PETITE MAISON "Time Release" Sheet Mask - lakštinė veido kaukė su hialurono rūgštimi, greipfrutų ir granatų ekstraktais

Kažkaip senokai kaukę naudojau? Tiesą pasakius kaip tik užvakar permečiau akimis turimą kaukių kiekį ir suprantu, kad man visiškai iki metų pabaigos pakanka turimo kaukių kiekio ir dar lieka ateinantiems metams. Taip kad tik naudoti ir džiaugtis, nes labai įdomių turiu nemažai, nemažai tokių, kurios kelia smalsumą, bet kai turi vieną veidą (kaip ir visos :D), per mėnesį pavyksta išbandyti vos 3-4 vienkartines kaukes ir dar kelis kartus panaudoti daugkartinio naudojimo. 

Jau kuris laikas turiu Petite Maison veido kaukę, kuri žada kovoti su senėjimu ant pakuotės viršelio, bet aprašyme apie tai nekalba; kuri turi išskirtinio dizaino pakuotę ir jau kuris laikas gundo iš kaukių dėžutės. Bandome.


Produktas: PETITE MAISON "Time Release" Sheet Mask - lakštinė veido kaukė su hialurono rūgštimi, greipfrutų ir granatų ekstraktais
Gamintojas: "Royal Orient Cosmetics" GmbH, Vokietija. Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: keli ingredientai priemonės sudėtyje
Tūris: 1 vnt./ 25 ml
Kaina: 2,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Kaukė drėkina veido odą ir padeda palaikyti gerą odos būklę. Sudėtis papildyta hialurono rūgštimi, greipfrutų ir granatų ekstraktais.
NAUDOJIMAS: išimkite kaukę iš pakuotės. Uždėkite ir prispauskite kaukės lakštą ant švarios, sausos veido odos. Palikite 15 min. Nuimkite kaukę ir kaukės likučius švelniai įmasažuokite į odą. Nenuplaukite.


Pakuotė. Vienkartinės, plastikinės pakuotės dizainas visiškai kitoks, nei esu įpratusi - pastelinių spalvų pakuotė puošta retro įvaizdžiu pasipuošusia mergina. Užrašai lyg ir nori vartotoją įtikinti, kad gamina prancūzai, tačiau iš ties kompanija - vokiška, o pagaminta Turkijoje. Hmm... keistokas dizainas, bet žvilgsnį tikrai traukia.

Kvapas. Gamintojas priemonės sudėtyje naudoja kvapiąsias medžiagas, bet kaukė kvepia labai keistai. Lyg ir gaiviai, bet jaučiamas duslus kvapas. Nežinau, nelabai ir kosmetiniu pavadinčiau, bet nesugalvoju, ką jis man primena? Nepatinka. Kita vertus - kvapas individualus dalykas, o ir ši kaukė nesmirda. Tiesiog visai ne mano stiliaus aromatas, per stiprus, o ir jaučiamas, kol kaukė ant veido.

Konsistencija medžiaginis lakštas, prisotintas veikliuoju serumu. Beje, serumas skystas, bet ne skaidrus, kaip esame pratusios, o pieno baltumo.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Phenoxyethanol, Ceteareth-11, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Hyaluronate, Citrus Paradisi Fruit Extract, Potassium Sorbate, Punica Granatum Extract, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid


Poveikis. Kaukės sudėtis visai nebloga, yra vienas kitas ingredientas vidutinio saugumo, vienas kitas su potencialiai pavojingomis priemaišomis, bet iš esmės visai gerai. Sudėtyje gan daug odą drėkinančių ir kondicionuojančių ingredientų, odą minkštinančių ir šviesinančių sudėtinių dalių.

Veido kaukę gana lengvai užsidėjau ant veido, tačiau kaip visuomet, smilkinių srityje dauguma kaukių man per plačios, o ir nosies srityje, jei šį kart ir ilgio pakako, tai kažkaip niekaip gražiai neužsilankstė. Tiek to, tai netrukdė pajausti priemonės poveikį. Labai svarbu lakštinių kaukių ant veido neperlaikyti, kad nesuformuotumėte naujų įspaudų ir raukšlių. Tad po gamintojo rekomenduojamo laiko ir reiktų kaukę nuimti nuo odos.


Dėl kaukės poveikio odai, kažkodėl, buvau nusiteikusi skeptiškai. Tačiau dedu ranką prie širdies, atsiprašau ir patvirtinu - priemonė puikiai drėkina veido odą. Bet ne tik tai - mano veidas po kaukės tampa skaistesnio tono, oda atrodo jaunesnė, lygesnė ir minkštesnė. Nors nieko labai įmantraus, tačiau efektas man patinka.

Kaip ir dauguma kaukių, taip ir ši, turi šiokį tokį lipnumo jausmą, tačiau pasidžiaugsiu, kad priemonės likučiai greit susigeria į odą ir lipnumas netrunka dingti. Tad... tiesą pasakius visai gera kaukė, kurią verta išbandyti - mažų mažiausiai sudrėkins, greičiausiai suteiks skaistumo, pašviesins odą, bet su senėjimu nekovos. Bandyti verta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai