DERMACOL Aroma Ritual "Relaxing Coconut" Relaxing Bath Foam - atpalaiduojančios vonios putos su kokosų aromatu

Vonia, kol dar šalta, yra mano mažytis sekmadienio ritualas, mažytis malonumas, kurį sau leidžiu. Vonioje praleistas laikas perkrauna, nuramina mintis, šiltas vanduo sušildo kūną, o tinkama, mano lūkesčius atitinkanti priemonė leidžia pasimėgauti kvapais. Nors jau turėjome šiltų, malonių, bemaž vasarą primenančių dienų, tačiau vėl užslinkus vėsiems orams vonios sezonas dar toli gražu nesibaigė. Šį kart bandžiau vonios putas iš čekiškos Dermacol kompanijos, kvepiančiomis kokosiniu aromatu.


Produktas: DERMACOL Aroma Ritual "Relaxing Coconut" Relaxing Bath Foam - atpalaiduojančios vonios putos su kokosų aromatu
Gamintojas: "Dermacol". Pagaminta Čekijoje
Paskirtis: voniai - atsipalaiduoti, drėkinti ir maitinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 500 ml
Kaina: 3,80 Eur
Kur galima įsigyti: Notino

Ką žada gamintojas: Nėra nieko geriau už pelnytą poilsį vonioje su maloniai kvepiančiais burbulais. Vonios putos Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut suteiks jums geros savijautos akimirkų ir pakeis kasdienę prausimosi rutiną maloniu ritualu su naujais potyriais, kurių nekantriai lauksite. Putos padės jūsų kūnui ir protui atsipalaiduoti ir pailsėti po sudėtingos dienos. Pilkite po tekančiu šiltu vandeniu ir stebėkite, kaip susidaro prabangiai sodrių putų debesys, kuris pamalonins jūsų pojūčius ir suteiks odai malonų kvapą.

Charakteristika:
- drėkina ir maitina odą
- puikiai putoja
- ramina kūną, atgaivina jausmus

NAUDOJIMAS: Pilkite į karštą vandenį ir leiskite susidaryti putoms.


Pakuotė. Paprastas, skaidraus plastiko buteliukas su ryškiai rožiniu, atkemšamu dangteliu. Pakuotės spalvinė gama, mano nuomone, nėra pati patraukliausia. Laikais, kai pripratome prie minimalistinių pakuočių, skoningų dizainų, kontrastingų ir ryškių spalvų blokai atrodo keistai. Pakuotė dar puošta kokosų riešutais, kurie leido lengvai identifikuoti norimą aromatą tarp kitų vonios putų pasiūlos. 

Kvapas tokiose priemonėse yra pats svarbiausias aspektas. Aromatas gana intensyvus saldus ir tikrai turi kokoso kvapą. Kokosai labai pieniški, saldūs ir labiausiai primena tiesiog kokosinę pinakoladą.

Konsistencija vidutinio skystumo, kreminės tekstūros.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Styrene/ Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Hydrogenated Coconut Oil, Coco-Glucoside, Citric Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Benzoic Acid.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad tikėjausi šiek tiek saugesnės sudėties. Vonios putų sudėtyje yra SLS, kuris puikiai putoja, tačiau odai yra agresyvus bei gali sausinti. Keli nesaugūs ir potencialiai pavojingų priemaišų turintys ingredientai. Tačiau sudėtis gana minimali, yra kokosų aliejaus. 

Nedidelis priemonės kiekis labai intensyviai putoja, tad reiktų nepadauginti. Kartu priemonė skalsesnė, nei dauguma putų, jos pakaks ilgesniam laikui. Produktas po tekančiu vandeniu sukuria minkštas, kremines putas, jų kiekis gausus.


Pripildžius vonią aromatas šiek tiek prislopsta, tačiau kvapas pakankamai stiprus ir intensyvus, vonioje maloniai kvepia saldžiu, vasarišku, kreminiu, pienišku kokosiniu kokteiliu. Mmm... man patinka. Aromatas labai geras ir regis čekiškos priemonės (ne tik druskos, bet ir kiti produktai) voniai vertos atkreipti dėmesį. Po vonios oda nesijaučia nei švelnesnė, nei drėgnesnė, gal tik šiek tiek minkštesnė, bet greičiausiai dėl šilo vandens. Man šios putos patiko, kvapas labai geras, produktas skalsus, kaina labai gera ir dėl ingredientų nepykstu. Patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas Nr.132.

Komentarai