OBED Bio Cellulose "Brightening" - skaistinamoji lakštinė veido kaukė

Sekmadienis yra diena sau, kai norisi paprasčiausiai atsipalaiduoti, pailsėti prieš ateinančios savaitės darbus, pasirūpinti kūno oda, plaukais ir veidu. Labai dažnai sekmadieniais traukiu kokią veido kaukę ir lepinu veido odą - namiškiai jau įprato, kad sekmadienį po namus dažnai skraidau su veido kauke. Anekdotų, kai išgąsdinu vyrą, jau senai nebėra. Tad ir šiandien pasiėmiau spalvingą, jau vasariško dizaino veido kaukę iš Obed, žadančią skaistinti veido odą ir pašviesinti pigmentines dėmes. Bandau ir iš kart jums pasakoju įspūdžius.


Produktas: OBED Bio Cellulose "Brightening" - skaistinamoji lakštinė veido kaukė
Gamintojas: "OBED". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - skaistinti, mažinti pigmentines dėmes, glotninti, atgaivinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: greičiausiai tik kvapas
Kaina: 3,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Skaistinamosiomis savybėmis pasižyminti bio celiuliozės kaukė padeda palaikyti gerą veido odos būklę, gali padėti, kai vargina pigmentinės dėmės. Priemonė subtiliai šviesina pigmentines dėmes, suvienodina odos atspalvį, glotnina ir atgaivina odą. Kaukė pasižymi švelniu vėsinamuoju poveikiu. Kokosų pagrindo bio celiuliozinė veido kaukė priglunda prie odos ir yra tinkama probleminei odai prižiūrėti. Išskirtinė kaukės pagrindo technologija leidžia odai maksimaliai pasisavinti veikliąsias medžiagas.
 
Sudėtyje yra niacinamido derinio, natūralių ir organinių augalų ekstraktų.
 
NAUDOJIMAS: Nuplaukite veido ir kaklo odą prausikliu, nusausinkite. Išimkite kaukės lakštą iš pakuotės. Kaukė yra tarp dviejų apsauginių sluoksnių. Nuimkite išorinius kaukės sluoksnius. Vidurinį kaukės sluoksnį dėkite ant veido. Išlyginkite kaukę, kad tolygiai priglustų prie odos ir mėgaukitės 20–30 minučių. Nuėmus kaukę švelniai įmasažuokite serumo likučius.


Pakuotė. Vienkartinis, kiek didesnis plastiko maišelis, puoštas vasarišku dizanu. Gelsvame pakuotės fone sukasi citrinos ir lapeliai, keli žiedai... Labai gražiai išpaišyti vaisiai patraukė akį. Ir tikrai, perkant kaukę mano dėmesį patraukė pakuotė ir tiek dailiai išpaišyti vaisiai.

Kvapas kosmetinis su stipriu citrinos rūgštelės ar tai rūgščios citrinos aromatu. Deja, tačiau citrinų kvapas labai sintetinis, neprimena natūralaus ir palyginus silpnas - kol kaukė ant veido, aš jo praktiškai nejaučiu.

Konsistencija plonytis, bioceliuliozės lakštas, tobulai priglundantis prie odos, sudrėkintas veikliuoju serumu.

Sudėtis: WaterGlycerinButylene Glycol, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Citrus Grandis Seed ExtractBambusa Textilis Stem Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Arnica Montana Flower ExtractArtemisia Absinthium ExtractAchillea Millefolium ExtractGentiana Lutea Root Extract, Malva Sylvestris Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Primula Veris Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Veronica Officinalis Extract, Melissa Officinalis Leaf ExtractHydroxyethylacrylate/ Sodium Acryloyldimethyltaurate CopolymerCaprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin1,2-HexanediolPropanediol, Fragrance.


Poveikis. Pirmiausia noriu pagirti priemonės sudėtines dalis: saugi ir odai naudinga kaukės sudėtis. Labai daug odą kondicionuojančių, raminančių, šiek tiek drėkinančių, skaistinančių, šviesinančių, odą gydančių ingredientų. Gamintojas parinko saugesnius konservantus ir iki pilnos mano laimės galėjo nebūti kvapiųjų medžiagų, vis tiek užsidėjus kaukę kvapo nesijaučia.

Bioceliuliozės kaukė pakuotėje atkeliauja tarp dviejų lakštų: kieto plastikinio ir plonesnio medžiaginio. Jie apsaugo lakštą nuo sulipimo, susiraukšlėjimo ir užtikrina lengvą užsidėjimą. Bioceliuliozės kaukė puikiai priglunda prie odos ir jaučiasi maloniai - tarsi mano pačios antra oda. Fantastika - belieka sulaukti, kol suveiks veiklusis serumas.


Nuėmus kaukę labai džiaugiuosi ir poveikiu - mano oda skaisti, tolygesnio, šiek tiek šviesesnio atspalvio. Sveikai švyti ir atrodo fantastiškai! Efektas nepriekaištingas, malonus akiai ir komfortiškas odai. Giriu ir džiaugiuosi, nors po vieno karto pigmentinių dėmių nepašviesino, tačiau manau, kad nuolat naudojant, tai visai įmanoma. Patiko - kaukė puiki! Reikės paieškoti daugiau šio gamintojo produktų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų BŪK nagų lakas Nr.215.

Komentarai