AROMAMA aromaterapinis lūpų balzamas "Greipfrutų energija"

Lūpų balzamams aš esu labai reikli - man svarbu, kad formulės būtų riebios, intensyviai drėkinančios. Nemėgstu balzamų apie nieką, kai tepi kas pusvalandį, o efekto jokio nejauti... o kartais tokie dar labiau išsausina lūpas. Visi aplink mane žino, kad kas jau kas (na, gal išskyrus veido priežiūrą), bet lūpų balzamai turi būti labai kokybiški ir labai geri. Nuo vyro gavau lietuvišką Aromama lūpų balzamą (kartu su dar keliomis kosmetikos priemonėmis) su greipfrutais ir šiandien noriu šiek tiek apie jį papasakoti.


Produktas: AROMAMA aromaterapinis lūpų balzamas "Greipfrutų energija"
Gamintojas: MB "Filmai ir kvapai". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: lūpoms - maitinti, švelninti
Tinkamas tipas: visiems (ir vaikams)
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: pakuotė - dažnai balzamas nesusisuka atgal
Tūris: 5 ml
Kaina: 3,99 Eur
Kur galima įsigyti: aromama.lt

Ką žada gamintojas: Gaivaus, kibirkščiuojančio rožinių greipfrutų aromato maitinamasis lūpų balzamas su kakavos ir mango sviestais, jojobų ir migdolų aliejais. Paturtintas vitaminu E. Minkština ir švelnina jautrią lūpų odą, lengvai blizga.
NAUDOJIMAS: tepkite švarią, sausą lūpų odą pagal poreikį. 


Pakuotė. Standartinis plastikinis korpusas su išsukamu produktu. Man patinka, kad apačioje esantis besisukantis ratukas nedidelis, o dangtelis mažytis. Man primena labai mylimus Burt's Bees balzamus. Tik dizainas skiriasi - ryškiai raudona etiketė su greipfrutų piešinėliais. Gal ne pats gražiausias ar akį traukiantis dizainas, bet svarbiausia, kas pakuotės viduje, o ne išorėje. Beje, labai liūdna, kad pakuotė nėra kokybiška - išsukti balzamą galima, bet va susukti atgal jau dažniausiai nebepavyksta, kažkas neveikia mechanizme, tad naudodama išsuku tik labai, labai mažą kiekį. 

Kvapas švelnus, natūralus su citrusinių vaisių užuominomis. 

Konsistencija tirštoka, sunkoka tepant ant odos jaučiamas riebumas.

Sudėtis: Theobroma Cacao Seed Butter, Beeswax, Mangifera Indica Seed Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol (vit. E), Citrus Paradisi Peel Oil, Limonene**, Citral**.
** natūraliai randamas eteriniuose aliejuose


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro natūralūs sviestai; kakavos, mangų, simondisjų ir bičių vaškas. Puikus pagrindas ir tie geltonai pažymėti ingredientai visai negąsdina. Puiki sudėtis ir naudinga lūpų odai.

Balzamas riebokas, sunkus ir patepus jaučiamas ant lūpų - tokius aš mėgstu, pasitepi ir jauti. Balzamas puikiai maitina lūpas, suteikia joms švelnumo ir palaipsniui susitvarko su lūpų šerpetojimu. Pasausėjimų nebejaučiu jau po pirmos dienos naudojimo. Balzamas puikus, geras, o dar ir lietuviškas - sužavėta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą