REAL TECHNIQUES "Foundation Brush" - makiažo pagrindo šepetėlis 01402

Turiu dar kelis makiažo šepetėlius, kurių nesu rodžiusi šio tinklaraščio sienoje, tad vis po kažkiek ištrauksiu į tinklaraščio įrašus ir parodysiu jums tais atvejais, kai jau nebežinosiu apie ką rašyti ar pasakoti. O tokių situacijų tikrai nutinka, tarkim šiandien sekmadienis ir aš visiškai nenoriu sukti galvos apie ką pasakoti. Šiandien noriu karštos vonios, laiko su knyga ir šiek tiek laiko prie tapomo paveikslo. Tad tebūnie šį kart trumpai apie makiažo pagrindui skirtą šepetėlį iš Real Techniques, kurį anksčiau naudojau palyginus dažnai, dar tuo metu, kai kempinėlių nebuvau atradusi.


Produktas: REAL TECHNIQUES "Foundation Brush" - makiažo pagrindo šepetėlis 01402
Gamintojas: sukurta Didžiojoje Britanijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veidui - kreminiam ir skystam makiažo pagrindui
Medžiagos: sintetika plaukeliai - talkonas. Rankenos - plastikas, guma ir metalas
Labiausiai patiko: patogi šepetėlio forma
Labiausiai nepatiko: makiažo pagrindui dengti yra patogesnių sprendimų
Matmenys: 15,5 cm ilgio
Kaina: apie 12 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Aukščiausios kokybės šepetėlis su ypač minkštais šereliai. Šio kampinio šepetėlio pagalba sukursite tobulą makiažo pagrindą.


Makiažo šepetėlis atkeliauja skaidrioje plastiko dėžutėje, papildomai įtvirtintas plastikiniame įdėkle. Pakuotės dizainas neutralus, akivaizdu, kad pakuotę labiausiai puošia ryškiai oranžinis (auksinis) makiažo šepetėlio kotelis. Man šiuose pakuotėse per daug plastiko, manau šiais laikais galima šepetėlius supakuoti tvariau ir saugiau gamtai.


Aukso spalvos šepetėlio kotelis tamsios aukso spalvos, metalinio efekto. Tai senojo leidimo šepetėlis - jo kotelio galiukas lygus, tad įrankį galima pastatyti ant stalo. Galiukas aprauktas minkšta guma, kuri iš pradžių atrodė labai žaviai, tačiau naudojimo eigoje ta guma pasidarė labai lipni, nemaloni liesti. Tad galiausiai nusipirkau stipraus dezinfekcinio skysčio (su daug alkoholio), išmirkiau visus Real Techniques šepetėlių galiukus ir guma atšoko nuo pagrindo. Tad beliko nuvalyti ir lipnumas, kartu su guma, visiškai dingo. Po guma liko paprasčiausias plastiko galiukas. 


Makiažo įrankio galvutė plokščia, suformuota įstrižai kirptais šereliais, tad jais nepaprastai patogu pasiekti visas veido vietas: tiek aplink akis, nosies srityje, smakro, kaktos - žodžiu visur. Kaip ir pridera skystos pudros šepetėliui, jo šereliai labai švelnus, tačiau kartu ir labai tvirti, tad lengvai padengia kreminę ir skystą pudrą. Ant mano veido odos dryžių nepalieka, tačiau dengia daug tankiau, nei dengtumėte pirštais, jau nekalbu apie makiažo kempinėlę. Apskritai natūraliausiai ant veido galima padengti su kempinėle, o tokie šepetėliai dengia tankiausiai, tačiau kartu ir skystos pudros naudoja mažiau nei kitais būdais. 


Kai man reikia tankaus padengimo, makiažo šepetėlis yra iš ties patogus būdas, o RT variantas - pats geriausias iš plokščių įrankių, skirtų pudrai dengti. Kita vertus aš jau įpratau makiažo pagrindą dengti kempinėle, kad išgauti natūralesnį efektą, tad šepetėliai šiuo periodu tikrai nėra patogiausias būdas. Kita vertus negaliu nepagirti šio šepetėlio - kokybiškas, apgalvotas, išdirbtas ir patogus naudoti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai