PALMER'S "Natural Bronze" kūno losjonas su savaiminiu įdegiu

Vertinant pastarųjų dienų orus atrodo, kad ruduo jau spėjo įsivažiuoti pilnu tempu ir vasariškiems, šiltiems orams nebeužleis vietos. Šiais metais man šiek tiek liūdna, nes atrodo, kad tų šiltų dienų buvo per mažai, lietaus per daug - nespėta vasaros išragauti, išuostyti, išmylėti, išjausti, o jau ruduo ne tai kad už durų, bet senai jas atvėręs ir neketina užleisti nė vienai šiltesnei dienai. Gal dėl to, kad man ši vasara buvo trumpa, o gal dėl kokių kitų priežasčių, tačiau jaučiu, kad noriu kuo ilgiau išlaikyti per vasarą saulės nubučiuotos odos spalvą šiek tiek ilgiau - natūralioje saulėje jau nebepasideginsi, tad tenka griebtis gudrybių - priemonių su savaiminiu įdegiu, kurios gali padėti odos atspalvį išlaikyti visus metus.

Iš šios produktų grupės aš labiausiai mėgstu losjonus su įdegio funkcija - juos dengti lengviau, nereikalauja tiek daug kruopštumo, papildomai gali maitinti odą, o ir pats įdegis suteikiamas palaipsniui. Šiems metams turėjau tik vieną priemonę iš man jau puikiai pažįstamos Palmer's.


Produktas: PALMER'S "Natural Bronze" kūno losjonas su savaiminiu įdegiu
Gamintojas: "Palmer's Cosmetics (U.K.)" Ltd. Pagaminta JAV
Paskirtis: kūno odai - suteikti įdegusios odos efektą, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: savaiminio įdegio efektas
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 250 ml
Kaina: 13,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Kūno losjonas palaipsniui suteikia odai aukso spalvos įdegį. Kreminės tekstūros losjonas 24 valandas drėkina odą ir padeda palaikyti natūralų švytintį vasaros įdegį ištisus metus. Subtilus įdegis išryškėja per kelias dienas, palaipsniui. Nuo šviesaus iki vidutinio tamsumo ir tamsaus įdegio atspalvio, kontroliuokite savo odos tono intensyvumą ištisus metus su PALMER'S kūno losjonu.
Sudėtyje yra kakavos sviesto, vitamino E.
 
Naudojimas: geriausiam rezultatui pasiekti, tepkite švarią odą losjonu vieną kartą per dieną arba taip dažnai, kiek reikia, kol pasieksite norimą įdegio atspalvį. Po naudojimo nusiplaukite rankas.


Pakuotė. Plastikinis rudas butelaitis su pompa. Tiesą pasakius buteliuko forma man asmeniškai labai simpatiška, maloni laikyti rankose, nors.. gali būti kad jaučiu nostalgiją? Prieš daugiau nei dešimtmetį beveik nuolat naudojau Palmer's stangrinantį losjoną, o ši pakuotę ją labai primena. Butelaitis puoštas rudos spalvos plastiku ir gausybe užrašų ant pakuotės, bet jei man forma patinka, tai etiketė didelio džiaugsmo nekelia. 
Pompa kol kas pumpuoja labai gerai, vienodais kiekiais, tačiau šio gamintojo liga yra ta, kad likus 1-2 pirštų storio priemonei ant dugno, su pompos pagalba jo iškrapštyti praktiškai nebeįmanoma. Bus vargo baiginėjantis produktui.

Kvapas stiprus kakavos ir lengvas savaiminio įdegio kvapas. Mažai kvapų man kelia nemalonias emocijas ir kosmetikos produktai su kakavos aromatu yra vienas jų. Tiesiog nepatinka, kvapas per saldus, kakava per sunki. Mano uoslei kvapas tiesiog nepatinka.

Konsistencija kaip losjonui kiek per sunki, sakyčiau labiau lengvas kremas, nei losjonas, na bent jau ne toks, kokį įsivaizduojame pagalvoję apie lengvas losjonų konsistencijas.


Sudėtis: Water, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Dihydroxyacetone, Glycerin, Glyceryl StearatePEG-100 StearateTheobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Stearic Acid, Propylene Glycol, Bentonite, Parfum Oil, Paraffinum Liquidum, Phenoxyethanol, Lanolin Alcohol, Xanthan Gum, Myristyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearyl Alcohol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, CI 19140, CI 15510, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate.


Poveikis. Kūno priemonės sudėtis gera: gamintojas saugiai parinko savaiminio įdegio ingredientus, sudėtyje yra odą maitinančių ingredientų, įdėta ir silikono, kuris paviršiui suteiks lygumo pojūtį. Nesaugūs ar vidutinio saugumo ingredientai tik kvapams suteikti ir priemonei konservuoti. 

Jau minėjau, kad losjonas tirštos ir riebokos konsistencijos, tačiau į odą geriasi pakankamai greitai, be didesnių problemų, nereikia ir ilgai laukti. Jaučiu, kad priemonė maitina odą, dingsta nemalonus blauzdų tempimo jausmas, tad ką žada, tą ir duoda. Visgi jums tikriausiai įdomiau, kaip ten su tuo savaiminiu įdegiu? Tik pasitepus, jokio rezultato iš kart nematysite, turi praeiti kelios valandos, kol savaiminio įdegio dalelės suveikia. Aš dažniausiai losjoną naudoju pavakare, o ryte atsikeliu jau su gana intensyviu, rudu įdegiu. Kūnas netampa oranžinis, tačiau atrodo, kad paplūdimyje praleidau ilgiau nei kelias valandas. Tokį įdegį man pavyksta išgauti tik tuomet, jei deginuosi kasdien, nepertraukiamai 1-2 savaites. 

Nors priemonės su savaiminiu įdegiu pasidengia lengviau ir tolygiau, tačiau kruopštumo šiam produktui padengti irgi reikia - kažkuriuo metu, atrodo taip kruopščiai ir atsargiai dengiau, bet pirštai sekančią dieną matėsi. Ir normalu, kad netinkamai padengto įdegio nepataisysi ir nenuplausi, tenka laukti kol nusitrins natūraliai. Sekančius kartus dengiau ženkliai kruopščiau. Šis losjonas unikalus tuo, kad su kiekvienu padengimu ant odos, savaiminis įdegis palaipsniui intensyvėja, tad tarkim, jei rinksitės aplikuoti kasdien, galite turėti net labai rudą kūno odą. Man asmeniškai norisi tik palaikyti per vasarą įgautą įdegį, tad dengiu 1-3 kartus per savaitę, kad kūno atspalvis ilgiau išliktų ir rudens metu. Jei norėsiu spalvą palaikyti žiemą, reikės įsigyti dar vieną pakuotę.

Apskirtai vertinant produktas geras - dengiasi gana lengvai, odą maitina, įdegis patraukliai rudas, o sudėtis gera. Tačiau mane labai erzina kakavos aromatas... nemalonus, mano uoslę erzina ir mano skoniui išlieka per ilgai. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai