LUMENE "Valo" Nordic - C Fresh Glow Brightening Gel Mask - skaistinamoji, gelinė veido kaukė

Ir toliau po truputį testuoju Lumene naujienas ir šį kart išbandžiau veido kaukę, žadančią skaistinti odą. Pavasarį daugumos mūsų odai trūksta papildomo spindesio, po žiemos oda papilkėjusi, trūksta sveiko spindesio ir gyvybės. Žinoma, visuomet galima palaukti vėlyvo pavasario ar vasaros pradžios, tačiau kam, kai kosmetika gali padėti? Mano mini indelio pakako vos 4 kartams, nuomonė greičiausiai nėra tokia tvirta, kaip norėčiau, tačiau vis tiek pasakoju.


Produktas: LUMENE "Valo" Nordic - C Fresh Glow Brightening Gel Mask - skaistinamoji, gelinė veido kaukė
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - šveisti odą, skaistinti, grąžinti gyvybingumą, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia skaistumo ir sveiko švytėjimo
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 150 ml (mano pakuotė mini 15 ml)
Kaina: 150 ml - 28,90 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Ši spindesį sustiprinanti gelinė kaukė šveičia odą švelniomis, natūraliomis AHA šveičiamosiomis rūgštimis iš laukinių arktinių tekšių acto ir akimirksniu grąžina energiją gyvybingumą praradusiai bei pavargusiai odai. Maloni tekstūra yra kupina skaistinamųjų, vitamino C turinčių laukinių arktinių tekšių, odą kondicionuojančių šiaurinių medetkų žiedlapių ir drėkinamojo tyro arktinių šaltinių vandens. Oda atgaivinama ir ima natūraliai spindėti iš vidaus.
NAUDOJIMAS: Vieną, du kartus per savaitę užtepkite didelį kiekį produkto ant švarios, sausos, veido odos, vengdami akių srities. Palikite 5–10 minučių ir nuvalykite drėgna šluoste. Tada nuplaukite odą šiltu vandeniu.


Pakuotė. Nedidelis, plastikinis indelis su užsukamu dangteliu ir apsaugine folija. Man labai patinka gamintojo pasirinkimas pakuotėms naudoti spalvinius blokus - ryškiai oranžinė maloniai nuteikia ir iš ties kelia nuotaiką. Praktiškai identiškai atrodo ir pilno dydžio pakuotė, tik ženkliai didesnė.

Kvapas labai stiprus, kosmetinis aromatas su citrusiniu aromatu. Kvapas jaučiamas visą laiką, kol kaukė ant veido odos.

Konsistencija gelinės, tirštos tekstūros. 


Sudėtis: AQUA, PROPANEDIOL, GLYCERIN, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, RUBUS CHAMAEMORUS FRUIT JUICE EXTRACT, RUBUS CHAMAEMORUS SEED EXTRACT, RUBUS CHAMAEMORUS FRUIT EXTRACT, VACCINIUM VITIS-IDAEA FRUIT JUICE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER, ACETUM, XYLITYLGLUCOSIDE, SACCHARIDE ISOMERATE, PHENOXYETHANOL, HYDROXYACETOPHENONE, ANHYDROXYLITOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, XYLITOL, ALLANTOIN, SODIUM HYDROXIDE, MALTODEXTRIN, DISODIUM EDTA, SODIUM BENZOTRIAZOLYL BUTYLPHENOL SULFONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, ALCOHOL, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, LIMONENE, PARFUM, (CI 17200) RED 33, (CI 19140) YELLOW 5.


Poveikis. Priemonės pagrindas saugios sudėties, gamintojas pasirinko naudoti nemažai antioksidantų, drėkiklių, odos minkštiklių, šviesinančius, skaistinančius ingredientus ir nedidelės koncentracijos rūgštis. Deja, tačiau kartu kaip klampumo reguliatorius buvo panaudotas ir alkoholis, kurio priemonės sudėtyje aš labai vengiu. Tačiau pastaruoju metu pastebiu, kad alkoholis dedamas praktiškai visur - kodėl? Ar gamintojai įsivaizduoja, kad tai saugesnis vartotojų akims konservantas? Klampumo reguliavimo medžiagai galima rinktis ir saugesnius ingredientus.

Gelinės tekstūros kaukė lengvai dengiasi ant odos ir kadangi turi švelnų oranžinį atspalvį, yra praktiškai nepastebima. Turiu pastebėti, kad kvapas man pasirodė per intensyvus, per stipriai užgniaužia uoslę. Mėgstu šiek tiek lengvesnius, subtilesnius aromatus arba mano skoniui, jo galėtų ir visai nebūti. Tik užtepus kaukę jaučiu odos dilgčiojimą, ypač jei prieš tai šveičiau odą ar ji bent kiek pažeista. Deja, bet visus keturis kartus naudojimo pradžioje tas dilgčiojimas gana stipriai jaučiasi. Tai nėra malonu ir man atrodo - nėra geras ženklas.


Likučius nuplaunu vandeniu, kaip rekomendavo gamintojas ir nepastebiu, kad kaukė nors truputį drėkintų odą. Poros atrodo išsiplėtusios kiek labiau, nei įprastai. Visgi, kaukė iš ties šviesina odą, odos paviršius iš ties tampa skaistesnis, oda atrodo sveikiau švytinti. Efektas, žinoma, trumpalaikis, bet malonus akiai.

Ir vis gi, turiu pripažinti, kad ši kaukė yra nelabai man tinkantis gamintojo sprendimas - per stiprūs kvapai, odos dilgčiojimas ir žinoma - sudėtyje esantis alkoholis. Laiko klausimas, kada oda sureaguotų ir ją išbertų. Po paskutinio naudojimo pastebėjau, kad skruostai kiek jautresni, nei įprastai, tad vis gi aš šios kaukės nepirkčiau, man ji netinka ir tikrai negali būti skirta nei jautriai, nei sausai odai. Pagal savo nuostatas, aš jos nerekomenduočiau niekam.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų RIMMEL "I Love Lasting Finish" nagų lakas "198 Azure".

Komentarai