FRUDIA "My Orchard" Cherry Hand Cream - vyšnių kvapo rankų kremas

Yra keli svarbūs dalykai mano rankinės kosmetinėje, kurie nuolat visur keliauja su manimi. Be savaime suprantamo lūpų balzamo, joje turiu nagų aliejuką, ryškesnius ir neutralaus atspalvio lūpų dažus ir žinoma - rankų kremą, kurio pakuotę visuomet renkuosi kuo kompaktiškesnę, kad neapsikrauti. Rankinės rankų kremą nuolat keičiu, tačiau visuomet keliu du svarbius reikalavimus: kuo mažesnės talpos pakuotė ir greitas susigėrimas.

Vasaros pabaigoje mano rankinėje apsigyveno Frudia rankų kremas su vyšnių aromatu, apie kurį šiandien noriu šiek tiek daugiau papasakoti ir pasidalinti savo įspūdžiais.


Produktas: FRUDIA "My Orchard" Cherry Hand Cream - vyšnių kvapo rankų kremas
Gamintojas: "WELCOS". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: rankų odai - drėkinti, suteikti glotnumo ir švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai greit susigeria
Labiausiai nepatiko: norėjosi intensyvesnio drėkinimo
Tūris: 30 g
Kaina: 3,29 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Notino, Asia Blossom

Ką žada gamintojas: Vyšnių kvapo rankų kremas skirtas drėgmę praradusiai ir ypatingo dėmesio reikalaujančiai rankų odai prižiūrėti. Drėkina rankų odą ir aprūpina maitinamosiomis medžiagomis. Suteikia rankų odai glotnumo ir švelnumo. Sudėtis papildyta vyšnių ekstraktu.
Naudojimas: tepkite kremu švarią rankų odą ir švelniai įmasažuokite.


Pakuotė. Frudia rankų kremų turi ne vieno, keleto skirtingų rūšių aromatų, iš kurių tikrai turėtumėte rasti tokį, kuris jums labiausiai patinka. Aš pasirinkau vyšnių ir pasidžiaugiau, kad pakuotės dizainas skoningai ir kartu žaismingai papuoštas vyšnių uogomis. Lengva greit orientuotis kurioje pakuotėje koks kvapas, be jokio papildymo informacijos skaitymo.

Man labai patinka minkštas pakuotės plastikas ir kompaktiškas dydis - pakuotė labai patogi naudoti ir nors atsisuka ir neturi atkemšamo dangtelio - jokių didesnių nepatogumų naudojant nepatiriu.

Kvapas tikriausiai savaime suprantama, kad vyšnių aromato. Tačiau nepasakyčiau, kad labai natūralus - taip vyšnių, bet sintetinis aromatas jaučiamas. 

Konsistencija lengvos kreminės tekstūros.


Sudėtis: Water, Glycerin, Cetyl Alcohol, Mineral Oil, Dipropylene Glycol, Dimethicone, Cydopentasiloxane, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polysorbate 60, Myristyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Squalane, Erythritol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Punica Granatum Fruit Extract, Lauryl Alcohol, Coco-Caprylate/ Caprate, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Adenosine, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Prunus Serotina (Wild Cherry) Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Honey Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Oil, Centella Asiatica Extract, Tocopherol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Fragrance.


Poveikis. Rankų kremo sudėtis gera - joje daug odą kondicionuojančių ir drėkinančių ingredientų, raminančių ir minkštinančių odą sudėtinių dalių. Noriu atkreipti dėmesį, kad rankų kremo sudėtyje yra silikono, tai reiškia, kad priemonė suteiks rankų odai lygumo ir ant paviršiaus paliks apsauginę plėvelę.

Lengvos konsistencijos rankų kremas greit susigeria į rankų odą, todėl praktiškai iš kart galima dirbti kompiuteriu ar su popieriais. Ant paviršiaus kremas iš ties palieka jaučiamą apsauginę plėvelę. Tačiau silikonai išlygina rankų paviršių, jos vizualiai atrodo lygesnės ir jaunesnės. Nors drėkinamasis efektas nėra labai intensyvus, tačiau jo pakanka, kad panaikinti nemalonų rankų tempimo ir sausumo pojūtį.

Kremo kvapas yra labai individualus dalykas. Man asmeniškai, net ir kvepėdamas sintetinėmis vyšniomis, kurios ant rankų odos išlieka iki 20-30 minučių, kremo kvapas man visai patinka ir maloniai nuteikia. Nepasakyčiau, kad Frudia rankų kremas yra kažkoks stebuklas - faina, kad kažkiek drėkina, smagu, kad greit susigeria, patiko pakuotė. Visgi, jei reikia intensyvesnio drėkinimo ar maitinimo, priemonė gali būti per silpno efekto. Dienos eigoje poveikio man pakanka, tačiau vakare jau norisi atsigriebti su riebesniu ir intensyviau veikiančiu rankų kremu.

Man labai smalsu, ką jūs esate bandę iš Frudia?
Ar patiko? Ar pasiteisino? Gal kompanija turi kokių labai fainų perliukų?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. margarita laumių burtai gerai drėkina, tik man nelabai patinka kvapas (bet čia taip visada su šios firmos gaminiais ir kiek žinau, kitiems labai patinka :DDD), gal kažkiek palieka lipnumo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš kažkaip nutolusi nuo Margaritos kosmetikos pastaruoju metu. Gal kad pakuotės man per didelės, o namuose naudojamam kremui norisi daugiau riebumo. Margarita kiek pamenu toks tarpinis variantas: nei tai riebūs, nei greit susigeria, kažkas per vidurį. O man patinka tik riebesni maitinantys arba tik labai greit susigeriantys.

      Panaikinti

Rašyti komentarą