PAMPERS "Fresh Clean" drėgnos servetėlės kūdikiams

Aš namuose naudoju drėgnas kūdikių servetėles, nes na prireikia visokiems reikaliukams, o keliaudama įsimetu į kelioninę rankinę, nes tokiomis servetėlėmis, kai šalia nėra vandens, pavalyti odą, veidą, rankas daug saugiau, nei dezinfekuojančiomis drėgnomis. Pavyzdžiui, keliaujant į stovyklą ėmėme pakuotę, nes daugiau nei parą lijo ir apsiprausti buvo sudėtinga. Labai mėgstam Huggies arba Neutrogena, tačiau pastaruoju metu, perkant jų nebuvo, tad įsigijau Pampers ir šiandien trumpai apie jas. 


Produktas: PAMPERS "Fresh Clean" drėgnos servetėlės kūdikiams
Gamintojas: "Procter & Gamble". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: valyti nešvarumus ir bakterijas nuo rankų, veido ir kūno
Tinkamas tipas: visiems, sukurta kūdikių odai
Labiausiai patiko: servetėlė, net ir stipriai tempiama, neplyšta
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra papildomų kvapų
Kiekis: 52 vnt.
Kaina: 2,29 Eur
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kūdikių skyriuose ir vaistinėse 

Ką žada gamintojas: Visi mūsų mylimi kūdikėliai nusipelnė meilaus rūpinimosi švelniai valant. Štai kodėl „Pampers Fresh Clean“ servetėlės suderina subalansuotą drėgnumą, suteikiantį odai švaros jausmą, tuo pat metu išlaikydamos natūralų odos pH. „Pampers“ ypatinga „Soft Grip“ tekstūra padeda greitai nuvalyti nešvarumus. „Pampers Fresh Clean“ servetėlės yra gaivaus kvapo, todėl sauskelnių keitimas bus dar malonesnis. Daugiau nebijokite nešvarumų su „Pampers Fresh Clean“ servetėlėmis.

Sudėtis: Aqua, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium CitrateSodium Benzoate, Sorbitan Caprylate, Disodium EDTA, Parfum, Xanthan Gum.


Mano nuomonė. Pampers, kad ir kaip ten bebūtų, yra pats populiariausias kūdikiams skirtas prekinis ženklas. Puikiai atpažįstama žalia pakuotė lengvai pastebima parduotuvių lentynose ir greičiausiai yra perkamiausia. Man labai patinka gamintojo sprendimas daryti storesnį atidarymo lipduką - taip ir tvirčiau užsiklijuoja, lengviau atidaryti pakuotę ir lipdukas laiko ženkliai ilgiau, nei plonesnių atidarymo lipdukų. 

Pampers drėgnų servetėlių sudėtis nėra pati geriausia - kūdikiams tikrai nereikia aromatų drėgnose servetėlėse. Gal jie maloniau nuteikia servetėles naudojančios mamos uoslę, tačiau aš labiau džiaugčiausi, jei to kvapo čia nebūtų, taip ir sudėtis būtų saugesnė, ir potencialių alergenų būtų išvengta. Servetėlės, kurias perku nuolat (Neutrogena, Huggies) papildomų aromatų neturi.

Minkštas, švelnus medvilnės lakštas puikiai tempiasi vertikaliai, tačiau horizontaliai tempti neįmanoma. Net ir stipriau ištempta servetėlė neplyšta, tad atsargumo naudojant nereikia. Dauguma drėgnų servetėlių turi labai panašų poveikį, tad ir čia - valo gerai, švelniai ir jokių odos sudirgimų (net ir su papildomais kvapais) nepastebėjau. 

Neblogos, tačiau yra geresnių - jei naudočiau kūdikiui, Pampers nepirkčiau vien dėl pridėtinių kvapų. Galima nusipirkti servetėles, kurios neturi pridėtinių aromatų, tad mažėja sudirgimų rizika. O ir šiaip kūdikiams sveikiau vanduo ir muilas, nei drėgnos servetėlės. Tačiau retkarčiais naudoti tikrai galima, nieko blogo nenutiks.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai