BATH & BODY WORKS PocketBac Men's Collection "Ocean" - antibakterinė rankų želė vyrams su kiparisų, kvapiojo auksabarzdžio ir pajūrio oro aromatu

Rankas dezinfekuojantys skysčiai prabėgus didžiąjai K epidemijai tapo pamiršti kosmetikos produktai daugumai. Atrodo visi draugiškai džiaugėmės, kad va, pagaliau išmokome laikytis intensyvios higienos, tačiau regis naujas įprotis nesusiformavo daugumos rutinoje. Aš ir pati naudoju ženkliai mažiau, nei anksčiau, tačiau vis dar naudoju labai dažnai, visuomet turiu rankinėje pakuotę arba įsimetu į kišenę. Anksčiau pirkdavau Bath & Body Works dezinfekcinius skysčius su siuntimu iš užsienio, dažniausiai Didžiosios Britanijos, tačiau nesenai atradau lietuvišką el.svetainę, kurioje ne tik dezinfekcinio skysčio, tačiau ir kitų, retesnių prekinių ženklų priemonių galima įsigyti. 


Produktas: BATH & BODY WORKS PocketBac Men's Collection "Ocean" - antibakterinė rankų želė vyrams su kiparisų, kvapiojo auksabarzdžio ir pajūrio oro aromatu
Gamintojas: "Bath & Body Works". Pagaminta JAV
Paskirtis: "nuprausti" rankų odą, kai šalia nėra vandens, pašalinti nešvarumus ir bakterijas
Tinkamas tipas: sukurta vyrams
Labiausiai patiko: nepriekaištingas efektas
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 29 ml
Kaina: 4,00 Eur
Kur galima įsigyti: BeautyBoutique, ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Bath&Body Works antibakterinis rankų gelis be vandens ir muilo sunaikina 99,9% bakterijų. Patogus nešiotis kišenėje ar rankinėje, todėl visada šalia kai jo reikia, ypač gyvenant tokį įtemptą gyvenimo būdą. Pasirūpinkite, kad šaltuoju metų periodu jis visada būtų „po ranka“. Praturtintas vitaminu E, todėl net ir pašalindamas bakterijas šis dezinfektorius neišsausins odos, palikdamas jas švelnias ir minkštas.

Mėgaukitės kiparisų, kvapiojo auksabarzdžio ir pajūrio oro aromato kvapu!

Sudėtis:
AKTYVŪS ingredientai: Alcohol 71%.
NEAKTYVŪS ingredientai: AquaParfumCarbomer, Lactose, Aminomethyl Propanol, Isopropyl Myristate, CellulosePropylene Glycol, Hydroxyethyl UreaTocopheryl Acetate, Wheat Amino Acids,  Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Hydroxypropyl MethylcelluloseRetinyl Palmitate, CI 77007, CI 42090, CI 60730, CI 17200, CI 19140.


Mano nuomonė. Gal pradėkime nuo to, kad nusipirkau vyriškos linijos rankų dezinfekcinę želė, kuri skirta vyrams, tad greičiausiai nereikia stebėtis, kad kvapas labai vyriškas. Dezinfekcinė želė kvepia gaiviais vyriškais kvepalais, kurie primena kvapą, kuriuo kvėpinasi dauguma vyrų. Greičiausiai iš vyriškų kvepalų labiausiai primena Dolce & Gabbana Light Blue, tad iš ten tas palyginimas su gaiviu vandenynu. 

Pirkti vyriškos kolekcijos dezinfekcinę priemonę minčių neturėjau - pamačiau vandenynas ir pagalvojau, kad kvepės gaiviu vandeniu, šiek tiek sūrstelėjusia vandens nata, bet ne vyriškais kvepalais. Nieko tokio, sunaudosime su vyru ir sūnumi, tačiau sekantį kart pirkčiau kažką universalesnio.

Man labai patinka mažytės, kompaktiškos ir labai patogios Bath & Body Works dezinfekcinės pakuotės, kurios telpa ir kišenėse, ir mažiausiame rankinuke. Dezinfekcinė želė dažyta melsva spalva ir pripildyta mėlynais rutuliukais, kurie skirti dekoratyvinei, nei kažkokiai konkrečiai funkcijai. 

Dezinfekcinės priemonės želė pagrindu yra skalsesnės, nei skysčiai - pakanka nedidelio lašelio vienam kartui, tad nors atrodo, kad 29 ml yra labai mažas kiekis, tačiau jo pakaks iš ties ilgam laikui. Šios rankų želė turi aukštą alkoholio koncentraciją, tad be vargo susidoros su bakterijomis ir virusinių ligų sukėlėjais, o dėl sausumo pojūčio nerimauti taip pat nereikia - želinis produktas nesausina rankų odos ir maloniai jaučiasi. Bath & Body Works yra patys geriausi dezinfekciniai skysčiai/ želė - ir skalsūs, ir kvepia maloniai, ir veikia patikimai, ir rankų nesausina. Labai patinka! Gal tik su kvapu šį kart nepasisekė, bet kiti įsigyti turėtų būti malonesni ne tik mano vyrams, bet ir mano uoslei.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" Nr.92.

Komentarai

  1. Kaip naudojau, taip ir naudoju toliau, ir telefoną dezinfekuoju. Nė kiek "nesumažėjo" šis įprotis. Turiu su savimi nedidelį buteliuką su purkštuku, man želė kažkodėl ne taip patogu. Tik pastebėjau, kad kai kuriuose parduotuvėse nebeliko dez.skysčio, arba jei ir yra pakuotė, viduje tuščia, todėl visada nešiojuosi savo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, neliko ir viešame transporte, ir daugumoje parduotuvių, o jei yra buteliukai, tai ir tušti.
      Džiaugiuosi, kad naudojate, naudoju ir aš :) Tik realybė tokia, jog dauguma iš ties nebenaudoja dezinfekuojančių priemonių. Kadangi beveik kasdien važinėju viešuoju transportu, pastebiu, pastebiu žmonės ir prekybos centruose. Tiesa ta, kad retai kas dar naudojasi dezinfekuojamomis priemonėmis. :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą