2023/2024 rudens - žiemos tendencijos: batai

Įpusėjome su tendencijomis, tačiau įdomių tendencijų sričių dar tikrai bus: neapžiūrėjome papuošalų ir aksesuarų, rankinių, kepuraičių, akinių. O va šiandienos įrašas yra skirtas avalynei. Nors batus rudeniui rekomenduoja ruošti pavasarį, tačiau geriau vėliau, nei niekada - rudens batus ruošime rudenį! Šį kart apie madingiausius batus, gražiausią avalynę bei rudens pasirinkimus.


Laisvi ilgaauliai virš kelių


Kaubojaus stiliaus ilgaauliai


Aulinukai: suvarstomi ir su sagtimis


Aulinukai su platforma


Kedai


Vyriško stiliaus: loaferiai ir brogue


Mary Jane stiliaus aukštakulniai


Klasikiniai aukštakulniai


Namines šlepetes primenantys lauko batai


Smailianosė avalynė


Balerinos


DETALĖS: žemas, plonas kulniukas (kitten heel)


DETALĖS: wedge kulnas


DETALĖS: kaspinėliai


DETALĖS: sagtys


DETALĖS: perlai


DETALĖS: kniedės


Iš džinso


Raudoni



Kas svarbiausia 2023/2024 rudens - žiemos avalynės tendencijose?

Avalynės tendencijos šiais metais dosnios ne tik jau laiko patikrintais, bet ir naujais, įdomiais pasirinkimais. Tarp populiariausiųjų pirmiausia reiktų paminėti laisvus ilgaaulius virš kelių, kurie neleis sušalti žiemą, tačiau greičiausiai yra sunkiai pritaikoma tendencija žemesnėms merginoms. Aš asmeniškai su ilgaauliais, net ir taip trumpesniais, iki kelių, atrodau juokingai žema, kaip gnomas, tai šita avalynė, kaip ir populiarieji kaubojiški batai, nėra mano pasirinkimas. Maksimumas man iki pusės blauzdų.

Bet ne apie mane čia renkamės pakalbėti, tad jei nemėgstate naujovių - gera žinia - amžina klasika, aulinukai vis dar madingi. Ir nesvarbu jie suvarstomi ar puošti sagtimis. O jei norisi kažko naujo - išbandykite aulinukus su masyviu platforminiu kulnu. 

Kaip visuomet madingi Mary Jane stiliaus aukštakulniai, tačiau šį sezoną, siekiantiems elegancijos labai rekomenduočiau klasikinius aukštakulnius. Man labai patraukliai atrodo vyriško stiliaus avalynė - loaferiai. Visgi įdomiausiai atrodo sezono naujiena - šiltos jaukios šlepetės, skirtos dėvėti lauke - tokias jau teko matyti ir rudens sezonui gal ir tiks, tačiau neįsivaizduoju žiemą per pusnis su tokiomis klampojančias merginas.

Šį sezoną raudona spalva yra topų topas visuose tendencijose, todėl nenuostabu, kad raudona avalynė labai rekomenduojama išbandyti - jei ne ryškiam įvaizdžiui, tai galbūt vienspalviai aprangai pagyvinti? Iš detalių populiariausi kaspinėliai, Wedge stiliaus kulnas arba itin smulkūs, kitten stiliaus kulniukai. 

Pasirinkti šį sezoną yra iš ko visiems. Kuris jūsų mėgstamiausias variantas?
Gal visgi raudoni aukštakulniai gundo?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai