ORIFLAME "Giordani Gold" Essenza kvepalai moterims

Vasara prabėgo per greitai ir aš imu kraustyti savo spintą, lūpų dažus ir kvepalus bei keisti iš vasariškų pasirinkimų į rudeniškus ir žiemiškus. Natūralu, kad keičiantis sezoniškumui, keičiasi ir spalvinė bei aromatinė gama. Vietą ryškioms spalvoms ir lengviems kvapams užleidžia tamsesnės spalvos bei sodresni aromatai. Rudenį pradedu nuo labai pereinančio sezono kvapų, kurie dar nėra gilaus, gūdaus, šalto rudens aromatai, bet jau ir ne vasariškai gaivūs. 

Kadangi vis dar domiuosi Oriflame kvepalais, nesenai nusipirkau "Giordani Gold" linijos Essenza aromatą. Giordani Gold serija yra viena prabangiausių kompanijos produktų linija, siūlanti aukščiausios kokybės šios kompanijos produktus. O įsivaizduojate, kad Giordani Gold serija sukurta ir gyvuoja jau daugiau nei 45 metus! Tad šį kart apie vieną iš serijos aromatų.


Produktas: ORIFLAME "Giordani Gold" Essenza kvepalai moterims (PP)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics" Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2015 m.
Aromato kūrėjas:  Daphné Bugey ir Fabrice Pellegrin
Kaina: pilna kaina 53,00 Eur, , mokėjau 26,99 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gėlių 

Gamintojo aprašymas: Su išskirtine prabangia apelsinų žiedų nata „Giordani Gold Essenza“ kvepalai įprasmina tikrą prabangą ir meistriškumą su rafinuotu išskirtiniu stiklo buteliuku ir aukso lapeliais, pasakojančiais intensyvaus, išskirtinio kvapo istoriją. Ypatingi gėlių-medienos kvepalai, kurie įkvepia gražiam gyvenimui.

ČIA

Viršutinė nata: bergamotė
Širdies nata: apelsinų žiedai, baltos gėlės
Apatinė nata: mediena


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRAL, ISOEUGENOL, FARNESOL, PHENOXYETHANOL, CI 19140, CI 16035.


Pakuotė. Akivaizdu, kad pakuotei gamintojas skyrė labai daug dėmesio, pradedant nuo spindinčios, aukso spalvos kartoninės dėžutės, kuri ne tik atrodo kaip dengta auksu ar iš jo pagaminta. Kartonas reljefinio paviršiaus, tad jaučiasi bangelės ir iškilus pavadinimas. 

Ne menkesnį įspūdį palieka ir storo, kokybiško stiklo buteliukas su aukso spalvos detalėmis ir minimalia etikete. Be abejonės labiausiai butelaitį puošia geltonas kvepalų skystis ir aukso spalvos dangtelis, kurio viršus ir apačia veidrodiniai, o šonai puošti aukso spalvos bangelėmis. Beje, neimkite už to dangtelio - nors atrodo, kad užsidarė tvirtai, bet man jis tiesiog atsikimšo, butelaitis nukrito, bet laimei nieko nenutiko.

Pakuotė iš ties labai graži, elegantiška, moteriška ir labai puošni. Žvilgsnį tokia iš ties patrauktų tarp kitų kvepalų, jei tik būtų lentynoje.


Kvapas. Tik pasipurškus akivaizdu, kad aromatas labai, labai stiprus - tai nėra prie pat odos jaučiamas, kasdienai ar biuro aplinkai tinkamas aromatas. Anaiptol - stiprus ir labai akivaizdus. Tad tik pasipurškusi jaučiu stiprią bergamotės natą, kuriai per keliolika sekundžių prislopus kvapas tampa stipriai citrusinis. Citrusai 'rūgštus", aštrūs ir stiprūs ant odos ilgai neužsibūna, netrukus kvapas pasipildo baltų gėlių aromatu, citrusai prislopsta ir aromatas pasipildo minkšta, kremine nata. Iš esmės stipriausiai ir jaučiu citrusų ir kreminių baltų gėlių mišinį, o va žadėtos medienos neužuodžiu net ir pinai nudžiūvus ir nusistovėjus ant odos. 

Citrusinė rūgštelė ir baltų gėlių kremiškumas tiesiog puikiai subalansuotas, tad negalėčiau pasakyti, kad kvepalai per gaivūs ar per saldūs - aukso viduriukas. Ant mano odos kvepia labai moteriškai ir be abejonės, kvepalai priklauso klasikinių aromatų šeimai. Pasikvėpinusi kartais atrodo, kad dar truputį daugiau gėlių ir šie kvepalai primins '90-ųjų kvapus, pasenusius, nebetinkamus šių laikų merginoms i rmoterims. Tačiau kad ir kiek testavau, kvapas puikiai laviruoja ties klasikos riba ir man nekvepia kaip močiutės kvepalai, nors jaunai merginai tikrai netiks.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ★ vakaro metui.

Kvapas labai stiprus, labai! Jei jau pasikvėpinote, tai visi jaus per gerus porą metrų, tad kvepalai lengvai gali ne tik užpildyti visą kambarį, bet jautresniems ir sukelti diskomfortą, čiaudulį ar galvos skausmus. Kadangi kvepalai tokie stiprūs, o dar ir akcentuojama, kad jie ne parfumuotas vanduo (EDP), ne tualetinis vanduo (EDT), o kvepalai (PP), tai ir turėtų išlikti visą amžinybę, tiesa? Apmaudu, tačiau ant mano odos išlieka apie 6 valandas. Maždaug tiek išlieka EDP koncentracijos kvepalai, o šiuo atveju... na tikėjausi bent 8-10 val išlikimo - nemeluojant - nuvylė išlikimo laikas.


Klasikinis, moteriškas, puikiai subalansuotas citrusų ir kreminių baltų gėlių aromatas netiks jaunoms panelėms, tačiau turėtų patikti moterims, kurioms patinka intensyvūs kvapai ir klasikinis aromatų tipažas. Manau, kad tai vieni geriausių kompanijos kvepalų, kurie ir puikia subalansuoti ir stiprūs. Nesu tikra ar pabaigusi buteliuką kartočiau, tačiau su mielu noru naudosiu kvepalus ir toliau, tik ne darbo metu ir ne mažose, uždarose patalpose. 

Aromatas panašus į:
- ELIE SAAB "Le Parfum Elie"
- ORIFLAME "Giordani Gold Essenza Sensuale"
- ORIflAME "Radiant Lights"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O man šiuo metu "užėjęs" nesikvėpinimo metas, visai nesinori kvepalų... Tiesa, testavau eurokos Masaki kvepalus, daugelis patiko, įdomus ir buteliukų dizainas. Tačiau abejoju, ar verta pirkti, nes su kvepalais man bėda - iš pradžių patinka, tinka, bet labai greit atsibosta arba išvis nebepatinka ir galvoju sau - na kaip aš galėjau išvis šiuos kvepalus nusipirkti? :D Ech...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būna tokių etapų! Man prieš porą metų buvo - nei į vienus kvepalus negalėjau pažiūrėti ir nesikvėpinau gal beveik metus? Masaki aromatai labai švelnūs, turėtų tikti kasdienai. Kaip tik žiūrinėjau, bet neįsigijau.
      Beje, gal padėtų kvepalų kaitaliojimas? man kai atsibosta - imu kitus :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą