2023/09 Rugsėjo mėnesio pirkiniai ir naujienos: BAIJA, Green Feel's ir kt.

Na ką, paskutinė mėnesio diena ir šiandien noriu su jumis pasidalinti rugsėjį įsigytomis priemonėmis. Rugsėjis mums buvo keistokas, ilgas ir įtemptas - namuose pirmokas, kurio gyvenimo pokyčiai turi įtakos ir mums. Namų darbai, papildomas skaitymas ir rankos lavinimas rašant užima daug laiko. O kai viso to dar tik mokomės, prireikia ir vaiko, ir mamos kantrybės. Suprantu, kad adaptacinis laikotarpis gali trukti kelis mėnesius, tad belieka kantriai laukti, kol visi priprasime prie naujų dalykų, naujos rutinos, kol vaikas įgys daugiau savarankiškumo ir perpras naujas taisykles. Tad rugsėjo pabaiga, o tinklaraščio sienoje - paskutinis įrašas ir nauji pirkiniai.


Esu ne kartą naudojusi Oriflame kremus tokiose pakuotėse ir jei gerai prisimenu, man visai patikdavo tiek poveikis, tiek konsistencija, tiek malonūs aromatai. Ir šito kvapas labai patinka - maloniai nuteikia. Tad nusipirkau pakartojimui po labai ilgos pertraukos. Jau naudoju, jau testuoju, tad gana greit tikiuosi papasakoti šiek tiek daugiau.
Oriflame, pilna kaina 13 Eur, mokėjau 5,99 Eur

O dievai, kas čia per gėris! Nuostabus aromatas, tik dar į vonią nesinešiau ir nebandžiau efekto, tačiau pirmas įspūdis labai, labai geras. Ir labai keista, kodėl Eurokos iš prekybos išima šį prekinį ženklą? Su juo tikrai nieko blogo nėra, tad darausi prielaidą, kad tiesiog nesusilaukė tiek populiarumo, kiek tikėjosi platintojai? Gal jūs žinote ir gal teko kažką bandyti iš Baija kosmetikos kūnui?
Eurokos, pilna kaina 17 Eur, mokėjau 9,49 Eur

Vis įsibėgėjant rudens metui, man norisi ne tik jaukesnių aromatų, bet ir daugiau laiko šiltoje, kvapnioje vonioje. Ateinantį mėnesį reikės pasižvalgyti po parduotuvių pasiūlymus ir apsirūpinti vonios priemonėmis, tačiau kol kas prigriebiau tik vonios druską su raminančiu levandų aromatu. Esu bandžiusi šio gamintojo druskas ir galiu pasidžiaugti, kad kainos ir kokybės santykis tikrai geras, tad rudens pradžiai pakaks.
Maxima, 1,95 Eur


Nebūtinas šio mėnesio pirkinys, nes dar turiu gana daug šiuo metu naudojamo prausiklio, tačiau pamačiau, susidomėjau ir nusprendžiau įsigyti. Atrodo įdomiai vien dėl to, kad yra su kanapių aliejumi, sudėtis visai gera, prekė lietuviška, o ir kaina kiek pamenu, visai nedidelė.
Maxima, 6,49 Eur

Sako, kad skirta sausoms ir suskeldėjusioms lūpoms. Mano tokios, tačiau žinau, kad didžioji dalis balzamų labiau pablizgina lūpas, nei realiai kondicionuoja odos būklę, tad visuomet naujas priemones bandau su daugiau nerimo, nei nekantraus laukimo. Kadangi dabar testuoju daug Frudia kompanijos produktų, norėjau išbandyti ir lūpų balzamą.
Eurokos, 5,79 Eur

Ir jau kuris laikas norėjau išbandyti Dr.Bronner's lūpų balzamus, nes muilai tai labai patinka, tad įdomu, koks bus balzamas. Šiaip labiausiai mėgstu Burt's Bees, tačiau pastaruoju metu man jie truputį pabodo, tai darausi pertrauką ir žvalgausi naujuose horizontuose.
Gintarinė vaistinė, 4,79 Eur


Jau kokius metus matau Burkalifa reklamas visuose socialiniuose tinkluose ir vis siūlomas naujienas išbandyti vienus ar kitus aukštos kokybės (teigia platintojas) kvepalus. Bandžiau ieškoti informacijos internete apie gamintojus, ieškoti atsiliepimų apie platintoją, turėjau daug abejonių. Ir galiausiai nusprendžiau tiesiog imti ir surizikuoti. Nes kas nerizikuoja, tas pilnom taurėm neskambina, tiesa? Ateinančio mėnesio pabaigoje papasakosiu savo įspūdžius, dar reikia geriau, atidžiau išbandyti, tačiau kol kas mano pirmas įspūdis ženkliai geresnis, nei tikėjausi. 
Gal jūs bandėte kažką iš Bukalifa?
Burkalifa, 49 Eur

Kažkada jau esu turėjusi ir kiek pamenu, man labai patiko. Noriu šito aromato žiemos metui, o kadangi gera kaina pasitaikė, tai įsigijau.
Oriflame, pilna kaina 37 Eur, mokėjau 16,99 Eur

Man visai patinka Oriflame kvepalai, kai kurie jų labai puikiai sukomponuoti, įdomūs ir verti dėmesio. Bėda ta, kad dauguma jų nelaiko pakankamai. Bandau, testuoju tuos, kurie kelia smalsumą. Kaip ir šiuo atveju - bandysiu, nes patiko natos.
Oriflame, pilna kaina 39 Eur
----------------------------------------
Viskas, lyg ir ne per daug, gal tik kvepalų neplanavau pirkti. Bet šį mėnesį gana kukliai. 
Ateinantį mėnesį greičiausiai pasipildysiu vonios priemonėmis, bet dar neįsivaizduoju, ką noriu bandyti. Gal turite kokių pasiūlymų? Ką faino esate išbandę?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kvepalu kolekcija pas tave kaip visada - nekukli :)) . Man irgi patinka Aqua Amber druska, žalią pirkdavau Rimi, bet paskutiniu metu nebebuvo iš viso, gaila, kad bent jau man druskos užtenka tik 2 kartams

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aha, nekukli. Šiuo metu ieškau kažko ypatingo, bandau sudominusius ir vis po truputį naudoju tai, ką jau turiu. Žinau, kad netruks ateiti laikas, kai pirkti nebesinorės - kas kelis metus būna laikotarpis, kai kvepalų visai nesinori, tai per daug nesuku galvos.
      Aqua Amber visai nieko - yra Maximoj, bent jau didesnėse. Aš sunaudoju per 2-6 kartus, priklausomai nuo to, kokio kvapo intensyvumo noriu :) Bet šiaip faina, tokia paprasta ir gana kokybiška.

      Panaikinti

Rašyti komentarą