2023/07 Liepos mėnesio pirkiniai ir naujienos: Jus & Mionsh; Madara, Pharma Oil ir kt.

Paskutinė mėnesio diena ir šiandien buvo taaaaiiip sunku po atostogų grįžti į įprastą darbo rutiną, nu žinot - sunku. Atrodo reiktų dar savaitės, kad bent porą dienų pagulėti ir pailsėti, nes atostogos buvo intensyvios, ypač praeita savaitė. Bet jos buvo puikios, žinau, kad ir kitais metais turėsiu labai panašias - viena iš savaičių buvimui gamtoje, o kita - pažintinėms kelionėms po Lietuvą. 

Na, o šiandien, paskutinę metų dieną, noriu jums parodyti savo liepos mėnesio pirkinius, kurių prisipildė pilnas krepšelis. Žiūrim.


Kūnui

Kadangi nieko šią vasarą po saulės vonių taip ir nenusipirkau, liepą nusprendžiau prigriebti šią želė, nes ir karštų dienų buvo liepą, o ir iki vasaros pabaigos dar tikrai bus. Tai ir sunaudoti turėtume spėti. Želė jau naudojome, ji labai faina karštu oru, kai net losjonams per karšta.
Eurokos, pilna kaina 5,49 Eur, mokėjau 3,57 Eur

2. MADARA Sun20 lengvos tekstūros pienelis nuo saulės SPF20, 150 ml
Kažkaip labai jau greit šių metų saulės produktai senka, o kadangi vasara tik įpusėjo, paėmiau dar vieną pakuotę pienelio, tinkančio ir veidui ir kūnui. Kol kas nebandyta, bet netrukus testuosiu.
Douglas, 25,95 Eur

Kažkuriame įraše minėjau, kad šiuo metu mane labai traukia kokosų aromatai, tad pamačius dušo želė su kokosu ir dar kokoso formos butelaityje. Nekantrauju bandyti.
Eurokos, pilna kaina 5,49 Eur, mokėjau 3,95 Eur

Girdėjau nemažai gerų atsiliepimų apie Isana kūno šveitiklius, bet nusipirkti internetu labai sudėtinga, nes dažnai tiesiog išpirkta. Gal ne veltui? Vos pasibaigs šiuo metu naudojamas - iš kart su didžiuliu nekantrumu bandysiu.
Drogas, 5,99 Eur

Plaukams

Nusipirkau ir bandysiu. Mano plaukai nėra garbiniuoti, bangos išlenda dažniausiai tik vasaros metu, bet man labai smalsu, koks šitas balzamas. Apie kompaniją jau žinau - jos produktai puikūs, tad labai tikiuosi, kad produktas man patiks.
Eurokos, 12,49 Eur

Labai senai norėjau panašaus masažuoklio galvos odai, o kadangi šiuo metu labai slenka plaukai, tai bus puiki proga išbandyti ar iš ties masažuokliai skatina plaukų augimą.
pigu.lt, 9,99 Eur

Rankoms ir kojoms

Po atostogų, po  karštų dienų man dar norisi labai intensyviai pasirūpinti savo pėdomis ir rankomis. Ši kaukė atrodo labai įdomiai, tad paėmiau pabandymui.
Drogas, 3,79 Eur

Lygiai dėl tos pačios priežasties, labai norėjau išbandyti ir papildomai pasirūpinti rankų oda. Ši kaukė atrodo labai daug žadanti, tad bus smalsu.
Drogas, 3,59 Eur

Prisipažinsiu - sugundė pakuotė, o ir atrodė, kad muilo naujo reikia. Išbandysiu, nors šiek tiek nerimauju, nes prieš tai bandyti šios kompanijos produktai nelabai patiko.
Eurokos, pilna kaina 5,29 Eur, mokėjau 3,97 Eur

Norėjau rankinei nedidelio dydžio rankų kremo ir iš kelių variantų išsirinkau Frudia. Man labai smalsu išbandyti daugiau šios kompanijos produktų, man patinka kompanijos pakuotės, o ir gerų atsiliepimų girdėjau nemažai.
Eurokos, 3,29 Eur

