LUMENE "Lähde" Nordic Hydra Moisturizing Prebiotic Oil Cocktail - drėkinantis prebiotinis aliejus veidui

Veidui testuoju labai daug visko iš Lumene ir pastaruoju metu pastebiu, kad šios kompanijos kosmetika mano odai tinka, tačiau ne visų produktų sudėtinės dalys man patinka. Šį kart testuoju kelis Lumene produktus ir vienas jų yra, tikriausiai išskirtinai sausiaodėms - drėkinantis aliejus veidui, skirtas sausai ir dehidratuotai veido odai


Produktas: LUMENE "Lähde" Nordic Hydra Moisturizing Prebiotic Oil Cocktail - drėkinantis prebiotinis aliejus veidui
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, suteikti sveikos išvaizdos, balansuoti
Tinkamas tipas: sausai ir dehidratuotai odai
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra šiek tiek alkoholio
Tūris: 15 ml arba 30 ml
Kaina: 15 ml - 19,99 Eur; 30 ml - 28,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Drėkinantis prebiotinis aliejus veidui tinka sausai ir dehidratuotai odai. Intensyviai odą drėkinantis aliejinis kokteilis su prebiotiniu ksilitoliu sustiprina odos drėgmės barjerą ir jos natūralią mikrobiomą. Puoselėjamoji dvifazė priemonė, kurios sudėtyje yra svarbiausių Šiaurės medžiagų – arktinių šaltinių vandens, ekologiškų šiaurinių beržų sulos ir šiaurinių mėlynių sėklų aliejaus – mišinys. Specialiai sukurta sausai ir dehidratuotai odai.

ALIEJAUS FAZĖ: šiaurinių mėlynių sėklų aliejus. Puoselėja ir drėkina.
VANDENS FAZĖ: prisotina odą drėgmės ir užtikrina optimalų hidratacijos lygį. Padeda odai atgauti sveiką išvaizdą.

Lähde Nordic Hydra moisturizing Prebiotic Oil-Cocktail sudėtyje:

EKOLOGIŠKŲ ŠIAURINIŲ BERŽŲ SULA: drėkina ir apsaugo odą;
ARKTINIŲ ŠALTINIŲ VANDUO: tyro vandens poveikis ir hidratacija. Tyro vandens pH malonus odai.
SUOMIŠKŲ AVIŽŲ KSILITOLIS. Padeda rūpintis natūralia odos mikrobioma. Žinoma, kad ksilitolis turi prebiotinių ypatybių. Šiaurinių avižų ksilitolis gaminamas iš avižų lukštų, kurie anksčiau buvo naudojami energijai gaminti.
Kai papildomai naudojami prebiotikai, probiotikai turi dar geresnį poveikį, o tai reiškia:
- mažiau spuogų,
- sveikai atrodanti oda,
- subalansuota oda,
- atkurtas drėgmės balansas.

NAUDOJIMAS: Prieš naudodami pakratykite. Tepkite ant švarios veido ir kaklo odos kiekvieną vakarą ir, jei reikia, ryte prieš drėkinamąją priemonę.


Pakuotė. Šio aliejaus galima nusipirkti poros skirtingų dydžių pakuotėse: 15 ml, kaip manoji ir didesnėje - 30 ml. Smagu, kad yra mažesnė pakuotė, kurią galima pasibandyti ir investuoti mažiau, jei priemonė netinka ar norisi tiesiog išbandyti nedidelį kiekį. Stiklinis pakuotės buteliukas gana paprastas, su užsukta plastikine pompa ir skaidriu dangteliu. Pompa patogi dozuoti, o vienam kartui man visiškai pakanka poros paspaudimų, tad butelaičio užteks labai ilgam.

Kvapas gaivus, labai malonus, vidutinio stiprumo aromatas. Lyg ir kosmetinis aromatas šiek tiek primena gėlių kvapą.

Konsistencija dvifazė. Aliejinė ir skystesnė, vandeninga fazė, kurias prieš naudojimą būtina suplakti.


Sudėtis: AQUA, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, CAPRYLIC/ CAPRIC GLYCERIDES, DICAPRYLYL ETHER, PROPANEDIOL, SQUALANE, GLYCERIN, BETULA ALBA JUICE, TOCOPHERYL ACETATE, XYLITOL, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT JUICE, RIBES NIGRUM SEED OIL, EMPETRUM NIGRUM FRUIT JUICE, VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PEG-8, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOTRIAZOLYL BUTYLPHENOL SULFONATE, TOCOPHEROL, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, ALCOHOL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, ASCORBIC ACID, POTASSIUM SORBATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, LINALOOL, PARFUM, (CI 42090) BLUE 1, (CI 60730) EXT. VIOLET 2.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, simondsijų aliejus ir minkštiklis. Sudėtyje nemažai odą drėkinančių, minkštinančių, kondicionuojančių ir drėkinančių ingredientų, vitamino C. Deja, ne visi ingredientai priemonės sudėtyje yra visiškai saugūs - yra keletas jautrių UV spinduliuotei, tad saulės kremas būtinas, yra keli potencialiai pavojingomis priemaišomis. Malonaus kvapo suteikiančios priemonės ne pačios saugiausios, o va kodėl deda alkoholį priemonėse skirtose sausai ir dehidratuotai odai? Suprantu, kad jo priemonėje labai, labai mažas kiekis, jis naudojamas kaip tirpiklis ir klampumą reguliuojanti medžiaga, tačiau jo yra ir tai nekelia daug pasitikėjimo.

Priemonė dvifazės konsistencijos, prieš kiekvieną naudojimą fazes būtina gerai suplakti. Nors priemonė atrodo aliejinė, tačiau yra gana lengvos, neapsunkinančios konsistencijos ir susigeria pakankamai greitai. Ant odos paviršiaus dar kuris laikas lieka riebi plonytė plėvelė, tačiau ji visiškai neerzina, nors šiaip jau esu jautri riebesnėms, sunkesnėms priemonėms. Dar ir nueinu miegoti su rieboku odos paviršiumi. Nors tik pasitepusi odą jaučiu malonų odos komfortą ir drėgmę, tačiau geriausiai poveikis matomas po nakties (aš naudoju tik nakties metu, dienos metu neturiu kantrybės laukti, kol pilnai susigers). Po nakties oda atrodo plump, lietuviškas atitikmuo būtų putlesnė, tačiau angliškas terminas apibūdina geriau. Putlesnė, skaistesnė, jaunesnė, sudrėkinta ir pamaitinta. Efektas nepriekaištingas, puikus, malonus. 

Vienintelis dalykas, kuris mane neramina greičiausiai yra alkoholis sudėtyje, tačiau naudoju jau labai ilgai (priemonė labai skalsi, pakanka ilgam) ir jokio neigiamo poveikio odai nepastebėjau - naudojant vieni privalumai, tad planuoju naudoti ir toliau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ESSENCE "Colour & Go" nagų lakas "68 high spirits".

Komentarai