčiau apie pėdų kaukes - mano pėda 36 d, tad puikiai tinka ir niekad su problemomis neteko susidurti, gal net kiek per didelės jos man :D
      Svarbu pavyko panaudoti. Bet suprantama, tikrai nesmagu, kai negali pasidžiaugti kaukėmis ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą