2023/2024 rudens - žiemos tendencijos: papuošalai ir aksesuarai

Šį sezoną turime labai daug įvairių mados tendencijų, kurių populiariausia - biuro apranga, kuri šiek tiek griežtesnė, ramesnių spalvų. Tačiau nėra nieko, ko nepataisytų papuošalai ir aksesuarai. Apskritai keli įspūdingesni papuošalai gali padaryti stebuklus ir tai pačiai aprangai suteikti vis kitokį efektą. Tad šiandien labai svarbi tendencijų dalis - kalbame apie rudens ir žiemos sezono papuošalus ir aksesuarus.



PAPUOŠALAI:

Segės


Daug masyvių žiedų


Masyvios apyrankės


Kūno papuošalai


Auskarai - uždedami žiedai (ear cuffs)


Auskarai - rinkės


Identiškai nederantys auskarai


Masyvūs, kabantys auskarai


Masyvūs auskarai prie ausies


Vienas auskaras


Sluoksniuoti kaklo papuošalai


Masyvios grandinės


Masyvūs chokeriai (kaklo papuošalai prie pat kaklo)


Širdies formos pakabukai


Masyvūs pakabukai


Rožės (rozetės)


Gėlės papuošaluose


Natūralūs akmenys


Perlai


Maišomi metalai: auksas ir sidabras kartu


Papuošalai ant rūbų: žiedai ant pirštinių, apyrankės ant rankovių ir pan.



AKSESUARAI:

Kaklaraiščiai


'80 stiliaus kojų pašiltintojai


Kojinės iki kelių


Vidutinio ilgio kojinės


Blizgiais akmenukais puoštos kojinės


Raštuotos ir spalvotos pėdkelnės


Masyvūs šalikai


Platūs diržai



Ilgos pirštinės



Kas svarbiausia 2023/2024 rudens - žiemos papuošalų ir aksesuarų tendencijose?

Kaip tendencijos, taip džiūgauju dėl gausių tendencijų pasirinkimų, tad ne išimtis ir šio sezono papuošalai bei aksesuarai. Tarp populiariausių galiu išskirti masyvius papuošalus - nieko kuklaus ir minimalistinio šį sezoną nėra, - o jei ir yra, tai nešiojamas ne vienas kuklus papuošalas, o krūva jų, kad sudarytų masės įspūdį. Tad masyvios, didžiulės apyrankės, masyvios grandinės, maksimalūs chokeriai, didžiuliai, įspūdį paliekantys auskarai - tiek kabantys, tiek prie pat ausies. Viskas masyvu! Tad kuo didesnis, tuo geriau - kuo daugiau įspūdžio, tuo šį sezoną madingiau. 

Iš papuošalų reiktų akcentuoti dideles rožes ar rozetes, kurios dėvimos tiek ant kaklo, tiek vietoje segės, tiek auskarų. Dizaineriai siūlo dėvėti papuošalus nepaisant sezono - ant pirštinių ir rankovių drąsiai dėti žiedus ir apyrankes, ant megztinių apykaklių - kaklo papuošalus. Kaip ir kelis sezonus iš eilės bus populiarūs perlai, o šį sezoną ir brangakmeniai bei pusbrangiai akmenys. 

Tarp aksesuarų niekada netraukiu akinių, batų ir rankinių, nes kiekvienas jų turi savo atskirus įrašus - juose ir apžvelgsime. Na, o šaltuoju žiemos metu bus labai populiarios įvairiausios kojinės. Dizaineriai ragina puoštis ilgomis kojinėmis, siekiančiomis kelius, įprasto ilgio, tačiau aiškiai matomomis ar puoštomis perliukais, blizgiais akmenėliais. Na, o jei kojinių nesinori - labai populiarios raštuotos ir spalvotos pėdkelnės. Jei dėmesio kojoms dar nepakanka - į tendencijas grįžta 2000 populiarios, iš 1980 atkeliavusios specialios kojinės - kojų šildytojai, dėvimi balerinų. Juos galima dėvėti ir batuose, ir ant batų, ir ant tamprių, ir ant pėdkelnių. Primirštas reikalas, tad bus labai įdomu stebėti, kaip įsitvirtina mūsų kasdienybėje. Aš prieš kokius trejus metus išmečiau savo ir dabar gailiuosi - gal reikės įsigyti? Jei dėmesys kojoms jums atrodo perdėtas, niekada neprašausite rinkdamiesi ilgas pirštines su kailiuku, iš latekso ar įprastos vilnos.

Man labai smalsu, kurie aksesuarai ir papuošalai jums įdomūs? 
Ką norite išbandyti šį sezoną?
O gal jau suplanavote papildyti savo spintą naujais papuošalais?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai