MAYBELLINE SuperStay Vinyl Ink skysti lūpų dažai "20 Coy"

Nors dekoratyvinės kosmetikos bandau labai mažai, turiu jos pakankamai prisipirkusi iš seniau. Tačiau kartas nuo karto išbandyti naujoves man patinka. Jau kuris laikas žvalgausi į Maybelline Vinyl skystus lūpų dažus, kuriuos dauguma labai giria, tačiau pasitaiko ir neigiamų atsiliepimų. Paskatinta gausybės pagyrų, pagaliau turiu savo rankose garsiuosius lūpų dažus, jau spėjau neblogai išbandyti, tad metas papasakoti, kokia mano nuomonė ir ar verta pirkti bei bandyti.


Produktas: MAYBELLINE SuperStay Vinyl Ink skysti lūpų dažai "20 Coy"
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: "keisti", sunkokai pritaikomi atspalviai
Tūris: 4,2 ml
Kaina: 13,49 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Atraskite visiškai naujus intensyviai blizgančius lūpų dažus SUPER STAY VINYL INK iš MAYBELLINE NEW YORK. Šie skystieji lūpų dažai suteikia ilgalaikio blizgesio tarsi lūpų blizgis, o intensyvi spalva išlieka iki 16 valandų* (*vartotojo testas), nesitepa ir nenusitrina. Formulė, papildyta alavijais ir vitaminu E, užtikrina malonų naudojimą. Intensyvi spalva.
Sudėtyje yra alavijų, vitamino E.

Naudojimas: Užtepkite ant lūpų naudodami tikslų aplikatorių. Palaukite, kol lūpų dažai išdžius, ir mėgaukitės ilgai išliekančia spalva su blizgesiu!


Pakuotė. Plastikinis, kvadratinis indelis gana masyvus, palyginus didelis, gal net šiek tiek per didelis. Nors priemonės nėra labai daug, tačiau  tūbelė per masyvi, tad tokią įsikišti į kišenę bus nepatogu, nekompaktiška ir nedidelėje rankinėje. Nors dizainas tikrai labai patrauklus akiai ir dėmesį patraukia. Pakuotės plastikas nudažytas maždaug tokia spalva, koks viduje produktas, tad jei turite kelis atspalvius, juos lengva vienas nuo kito atskirti.

Prieš naudojimą pakuotę būtina gerai suplakti - viduje yra detalė, kuri padeda sumaišyti priemonę. Po dangteliu - patogus, kirstos formos, lenktas aplikatorius užapvalintu galiuku. Labai patogus dažytis, bet  tikslumui siauresnio kampučio lyg ir trūktų. Žinoma, įpročio reikalas, priprantama.

Kvapas labai malonus, salstelėjęs vanilės aromatas, kuris jaučiamas tik uostant iš pakuotės ir šviežiai dažant lūpas.

Konsistencija skysta su šiokiu tokiu jaučiamu riebumu/ sunkumu.


Sudėtis: ISODODECANE, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE/ TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, C30-45 ALKYLDIMETHYLSILYL POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, TRIMETHYLSILOXYPHENYL DIMETHICONE, TRIMETHYL PENTAPHENYL TRISILOXANE, BIS-STEARYL DIMETHICONE, DIMETHICONOL, TRIHYDROXYSTEARIN, PHENOXYETHANOL, ALUMINA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, LIMONENE, ISOPROPYL PALMITATE, ISOPROPYL MYRISTATE, SILICA, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, LINALOOL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, PARFUM
+/- MAY CONTAIN: CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, CI 15850/ RED 7, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ IRON OXIDES, CI 45410/ RED 28 LAKE, CI 45380/ RED 22 LAKE, CI 15985/ YELLOW 6 LAKE, CI 19140/ YELLOW 5 LAKE, CI 17200/ RED 33 LAKE, CI 15850/ RED 6, CI 77742/ MANGANESE VIOLET, CI 42090/ BLUE 1 LAKE.


Poveikis. Puikiai pigmentuoti skysti lūpų dažai iš karto suteikia maksimaliai intensyvų atspalvį lūpoms. Tačiau prireikus, galima sluoksniuoti - sluoksniai puikiai lips tarpusavyje, jei tik pasidažėte arba po dažymosi prabėgo pusdienis ir atspalvis jau spėjo pilnai nudžiūti ant odos. 

Tiesą pasakius, išsirinkti šių dažų atspalvį buvo labai sunku - norėjau nude, bet jie labai oranžiniai, nenorėjau rožinio, o raudonų jau turėjau, tad pasirinkau tokį, kuris lyg ir turėjo būti tamsiai, tamsiai rožinis. Bet "20 COY" atspalvis ant mano lūpų kažkodėl labiau alyvinis, šiek tiek primena violetinį, tik pasidažius arba prastesniame apšvietime tamsesnį, bet iš esmės akivaizdu, kad atspalvis labiau violetinis, nei rožinis. Peržiūrėjus visą pasiūlą aš taip ir neradau garantuotai nudinio, kasdienai tinkančio atspalvio - visi arba per rausvi arba abejotinai persikiniai. Tad jei jau rinktis - tik gyvai parduotuvėje ir tik iš tų atspalvių, kurie turi testerius.

Dažydama lūpas atkreipsiu dėmesį, kad dengiant dažus tiesiog būtinas dėmesys ir kruopštumas - suklydus sunku nuvalyti ir pataisyti be akivaizdžių klaidos žymių, spalva greit džiūva, tad bet koks pataisymas bus puikiai matomas. Lengviau viską nuvalyti ir pradėti iš naujo, ypač jei nubrėžėte už kontūro ribų.


Pirmas geras keturias valandas skysti lūpų dažai velnioniškai limpa: lūpos nemaloniai limpa kartu, papūtus vėjui - plaukai prilimpa prie lūpų, apie bučkį galima iš viso pamiršti. Labai erzina, labai nemalonu, tačiau pradžiuginsiu, kad vos nuo lūpų dingsta blizgesys, jos pilnai išdžiūva ir lipnumas pilnai dingsta. O tuomet jau drąsiai galima ir valyti, ir bučiuotis, ir vėjo gūsiai nebaisūs - lipnumas visiškai dingsta.

Neretai tokio tipo priemonės nuvilia nepatvarumu. Kol priemonė pilnai neišdžiūvusi, ji šiek tiek palieka dėmes ant stiklinių geriant, nors nuo lūpų nenusivalys, o ir dėmės labai minimalios. Tačiau jei išlauksite, kol išdžius pilnai - fantastika - atsparumas 100% - viskas lieka vietoje iki pat vėlaus vakaro ir lūpų nesausina. Mano bandymais - drąsiai išlieka 12 val, per kurias tik šiek tiek pablunka spalvos intensyvumas. 

Dažai iš ties puikūs su dvejomis sąlygomis: 1. jei pataikysite įsigyti jums tinkančią ir patinkančią spalvą; 2. jei turėsite kantrybės ir išlauksite, kol dings nemalonus lipnumo jausmas. Manau gamintojas turėtų papildyti šių dažų seriją daugiau, universalesnių, kasdienai tinkamų atspalvių ir jau tuomet ne tik lengviau bus įsigyti, bet ir kasdien bus galima dažytis su dideliu džiaugsmu.

Ar esate bandę šiuos skystus lūpų dažus? 
Kokia jūsų nuomonė?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai