PHYTORELAX "Fiori di Bach" Energizing Body Lotion - energizuojamasis kūno losjonas su Bacho gėlių aromatu

Kūno kremas/ losjonas ar kažkokia odą drėkinanti, maitinanti, kondicionuojanti priemonė po dušo man yra būtina. Kiek save pamenu, visuomet turėjau labai sausą odą ir jei ne visas kūnas, tai kojos ir rankos nuo sausumo stipriai tempia, pleiskanoja. Pojūčiai nemalonūs, tad nuolat drėkinu ir ieškau geriausio kainos ir kokybės santykio. Jau kuris laikas dairiausi į Phytorelax priemones, tad nusprendžiau išbandyti vieną iš kelių kvapų kūno losjonų.


Produktas: PHYTORELAX "Fiori di Bach" Energizing Body Lotion - energizuojamasis kūno losjonas su Bacho gėlių aromatu
Gamintojas: "Harbor" S.p.A. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: kūnui - drėkinti, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia švelnumo
Labiausiai nepatiko: labai ilgai geriasi
Tūris: 250 ml
Kaina: 8,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Energizuojamasis kūno losjonas padeda palaikyti gerą odos būklę. Bacho gėlių žiedų kvapo losjonas giliai drėkina ir aprūpina odą maitinamosiomis medžiagomis. Suteikia odai aksomo švelnumo. Sudėtis papildyta gėlių žiedų ekstraktais. Tinka vyrų ir moterų odai prižiūrėti.
NAUDOJIMAS: būtiną losjono kiekį tepkite ant švarios odos, geriausia po dušo ar vonios. Gerai įmasažuokite.


Pakuotė. Tamsiai rudo plastiko buteliukas su užsukta pompa. Man patinka pakuotės forma, labai daili ir juodai balta etiketė - atrodo profesionaliai, elegantiškai ir rimtai. Mano akims dizainas labai patrauklus.

Kvapas stiprus, intensyvus, sodrus aromatas. Nepasakyčiau, kad kvepia gėlytėmis, gal labiau sodriu augaliniu aromatu. Mano vaikui nepatinka, bet man šis kvapas keistai malonus.

Konsistencija lengvos, kreminės tekstūros.


Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cetyl alcohol, Oryza sativa (Rice) bran oil, Cetearyl alcohol, Orbignya oleifera seed oil, Glyceryl stearate citrate, Propylheptyl caprylate, Glyceryl stearate, Methylheptyl isostearate, Sodium lauroyl glutamate, Stearic acid, Xanthan gum, Glyceryl caprylate, Tocopherol, Glycine soja (Soybean) oil unsaponifiables, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil unsaponifiables, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Bud Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Flower Extract, Centaurium erythraea flower extract, Clematis vitalba flower extract, Gentianella amarella flower extract, Rosa canina flower extract, Phenoxyethanol, Parfum, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Limonene, Sodium hydroxide, Citral, Ethylhexylglycerin, Hydroxycitronellal, Eugenol, Geraniol, Coumarin, Citronellol.


Poveikis. Priemonės sudėtis visai gera: sudėtyje daugiausiai odą minkštinančių ingredientų, yra drėkinančių, odą kondicionuojančių ingredientų. Didžioji dalis nesaugių ingredientų skirti kvapams priemonėje išlaikyti ir sukurti.

Kreminė priemonės konsistencija lengva, losjono tekstūros, tačiau ji labai sunkiai geriasi į kūno odą. Aš nežinau kas negerai su formule: galiu naudoti mažutį priemonės kiekį, galiu tepti ant drėgnos odos, daryti ką tik nori, bet priemonė tik voliojasi ant odos paviršiaus ir niekaip nenori susigerti. Masažuoti į odą reikia labai ilgai, o dar paskui ir gerokai luktelėti, kol pilnai susigeria. Tai labai erzina... aš ir taip daug laiko praleidžiu vonioje, o dar švaistyti laiką, kol produktą įmasažuoji, laukti kol susigers, na tai labai prailgina rutiną. Ir erzina, labai erzina.

Kūno losjonas iš ties suteikia odai švelnumo, tačiau drėkinamasis efektas per silpnas... tiesiog. Net ir po losjono, net ir vasaros metu (kai odai dar nereikia daug drėkinimo) drėkinimo tiesiog nepakanka. O vien dėl švelnumo, na tiesiog per daug vargo. Mane šis losjonas erzina: per ilgai geriasi, niekaip neįmasažuoju į odą, praktiškai drėkinimo nėra, o vien dėl švelnumo ar kvapo - per daug vargo. Tiesiog nepatinka - būna ženkliai geresnių kūno losjonų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kažkada ir aš norėjau išbandyti šios firmos losjonus, bet paskaičiusi atsiliepimus, persigalvojau, nes daugas kas akcentavo "įdomius" stiprokus kvapus bei tai, kad sunkiai susigeria, o tai jau didelis minusas.
    Turiu dušo želę šios firmos su migdolais, deja, kvapas man nepatinka, labai saldus marcipanų aromatas... Mėgstu migdolų kvapą, bet čia jis tiesiog tikrai per saldus. O susiviliojau gražia pakuote :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pakuotės tikrai fainos, bet nea... losjonas labai prastas, tas susigėrimas tragiškas. O va kvapas, nors 'įdomesnis' bet man visai patinka. Kaip suprantu ir su dušo želėmis irgi ne kažką.

      Panaikinti
  2. Aš tai galvoju, kad sausa oda, galvos pleiskanos, dermatitas ir t.t. yra sveikatos problema, todėl ir priemones atitinkamai reikėtų pirkti vaistinėje, jokie ten drogu buteliukai su braškėmis ir gelytemis nepadės :) . Aišku, būna išimčių, kad ir sulsena tepalas :D kas bandete žinos ta baisu kvapą

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Yra didžiulis skirtumas tarp odos ligų ir riebalinių liaukų veikimo ypatybių ;) Kai kamuoja odos ligos - naudoti reiktų ne vaistinės kosmetiką, o tokią kurią paskiria odos gydytojas. Nesant odos ligų ieškome priemonių, kurios ne gydytų problemą, o spręstų pasėkmes, pvz sausa, riebi oda.

      Panaikinti
  3. Ne visai pritarčiau, nes ir vaistinėse visko yra, ir nelabai su kokiomis sudėtimis, ir net jei sudėtis kaip ir gera, tai dar nereiškia, kad pvz., tiks konkrečiai jūsų odai ir bus geras rezultatas. Pati ne kartą tuo įsitikinau.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pritariu jums 100% - tik sudėčių skaitymas leidžia išsirinkti veiksmingą priemonę. O jei reikalinga priemonė skirta odos ligos gydymui - paskirti priemones ar rekomenduoti gal tik odos gydytojas - dermatologas.

      Panaikinti

Rašyti komentarą