Vakaro metui, rankų priežiūrai man reikia intensyvesnių priemonių, o ir pažintį su šia kompanija norėjau pradėti nuo tokių paprastų produktų, kaip rankų kremas. Tikiuosi malonios pirmosios pažinties.
Drogas, pilna kaina 6,99 Eur, mokėjau 4,89 Eur

Ir prigriebiau rankų kremą su sraigių sekretu, kuris turėtų intensyviai drėkinti rankų odą, tad greičiausiai labiausiai tiks vasaros sezonui.
Drogas, 2,99 Eur

Veidui

Jau bandytas, naudotas, pažįstamas ir labai smagus užpurkšti bei atnaujinti dienos eigoje. Kartoju, nors ant makiažo ne visuomet gerai atrodo, bet dienos eigoje patogesnio varianto neradau.
Benų vaistinė, 23,59 Eur

Šitas kremas dabar labai reklamuojamas ir man atrodo jį esu bandžiusi vėlyvoje paauglystėje. Labai noriu išbandyti veido odai, o jei netiks - sunaudosiu kūnui arba rankoms.
Gintarinė vaistinė, 3,63 Eur

Vasaros metu daug keliaujame, kartais neplanuotai pasilieku nakvynei svečiuose ir tikrai ne visuomet su savimi pasiimu makiažo valiklį ir kitų priemonių švariai odai. Servetėlės nėra geriausias pasirinkimas, apskritai nuolat naudoti jų nerekomenduojama. Tačiau man jų reikia kritinėms situacijoms, tam ir naudoju.
ČIA, 1,79 Eur


17. MIZON Joyful Time "Green Tea" drėkinanti ir valanti lakštinė veido kaukė, 23 g/ 1 vnt.


19. MIZON Joyful Time "Aloe" raminanti ir drėkinanti lakštinė veido kaukė, 23 g/ 1 vnt.
Vis pildau savo kaukių atsargas, kad nuolat turėčiau iš ko rinktis pagal veido odos būklę vienu ar kitu metu, pagal odos poreikius. Šias kaukes pamačiau Lidl, mačiau jų turi ir Eurokos. Bus smagu išbandyti.
Lidl, kiekviena po 1,79 Eur


Cascada, 11,90 Eur

Cascada, 7,90 Eur

Cascada, 7,90 Eur

Cascada, 7,90 Eur
Noriu vėl namuose dažytis antakius ir dauguma bandytų priemonių man nepatiko, dažai laikydavo per trumpai arba nusidažydavo spalva, kuri buvo ne tokia, kaip nurodyta ant pakuotės, pvz, nusiperki juodus, o antakiai tampa baklažano spalvos. Jūs man rekomendavote šiuos, tad perku ir bandau. Būtinai papasakosiu, kaip man sekėsi.

24. - 25. ESSENCE dvipusis drožtukas
Periodiškai keičiu lūpų ir akių pieštukų drožtukus, tad jau metas. Iš pigesnių, šie patogiausi, tad neretai pakartojami.
Eurokos, po 1,09 Eur
----------------------------------------------------------
Viskas, va tokie mano šio mėnesio pirkiniai. Kai kuriuos jau naudoju, kai kurie dalykėliai turės šiek tiek palaukti. Jau išbandžiau antakių dažus, naudoju kūno priemones, kai kurias rankų priežiūros priemones. Būtinai paliksiu įspūdžius apie priemones, o jei kažkas domina - būtinai pakomentuokite.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Įdomu, o kam tiek antakių dažų atspalvių? Čia maišyti juos reikia ar kaip?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne, maišyti nereikia. Bet noriu pasižiūrėti, kuri geriausiai man tinka. Kai buvau blondinė - spalvą atsirinkti buvo kiek paprasčiau. Išbandysiu šiuos tris, kurie teoriškai turėtų man tikti ir pasirinksiu mylimiausią.

      Panaikinti
    2. Ačiū, lauksiu atsiliepimo apie šiuos antakių dažus.

      Panaikinti

Rašyti komentarą