TESORI D'ORIENTE "Hammam" aromatinis kūno kremas su arganų aliejumi

Visai įdomi ta itališka Tesori D'Oriente kompanija ir jos produktai, tad su mielu noru bandau ne tik aromatus, bet ir kvepalus, bandau analizuoti, ko galima tikėtis ir ieškau mylimiausio aromato. Dar žiemą buvau įsigijusi "Hammam" aromatą, įkvėptą rytietiškų vonių idėjos ir ritualo aromatu. Koks gi tas kūno kremas ir ko galima tikėtis?


Produktas: TESORI D'ORIENTE "Hammam" aromatinis kūno kremas su arganų aliejumi
Gamintojas: "Conter" S.r.l. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: kūno odai - drėkinti, pakvėpinti, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: norėjosi kiek stipresnio drėkinimo
Tūris: 300 ml
Kaina: 8,79 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Notino

Ką žada gamintojas: HAMMAM liniją įkvėpė vienas iš žymiausių valymo ritualų, padedantis sukurti ir mėgautis tikro grožio ir sveikatingumo procedūromis namuose. Kremas drėkina kūno odą ir subtiliai ją pakvėpina. Priemonė suteikia odai glotnumo bei šilko švelnumo. Sudėtyje yra arganų aliejaus.
Naudojimas: Tepkite kremu švarią kūno odą ir švelniai įmasažuokite.


Pakuotė. Nemažas, metalinis indelis su užsukamu metaliniu dangteliu. Priemonės pakuotės dizainui parinkta tamsiai ruda spalva ir vario spalvos, rytietiško rašto akcentai. Šios kompanijos dizainai patrauklūs akiai, kiekviena linija vis kitokia ir gundanti išbandyti.

Kvapas kosmetinis, gana intensyvus. Man kvepia švara, su rytietišku prieskoniu, tarsi garų pilna vonia, gera viešbučio kosmetika ir lengva egzotika. Kvapas malonus, tačiau vargu ar patiks visiems.

Konsistencija vidutinio tirštumo kremas, kuris gali atrodyti gana lengvas, tačiau visiškai neturi vandeninigumo. Tekstūra slidoka ir sunkesnė, riebumas puikiai subalansuotas: nei per daug, nei per mažai.


Sudėtis: AQUA, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERYL STEARATE SE, GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, CETEARYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER EXTRACT, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, PROPANEDIOL, SODIUM POLYACRYLATE, MYRISTYL MYRISTATE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, XANTHAN GUM, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL.


Poveikis. Priemonės sudėtyje labai daug minkštiklių, šiek tiek drėkiklių, yra šiek tiek silikono, kuris suteikia odos paviršiui lygumo ir švelnumo. Sudėtis nebloga, išskyrus kvapiąsias medžiagas, tačiau jų reikia, kad kremas maloniai kvepėtų ir pakvėpintų kūno odą.

Kūno kremas gana lengvai ir gana greit susigeria į kūno odą. Tačiau norint rengtis, reikia šiek tiek luktelti, kol visiškai susigeria. Pastebiu, kad priemonė skalsi, vienam kartui nereikia didelio kiekio. Kremas iš karto suteikia odai lygumo ir labai, labai intensyvaus švelnumo efektą. Šiek tiek drėkina, tačiau drėkinamasis efektas nėra labai intensyvus, todėl itin sausai odai bus per silpnas. Labai smagu, kad kremas maloniai ir ilgam pakvėpina kūno odą - maždaug pusdienį po naudojimo jaučiu tą keistą rytietiškos švaros aromatą. Iki pilnos laimės man pritrūko tik kiek intensyvesnio drėkinamojo efekto, tačiau apskritai esu labai patenkinta poveikiu, kokybe, sudėtimi ir kvapu. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų  SINCERO "Let's Dance" nagų lakas D1.

Komentarai