2023/2024 rudens - žiemos tendencijos: plaukų šukuosenos ir kirpimai

Apie plaukų tendencijas dviejuose įrašuose kalbu ne šiaip sau - į vieną įrašą sutalpinti ir spalvas, ir kirpimus ir dar aksesuarus yra tiesiog neįmanoma. Gerai, gerai - įmanoma, bet bus tiesiog nuobodu skaityti, per daug laiko vienam įrašui - o šiais laikais visi skuba ir taupo laiką. Tad šiandien antroji plaukų tendencijų dalis, kurioje populiariausi kirpimai ir šukuosenos.


Veidą kontūruojantis/ įrėminantis kirpimas


"Drugelio" efekto kirpimas


Ilgi, sluoksniais karpyti


'90 Rachel kirpimas


'70 Mullet kirpimas


Stipriai iškarpytas (Shag)


Ilgas bob kirpimas


Klasikinis bob kirpimas


Trumpas bob kirpimas iki žandikaulio linijos


Tvarkingas bob kirpimas su šoninėmis sruogomis už ausų


Kirpimas bliūdeliu


Išskustas šonas


Iškarpytas pixie kirpimas


Ilgų plaukų, undinės bangos


Šlapio efekto, sušukuoti atgal


Curtain (šonuose) kirpčiukai


Birkin tipo kirpčiukai (šone)


Garbanoti kirpčiukai ir suketi plaukai


Sklastymas šone


Natūrali plaukų tekstūra


'90 stiliaus džiovinimas ir formavimas


Retro bangos


Geometrinės pintos kasos


Plačios pintos kasos


Ilga, tvirtai supinta kasa


Aukštai surištos kasos


Prancūziški sukučiai


Žemai susuktas balerinos kuodelis


Iš šonų susegtos, bohemiškos sruogos


Ekstravagantiškos šukuosenos



Kas svarbiausia 2023/2024 rudens - žiemos šukuosenose ir kirpimuose?

Tikriausiai jau žvilgtelėjus į tendencijas aišku, kad šį sezoną akcentuojami trumpesni bob, "Rachel" kirpimai. Kita vertus nemažai ir ilgų plaukų kirpimų, tačiau nesvarbu ar trumpesni, ar ilgesni, juos vienija pati stipriausia sezono tendencija - stiprus plaukų iškarpymas, suteikiant plaukams tekstūros. Populiariausi iš kirpimų - ilgas, klasikinis ar itin trumpas bob stiliaus kirpimas, labai trumpas, tačiau stipriai iškarpytas pixie. Itin vertinamos natūralios tekstūros arba džiovinimas, suteikiant plaukams papildomos apimties ties šaknimis arba akcentuojant plauko iškarpymą. Iš klasikinių šukuosenų į tendencijas grįžta Shaggy, Mullet kirpimai, o naujo populiarumo susilaukia 90 stiliaus Rachel kirpimas. Taip taip, tos pačios Rachel iš draugų.

Rudens - žiemos metu tendencijos siūlo dažniau rinktis sklastymą šone. Jei kada svarstėte apie kirpčiukus, - šis sezonas tinkamas metas įgyvendinti svajonę ir jei ne klasikinius trumpus ar banguotus, tai būtinai išbandykite curtain tipo kirpčiukus iš šonų, kurie atsibodus bus lengvai paslepiami ir nereikės ilgai laukti, kol ataugs.

Tarp šukuosenų, naujų ar didelio populiarumo sulaukusių tendencijų neturime. Stilistai rekomenduoja rinktis geometrines pintas kasas arba jas pinti laisvesnes. Dažniausiai matomi žemi balerinos kuodeliai ar įmantriai atrodantys, bet daug laiko nereikalaujantys prancūziški sukučiai (susukti plaukai). Ne ką mažiau populiari bus ir paprasčiausia šukuosena, kai sruogos iš abiejų veido pusių susegamos kaspinais, apvaliomis segėmis ar madingais plaukų aksesuarais, apie kuriuos kalbėjome praeitą kartą.

Šiais metais ir kirpimų tendencijos ir šukuosenos labai gausios pasirinkimais. Kadangi pati nešioju kirpčiukus, džiaugiuosi, kad jie vis dažniau madingi. Man patinka lengvai susikuriamos plaukų šukuosenos, nereikalaujančios daug vargo. Kartais vėl pagalvoju apie skirtingo ilgio bob kirpimą arba išskustą plaukų šoną. O kas labiausiai patiko jums?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man tai LOB (ilgas Bobas) labai patrauklu, dabar kaip tik bandau savo plaukus paauginti iki mid ilgio

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bob labai gražu ir daugumai puikiai tinka!
      Kantrybės plaukų atauginime ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą