DR. PAWPAW Original Balm Multipurpose Soothing Balm - universalus, daugiafunkcinis balzamas lūpoms ir odai

O šiandien nebus ilgų įžangų. Šiuo metu bandau labai daug plaukų priemonių ir jau pastebėjau, kad ir veido ir kūno priežiūrai skiriu kiek mažiau dėmesio, nei anksčiau. Apskritai, artėjant vasarai ir šiltiems orams aš mėgstu daugiafunkcines priemonės, tarkim universalius kremus. Vasarą daugiau keliaujame, tad labai patogu įsivesti vieną priemonę ir naudoti viskam, kam tik prireikia. Tai va šiandien ir pasidalinsiu nuomone apie universalią priemonę, kurią dažniausiai naudojau lūpoms, tačiau išbandžiau skirtingais būdais, rekomenduojamais gamintojo.


Produktas: DR. PAWPAW Original Balm Multipurpose Soothing Balm - universalus, daugiafunkcinis balzamas lūpoms ir odai
Gamintojas: "RP.MLS" Ltd. Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: universali - lūpoms, sausai odai, plaukeliams formuoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: galbūt tik tai, kad neįprasta, vazelininė konsistencija
Tūris: 10 ml
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: DR.PAWPAW ORIGINAL lūpų ir odos balzamas skirtas lūpoms ir odai prižiūrėti.
Balzamu galima tepti lūpas, odeles aplink nagus, formuoti nepaklusnius antakių plaukelius, puoselėti suskilinėjusius kulnus, sausą alkūnių odą arba naudoti kaip makiažo pagrindą. Priemonė pasižymi drėkinamosiomis ir apsauginėmis savybėmis.
Sudėtyje yra alijošių lapų ir papajų vaisių ekstraktų.
 

Pakuotė. Ryškiai geltonos spalvos, plastikinė tūbelė su juodais užrašais. Po atsukamu pakuotės dangteliu slepiasi kirstas, tradicinis aplikatorius. Tikriausiai ne pats patogiausias lūpų balzamui padengti, tačiau vertinant tai, kad priemonė naudojama ne tik lūpoms, greičiausiai tai pats universaliausias dozavimo būdas produktui. Tūbelė dar buvo su kartonine pakuote, bet paklauskite, ar aš ją dar turiu? Kažkaip išmečiau ir nuotraukoms pakuotės tiesiog neliko. 

Kvapas neutralus, natūralus. Papildomos kvapiosios priemonės balzame nenaudojamos, tad įprastai tokie produktai vadinami bekvapiais, tačiau reiktų akcentuoti, kad jokio kosmetinė priemonė niekuomet nebūna visiškai bekvapė, natūralus kvapas šiek tiek jaučiamas.

Konsistencija balzaminė, tirštoka. Lydosi ir skystėja nuo kūno šilumos.


Sudėtis: Ricinus Communis Castor Seed Oil, Hydroxystearic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Euphorbia Cerifera Cera, Olea Europaea Fruit Oil, Stearic Acid, Carica Papaya Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopherol


Poveikis. Labai saugi priemonės sudėtis: ricinų, saulėgrąžų aliejai, vaškas, alyvuogių aliejus, papajų ekstraktas ir vitaminas E. Puiki, neperkrauta sintetiniais odos minkštikliais, nereikalingais kvapais bei pavojingais konservantais. 

Aš šį balzamą daugiausiai naudojau lūpoms gydyti. Turiu pastebėti, kad pasitepus ant lūpų priemonė skystėja, padengia ir atrodo kaip skaidrus lūpų blizgesys. Bet svarbiausia - puikiai maitina lūpas ir palaipsniui padeda susitvarkyti su odos šerpetojimu. Smagu, kad iš karto geba numalšinti lūpų perštėjimą ir deginimo jausmą, sudrėkina, suminkština, lūpos iš kart jaučiasi komfortabiliai. Bet po vieno karto šerpetojančių lūpų tikrai nepagydys. Visgi, jei pirkti kaip lūpų balzamą - puikus produktas.

Gamintas dar rekomenduoja priemonę naudoti odelėms aplink nagus, alkūnėms ar išsausėjusiems kulnams. Kulnams tepčiau tik vakare, bet taip ir nepabandžiau, tačiau išbandžiau odai aplink nagus - balzamas puikiai sudrėkina pasausėjusias odeles ir po kokių 15-20 minučių po naudojimo oda atrodo ženkliai geriau - pamaitinta, nebesimato sausų odelių. Lygiai taip pat priemonė veikia sausėti linkusias alkūnes. Tačiau priemonė nelabai maloniai jaučiasi ant odos - nežinau kodėl, bet esu įpratusi tokio vazelinio tipo, riebesnius produktus tepti ant lūpų, o odai mieliau renkuosi kremus ir losjonus. 

Galiausiai bandžiau panaudoti ir vietoje antakių želė ir čia greičiausiai yra skonio reikalas. Sušilęs balzamas suteikia antakiams šlapio efekto. Nesu tokio efekto antakiams fanė, antakių plaukeliai gana reti, tad rezultatai man tiesiog nepatiko. Visgi smagiausia yra naudoti lūpoms, kad suteikti joms švelnumo ir minkštumo, pamaitinti odą ir palaipsniui susitvarkyti su sausėjimu. Balzamas užteptas ant lūpų riebumo pratiškai neturi (mėgstu tą riebumo pojūtį lūpoms), jaučiasi kaip vazelinas, tad greičiausiai labiau tiktų šiltiems orams ir artėjančiai vasarai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai