MIL MIL Elidor "Placenta Activ" plaukų losjonas ampulėse su augaline placenta

Kiek save pamenu, plaukų priežiūros priemonės man buvo greičiausiai pačios neįdomiausios, nes jau senokai žinojau - mano plaukams reikia stiprių maitinančių priemonių ir nieko įmantraus nereikalauja. Na, dar gerai, jei suvaldo pūstis linkusius plaukus. O šiaip, pleiskanų esu turėjusi vos kartą, paauglystėje, kai siautėja hormonai ir tokie pokyčiai normalūs. Didžiausią slinkimą, kokį pamenu, buvo po gimdymo, bet niekad neturėjau tokio, koks mane kankina pastaruosius metus. Suprantama, niekada ir streso tiek daug nebuvo, iki to laikotarpio tvirtai tikėjau, kad panikos atakos ne man ir jei atvirai, net abejojau jų egzistavimu. Buvo visko daug, per daug mano kūnui ir mintims, tad daug pirmų kartų, įskaitant ir patį stipriausią plaukų slinkimą per visą gyvenimą. Tad ką darau pastaruoju metu? Bandau daug naujų priemonių ir bandau suvaldyti slinkimą - stresas pamažu traukiasi iš gyvenimo, jis silpnesnis ir nebėra nuolatinis, tad beliko sustiprinti plaukus ir kažkaip suvaldyti jų slinkimą. 

Šį kart pirkau Mil Mil plaukų ampules, skaičiau vertimą ant pakuotės, naudojau pagal originalias instrukcijas ir šiandien su jumis dalinuosi įspūdžiais.


Produktas: MIL MIL Elidor "Placenta Activ" plaukų losjonas ampulėse su augaline placenta
Gamintojas: "Mirato Group". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: plaukams - mažinti slinkimą, atkurti plaukų gyvybingumą
Tinkamas tipas: visiems, ypač trapiems ir slenkantiems plaukams
Labiausiai patiko: sunaudojus pilną ciklą, jaučiamas poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 12 x 6 ml (parduodama ir vienetais)
Kaina: 5,89 Eur (arba kiekviena po 0,49 Eur)
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: MIL MIL plaukų losjonas skirtas visų tipų ir ploniems, lūžinėjantiems ir silpniems plaukams prižiūrėti. Priemonė suteikia plaukams gyvybingumo, stiprina ir mažina slinkimą. 
Sudėtyje yra augalinės placentos.
 
NAUDOJIMAS: Įmasažuoti vienos ampulės turinį į drėgną galvos odą ir švelniai pamasažuoti. Nenuskalauti. Vienas gydymo ciklas - 12 ampulių. Optimaliems rezultatams rekomenduoja naudoti kas antrą dieną. Profilaktiškai galima naudoti 1/2 ampulės per savaitę.


Pakuotė. Šias, kaip ir dauguma ampulių, galima nusipirkti po vieną, tačiau jei atvirai, aš to nerekomenduoju. Jau ne kartą pastebėjau, kad lietuviški vertimai neatitinka to, ką rekomenduoja gamintojas. Tarkim, naudojimas išversta, kad tepti šlapius plaukus, o gamintojas sako, kad losjonu įtrinti galvos odą. Skirtumas yra ir dėl neteisingo poveikio, mažų mažiausiai gali būti, kad tiesiog nebus jokio efekto. Pilna pakuotė naudinga ir dėl to, kad po vienos ampulės efekto tikrai nebus, o dėžutė yra visas rekomenduojamas ciklas ir poveikis bus matomas.

Tad aš pirkau visą dėžutę (parduotuvėse nebūna, tik el.parduotuvėje) ir ji atkeliavo kartoninėje dėžutėje su juodu dizainu ir raudonais užrašais. Dizainas ne pats patraukliausias, bet nesiskundžiu. Viduje - plastikinis įdėklas, kuriame sudėtos ampulės. Viena atkeliavo jau sudužusi ir čia greičiausiai bus kurjerio, o ne el. parduotuvės problema.

Kvapas keistokas, lyg ir parfumuotas kosmetinis aromatas? Bet jaučiasi alkoholio kvapas. Sunkoka apibūdinti, aromatas nėra išraiškingas ar labai stiprus.

Konsistencija vandens skystumo, skaidrus skystis.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Hydrolyzed Placental Protein, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Deceth-7, PPG-26-Buteth-26, Benzyl Salicylate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, glicerinas ir tirpiklis. Po kurio sudėtyje iš kart eina denatūruotas alkoholis. Ach... kodėl beveik visuose tokio tipo priemonėse  yra alkoholio? Neįsivaizduoju ir plaukams lyg ir nelabai sureikšminu, bet norėčiau vengti. Priemonės sudėtyje yra augimą skatinančio ir plaukus stiprinančio ricinų aliejaus, plaukų minkštiklių ir drėkiklių.

Ampulės turinį reiktų įtrinti į plaukų šaknis, o ne drėgnus plaukus, kaip rekomenduoja gamintojas. Aš plaukus plaunu porą kart per savaitę, tad ir priemonę naudoju ne kas antrą dieną, kaip rekomenduoja gamintojas, o taip, kaip tinka mano rutinai. Kalbant apie poveikį, pabaigus gydymo ciklą, turiu pastebėti, kad įkišus pirštus į plaukus, jaučiu "ežiuką" - žinote, tokius trumpučius, aštrius, naujus plaukučius. Jų daug ir kaip gera vėl jausti atauginėjančius plaukelius, o ir sruogomis plaukai nebeslenka. Slenka pavieniai, bet nebe tiek daug, kaip anksčiau. Puikiai žinau, kad vienos ampulės tokio darbo tikrai nepadarys, tam reikalinga kompleksinis priemonių rinkinys: masažai, šampūnas, serumai, aliejavimas... Manau didžiausią įtaką daro masažai, streso mažėjimas ir greičiausiai šis šampūnas ir balzamas, nes po jo naudojimo jaučiu intensyvesnį efektą.

Ampulės yra veiksmingos, nors mano skoniui galėtų būti stipresnis efektas. Kita vertus, paprastas ricinos aliejus būtų toks pat naudingas plaukams. Kita vertus, greičiausiai ricinos aliejaus būtų naudingesnis, nei ampulės? Tik vargo daugiau, ilgiau laikyti ir būtinai nuskalauti. Šios ampulės man patinka, aš poveikį plaukams jaučiu, jie tikrai atrodo sveikiau ir jaučiasi geriau. Iki pilnos laimės, sudėtyje galėtų nebūti alkoholio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ESSENCE "Love letters" nagų lakas 01 - "Rosy In Love".

Komentarai