2023/2024 rudens - žiemos tendencijos: rankinės

Greičiausiai rankinė nėra greitai ar kas sezoną keičiamas aksesuaras? Bent jau aš nesu linkusi rankines keisti ir vis naują pirkti kiekvieno sezono pradžioje, namuose turiu kelis skirtingus modelius ir dydžius - ir turiu pastebėti, kad to man visiškai pakanka. Turiu pasirinkimų tiek greitam išbėgimui, tiek rimtiems reikalams, tiek žiemai, tiek vasaros sezonui. Šiuo metu. Tačiau kartais labai smagu atsinaujinti, o jei nieko ir neplanuoji pirkti - bent jau pasidairyti ką galima traukti į dienos šviesą.


Itin didelės tote rankinės - krepšiai


Labai mažos rankinės


Delninės tipo rankinė


Apvalios


Kibiro formos (bucket bag)


Lagamino (stačiakampio) formos


Pūsto audinio


Laisvos formos


Pintos ir austos medžiagos rankinės


Krokodilo odos raštas


Rankinės su blizgiais akmenėliais


Skaidrios rankinės


Kailinė rankinė


DETALĖS: gėlės


DETALĖS: kniedės


DETALĖS: grandinės rankena


DETALĖS: įdomi rankena


Raudonos spalvos


Sidabro spalvos



Kas svarbiausia 2023/2024 rudens - žiemos rankinių tendencijose?

Pati, pati svarbiausia, populiariausia ir karščiausia šio sezono naujiena yra raudonos spalvos rankinės. Esu tokią turėjusi ir žinote, nors ir nesu didelė raudonos spalvos mėgėja, tačiau raudonas aksesuaras, šiuo atveju rankinė - labai pagyvina bet kokią aprangą ir atkreipia dėmesį. Verta, oi kaip verta atkreipti dėmesį  į raudoną spalvą.

Tarp rankinių tendencijų šį sezoną vyrauja labiau klasikiniai, laiko patikrinti modeliai. Populiariausios didelės tote (krepšio) formos rankinės, kuriame telpa visas gyvenimas. Dizaineriai šį sezoną atkreipia dėmesį į delnines ir minkštas, laisvos formos rankines. O jei norisi kažko įdomesnio - dauguma dizainerių siūlė apvalias ar rutulio formos rankines.

Nors dauguma rankinių lygios odos ar medžiagos, tačiau nemažai ir tekstūruotų rankinių, puoštų gėlėmis, pintų, nusagstytų segėmis ar blizgiais akmenukais. Tačiau jei blizgučių ir ryškių akcentų nesinori  - labai populiarios bus moterų jau pamėgtos rankinės su grandinės rankena. 

Mano žvilgsnį šį sezoną labai traukia raudonos spalvos bei apvalios rankinės - atrodo žaviai. Toks ryškesnis aksesuaras atkreipia žvilgsnį. O kas jums patinka labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Pamenu pirmame tendencijų įraše klausei skaitytojų ir galbūt savęs, ar tokius įrašus kas beskaito. Aš visada perskaitau, bet čia komentuoti kaip ir nelieka ką, tu puikiai sudėlioji taškus ant i taip sakant :) . Man atrodo tavo tekstai turi daug potencialo, yra nuoširdūs, kritiški, galėtum rašyti apžvalgas portalams

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai džiaugiuosi, kad parašėtė ir labai dėkoju už komentarą. Stengiuosi, kad tendencijų įrašai būtų įdomūs ir aktualūs :) ir labai malonu, kad jie naudingi.

      Panaikinti

Rašyti komentarą