CATRICE "Absolute Eye Colour" akių šešėlių paletės: "030 OMG I Want That!" ir "100 F'rosen Youghurt"

Peržiūrinėju senas, tinklaraščiui darytas nuotraukas ir radau keletą senienų, dėl kurių susimąsčiau - ar verta parodyti tinklaraštyje ar jau nebe? Kadangi dabar labai aktyviai užsiimu ir didžiąją laiko dalį skiriu tendencijų įrašams, nusprendžiau su jumis pasidalinti trumpu priminimu apie Catrice Absolute Eye Colour akių šešėlius, kurių šiuo metu įsigyti tikrai negalima (bent jau oficialiai lyg ir nutraukta gamyba). Dvi paletės - viena gauta iš pačios kompanijos, kita regis buvo prie kažkokio žurnalo, kelios senos nuotraukos ir labai trumpas, koncentruotas atsiliepimas.


Produktas: CATRICE "Absolute Eye Colour" akių šešėlių paletės: "030 OMG I Want That!" ir "100 F'rosen Youghurt"
Gamintojas: "Cosnova", Vokietija. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: labai prastai pigmentuota
Tūris: po 2,5 g
Kaina: kiekviena po maždaug 4,49 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Ilgai išliekantys akių šešėliai su madingomis spalvomis ir puikiu padengimu. Šilko švelnumo tekstūros šešėlius lengva padengi. 


Pakuotė. Skaidraus plastiko paletė, kurios plastikas atrodo tvirtas, tačiau žinau, kad dažniausiai tokių pakuočių dangteliai linkę nulūžti. Tikriausiai didžiausias pakuotės grožis yra patraukliai sudėliotos spalvos, persimatančios pro skaidrų dangtelį. Deja, bet ant šių pakuočių nėra visos informacijos - man pritrūko sudėtinių dalių sąrašo, kurį buvo galima patalpinti dviguboje etiketėje.

Kvapas neutralus, natūralus. Šešėliai bekvapiai.

Konsistencija minkšta, švelni, vidutinio drėgnumo.


Sudėtis: ingredientų sąrašo nepavyko rasti


Poveikis. Priemonių sudėtinių dalių rasti man nepavyko nei ant pakuotės, nei internete, todėl šį aspektą tiesiog praleisime. Labiausiai sužavėjo minkštos, švelnios priemonių konsistencijos, kurios labai maloniai jaučiasi ant odos. 

"030 OMG I Want That!" tamsesnėje paletėje visos spalvos blizgios: tamsi šokoladinė ruda, beveik juoda, tamsiai pilka ir šampaninė. Blizgučių kiekis šešėliuose skirtingas, pavyzdžiui pilka ir ruda turi daugiau blizgučių ir atrodo beveik metalinio efekto. Kitose spalvose blizgučių mažiau, jie labiau pavieniai.

"100 F'rosen Youghurt" šviesesnė, labiau kasdienai tinkama paletė, kurioje intensyviausiai blizgus šviesiai rudas atspalvis beveik metalinio užbaigimo. Rožinėje ir rudoje blizgučių labai mažai, ant odos atrodo beveik matinės. Šviesiausias atspalvis matinis - be jokių blizgučių.

Atrodo paletės beveik tobulai sukomplektuotos kasdieniam ir šventiniam variantui, tačiau pats didžiausias šių palečių trūkumas yra prasta pigmentacija. Ji tokia prasta, kad visi bandymai nufotografuoti, kaip atrodo ant veido labai nevykę, tad nusprendžiau nekelti. Bandant spalvas išsklaidyti ant odos jų visiškai nelieka, tampa praktiškai nematomos, susilieja tarpusavyje ir makiažas atrodo kaip vienas neaiškios spalvos blynas. Viskas gerai atrodo tik tuo atveju, jei dengiu tik vieną spalvą - tokiu būdu lyg ir galima galvoti, kad taip ir turėjo būti - spalva turėjo atrodyti taip neintensyviai, silpnai ir prastai pigmentuotai. Tad tam šias paletes kartais ir panaudoju - dengimui po vieną atspalvį, kai kasdienai tik vos vos norisi šiokio tokio atspalvio. Bet tiesa ta, kad paletės prastos kokybės ir niekada tokių nerekomenduočiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai