MIZON Joyful Time "Snail" Firming & Nutrition Essence Mask - stangrinanti ir maitinanti lakštinė veido kaukė su sraigių sekretu

Šiandien labai, labai geras oras - tikras pavasaris pajūryje, tačiau didžiąją dalį dienos praleidau su vaiko mokslais ir kuisdamasi (tiksliau tvarkydamasi) namuose - tikra nuodėmė tokią gražią dieną. Tačiau ką padarysi, gyvenimas yra visoks ir ne visuomet pavyksta daryti tai, ko norisi. Beje, mes namuose turime naują gyventoją - jau beveik mėnuo mus džiugina Grikis - jūros kiaulytė, kurios norėjo vaikas. Svarstėme metus ir vaiko svajonės, po atsakingų svarstymų tapo realybe. 

Na, o šiam kartui noriu jums papasakoti apie veido kaukę iš Mizon. Nors paprastai kaukėms skiriu sekmadienius, bet šį kart norėjosi kitaip. Tad Mizon su sraigių sekretu.


Produktas: MIZON Joyful Time "Snail" Firming & Nutrition Essence Mask - stangrinanti ir maitinanti lakštinė veido kaukė su sraigių sekretu
Gamintojas: "Mizon". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - maitinti, suteikti elastingumo, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: jauniau ir sveikai atrodanti oda
Labiausiai nepatiko: kvapai - sudėtyje yra, o jokio ryškesnio aromato nesijaučia - nereikalingi
Tūris: 23 g (1 lakštas)
Kaina: 2,50 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Notino, Casada, Camelia vaistinė, KlipShop, Rossi

Ką žada gamintojas: Lakštinė veido kaukė su sraigių sekretu, kuri atstato apsauginį veido odos barjerą, sulaikant drėgmę ir atkuriant elastingumą.
NAUDOJIMAS: ant švarios veido odos uždėkite kaukę ir laikykite 10-20 minučių. Vėliau nuimkite ir įmasažuokite veido kaukės likučius į odą.


Pakuotė. Vienkartinis, plastikinis kaukės maišelis. Kaukės pakuotė baltos spalvos, puošta žolės lapu ir sraige bei skaidriu skysčiu, kuris tikriausiai turėtų būti sraigių sekretas/ mucinas. Pakuotės dizainas mano akiai patrauklus, nors ir gana paprastas. 

Kvapas lengvas, gaivus, primena kažką taro kosmetikos ir medicinos kvapų. Deja, aromatas nėra įspūdingas, tad būčiau labiau sužavėta, jei gamintojas būtų nusprendęs priemonės nekvėpinti.

Konsistencija vidutinio storumo medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu.

Sudėtis: Water, Methylpropanediol, Glycerin, Betaine, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Butylene Glycol, Sodium Citrate, Disodium EDTA, Parfum, Citric Acid, Phenoxyethanol, Linalool, Sodium Hyaluronate, Snail Secretio Filtrate, Ethylhexylglycerin, Centella Asiatica Extract, Hydrolyzed Collagen.


Poveikis. Kaukės sudėtis visai gera: joje daug odos drėkiklių, minkštiklių, odą kondicionuojančių ir jai atsinaujinti padedančių ingredientų. Nesaugūs tik konservantas ir kvapiosios medžiagos, kurių mano nuomone, iš viso sudėtyje nereikėjo - kvapas nėra toks stiprus ar malonus, tad nebuvo būtinas. Tokiu atveju ir sudėtis būtų saugesnė.

Lakštinė veido kaukė visai gražiai priglunda prie veido odos. Žinoma, kraštelius reikia užsilyginti, tačiau iš esmės visai gerai tinka europiečių veido odos kontūrams, lyginant su kai kuriomis, - net labai gerai.


Tik užsidėjus veido kaukę ant odos jaučiu malonią gaivą ir drėkinimą. Ir iš ties, nusiėmus veido kaukę veido oda gerai pridrėkinta, jaučiasi komfortiškai. Sraigių mucinas ne tik drėkina, tačiau ir suteikė veidui skaistumo, lygumo - po kaukės oda atrodo lygesnio atspalvio, raukšlelės mažiau pastebimos, tad vizualiai oda atrodo keliais metais jaunesnė. Vienintelis priemonės trūkumas mano nuomone yra jaučiamas odos lipnumas, tačiau kadangi po kaukės ant odos tepu veido kremą, per daug nepergyvenu. Poveikis puikus, kaukė man labai tiko ir patiko, o serumo pakaks dar ir rytojaus rytui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai