REFECTOCIL blakstienų ir antakių dažai: "1.1. graphite"; "3.1. light brown" ir "3 natural brown" + oksidacinis skystis 3%

Bandžiau visai nemažai antakių dažų, tačiau dažniausiai nebūdavau patenkinta rezultatu - tai nudažydavo su neaiškiais atspalviais, pvz violetine ar melsva, tai nusiplaudavo per kelias dienas, sunkiai susimaišydavo ar labai sunkiai dengdavosi ant akių. O kartais ir nudažydavo vos vos matomai. Esu labai dėkinga už kiekvieną jūsų rekomendaciją ir nors ne visuomet iš kart išbandau viską, ką rekomenduojate, bet pasidomiu. Šį kart įsigijau tris jūsų rekomenduoto Refectocil anktakių dažų atspalvio tūbelių, išbandžiau ir šiandien nuomone dalinuosi su jumis.


Produktas: REFECTOCIL blakstienų ir antakių dažai: "1.1. graphite"; "3.1. light brown" ir "3 natural brown" + oksidacinis skystis 3%
Gamintojas: "GW Cosmetics" GmbH. Pagaminta Austrijoje
Paskirtis: nudažyti antakius, blakstienas ir bazdą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: gal sudėtinės dalys
Tūris: dažai - kiekvienas po 15 ml; oksidacinis skystis - 100 ml
Kaina: dažai po 7,49 Eur; oksidantas - 11,90 Eur
Kur galima įsigyti: Cascada

Ką žada gamintojas:
ANTAKIŲ DAŽAI: Blakstienos ir antakiai nudažyti su RefectoCil visada atrodys puikiai ! Blakstienos atrodys aiškiai ilgesnės ir didesnės apimties, nes dažymas išryškina visą jų ilgį. Šviesius antakius galima pabrėžti tamsiais dažais. Tamsius antakius galima pašviesinti, kad jie derėtų prie nudažytų šviesių plaukų. Taip galima derinti ryškumą ir spalvą prie bet kokios plaukų spalvos.
Nudažius blakstienas akys atrodo daug gyvesnės, net atsibudus ryte jos iš karto bus išraiškingos. Blakstienų dažymas yra labai praktiška ir laiką taupanti procedūra, nes jums nebereiks gaišti laiko dažant akis tušu. Nudažius blakstienas, akys ir blakstienos atrodo išraiškingai ir patraukliai be jokio tušo. Naudojant tušą jame esantys gumulėliai kartais sulipina blakstienas. Naudojant dažus tokių problemų išvengsite, nes dažas įsiskverbia į kiekvieną atskirą blakstieną. Dažuose gumulėliai nesusidaro, todėl blakstienos nesusilipina. Blakstienų dažymas puikiai tinka nešiojantiems kontaktinius lęšius. Jie dažnai skundžiasi, kad smulkios tušo dalelės sudirgina akis. Dažymas taip pat patiks sporto mėgėjams, nes dažai yra atsparūs vandeniui ir jie nenubėga nuo prakaito.
Naudojimas: Naudokite neriebų grimo valiklį RefectoCil Eye Make-Up Remover (K3080167) švelniam akių makiažo nuvalymui. Blakstienos ir antakiai turi būti sausi ir neriebūs, kad būtų galima pasiekti optimalų spalvinį rezultatą. Paimkite du lapelius blakstienoms RefectoCil Eye Protection Papers (K777303) ir juos glaudžiai prispauskite prie blakstienų.
Prieš dažymą sumaišykite 2 cm dažų ir 10 lašelių skysto oksidatoriaus RefectoCil Oxidant (K777302) arba 15-20 lašelių kreminio oksidatoriaus RefectoCil Oxidant Creme (K777315) kosmetiniame dubenėlyje su prie dažų tūbelės pridėtu dažymo pagaliuku iki kreminės konsistencijos. Kreminis oksidatorius yra šiek tiek švelnesnis ir suteikia daugiau spindesio.
 padengiamos dažais. Pabaigoje ta pačia arba šviesesne spalva užtepkite ant antakių jų augimo kryptimi.
Veikimo laikas: 5-10 minučių, priklausomai nuo pageidaujamo spalvos intensyvumo.

9 RefectoCil atspalviai 
- Klasikinė juoda spalva (Nr. 1) blakstienos ir antakiai nudažomi tamsiai juoda spalva.
Žiliems antakiams naudojama grafito spalva (Nr. 1.1), nes ji subtiliai uždengia žilus ar baltus plaukus ir suteikia jiems šviesiai ar tamsiai pilką atspalvį.
- Melsvai juoda spalva (Nr. 2) yra juoda spalva su melsvu blizgesiu, suteikiančiu dažomiems plaukams papildomą sodrumą. Ši spalva puikiai tinka klientams kurie nori „šiek tiek daugiau“ nei paprasta juoda. Taip pat labai gerai tinka prie tam tikrų veidų tipų ar akių makiažo. 
- Tamsiai mėlyna spalva (Nr. 2.1) efektyvi tik šviesiai gelsvoms ar gelsvoms blakstienoms. Spalva leidžia pasiūlyti klientams madingą sprendimą – priderinti blakstienas prie mėlynų akių ar akių makiažo su mėlynais atspalviais.
- Natūraliai ruda spalva (Nr. 3) yra labai tamsi, gerai uždengianti rudą spalvą ir puikiai tinkanti klientams su natūraliai rudais plaukais ir mėgstantiems atrodyti natūraliai. Blakstienos atrodys ilgesnės, didesnės apimties ir natūraliai gražios.
- Šviesiai ruda spalva (Nr. 3.1) tinka siekiant pabrėžti natūraliai atrodančias  šviesiai gelsvas ar šviesiai rudas blakstienas ir antakius, jei klientui natūraliai ruda spalva (Nr.3) yra per tamsi.
- Ypač madinga priderinti antakių spalvą prie plaukų nudažytų raudonais atspalviais. Tai galima atlikti naudojant kaštono spalvą (Nr. 4) ir raudoną spalvą (Nr. 4.1)
- Violetinė spalva (Nr. 5) suteikiant tamsiai violetinį briliantinį atspalvį. Efektyvi tik šviesiai gelsviems ar gelsviems plaukams.
- Visiškai nauja galimybė – tai tamsių antakių šviesinimas su plaukų šviesinimo pasta (Nr. 0). Kada reikia šviesinti antakius? Vienu atveju šviesiname, kad sukurtume geresnį pagrindą dažymui kaštono (Nr. 4) ar raudona (Nr. 4.1) spalva. Tokiu būdu antakių spalva bus intensyvesnė ir geriau derės prie kliento plaukų. Kitu atveju šviesiname per daug ryškius ar tamsius antakius, kad jie derėtų prie šviesintų/dažytų gelsvų plaukų. 

OKSIDANTAS: Oksidacinis skystis blakstienų ir antakių dažams RefectoCil „Oxidant Liquid“, 10 vol, 3%, 100 ml. Intensyvus osidacinis skystis RefectoCil „Oxidant Liquid“ skirtas antakių ir blakstienų dažymui. Ypatingai tinka „Refectocil“ priemonių linijos dažams. Galima naudoti ir aplink jautrią akių odos zoną.
Naudojimas: sumaišykite 2 cm ilgio dažų juostelę ir 10 lašų oksidanto. Maišykite, kol masė taps vientisos konsistencijos. Odą aplink antakius ir viršutinius akių vokus rekomenduojama patepti vazelinu. Dažydami blakstienas, naudokite lapelius po akimis. Užteptus dažus laikykite 5-10 min, priklausomai nuo pageidaujamo rezultato. Dažų perteklių nuvalykite sudrėkintu vatos diskeliu.


Sudėtis:
DAŽŲAqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2,5-Diamine, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, m-Aminophenol, Sodium Laureth Sulfate, CI 77499, CI 77491, CI 77492.

OKSIDANTO: Aqua, Hydrogenated Peroxide, Triethanolamine, Phosphoric Acid, C12-12 Pareth-9.


Mano nuomonė. Pirmiausia trumpai apie pakuotes - nors antakių dažų pakuočių dizainai šiek tiek skiriasi vienas nuo kito, tačiau iš esmės pakuotės labai panašios - nedidelė metalinė tūbelė kartoninėje dėžutėje su neišraiškingu dizainu. Antioksidanto buteliukai irgi parduodami labai panašiuose pakuotėje - neryškus, neįsimintinas, plastikinė pakuotė, atsukamas dangtelis ir patogi dozavimui lašiukais pipetė. Galbūt visai smagu, kad kartoninės dėžutės atkartoja antakių dažų spalvas, tad suradus savo bus lengviau atskirti, gal šiek tiek išsiskiria ilgu ir stilizuoto dizaino pavadinimu. Bet esmė ir pagrindas toks pat, kaip ir daugumos antakių dažų. Kiekvienoje tūbelėje dar yra plastikinis įrankis dažų maišymui, bet man jis toks nepatogus, kad maišau arba tiesiai su antakių dažų šepetėliu arba mažyčiu plastikiniu šaukšteliu - mentele.

Kaip naudojami antakių dažai? Jokio skirtumo tarp kitų priemonių aš neradau: 2 cm dažų maišomi su 10 lašų oksidanto (jo kiekis priklauso nuo stiprumo). Ir tuomet jau ant antakių, kantriai laukiam ir džiaugiamės rezultatu. 

Būnant blondine žinojau, kad geriausiai man tinka pilkos ir grafitos spalvos antakių dažų pakuotės. Tačiau atsiauginus natūralias kaštonines kasas nebežinojau, kokius dažus turėčiau rinktis? Dėl tos priežasties nusipirkau tris atspalvius, kurie man atrodė gali labiausiai tikti, visus išbandžiau ir išsirinkau mėgstamiausią. 

Grafito (Nr. 1.1.) atspalvis man būtų puikiai tikęs dar būnant blondine - kai jokio šilto atspalvio ant antakių negali būti ir juoda antakiams netinka dėl per didelio kontrasto su plaukais. Kaip atrodo grafitas ant antakių rasite nuotraukoje žemiau. Man jis praktiškai nenudažo plaukelių - beveik identiškai jie atrodo ir nedažius tad... antrą kart tokio atspalvio su šia plaukų spalva nesirinkčiau.

be filtų, be makiažo

Šviesiai ruda (Nr. 3.1) yra švelniai rudo, neutralaus atspalvio ruda spalva. Atrodo labai, labai, labai natūraliai, nes tik vos vos tamsesnė nei mano natūralūs antakiai, tad puikiai tiks, pvz. vasaros metui, kai norėsis tik antakius nusidažyti, nenaudoti jokio makiažo. Visiškas natūralumas, bet ryškumo jokio nėra.

Ruda (Nr. 3) atspalvis man patiko labiausiai. Pirmiausia dėl to, kad idealiausiai tinka mano poreikiui ir norimam rezultatui pasiekti. Atspalvis tamsiai rudas ir šiltas, dėl to puikiai tinka prie mano plaukų, kuriuose nemažai šilto, raudono atspalvio. Ir paryškina mano antakius intensyviausiai ir iš ties gerai atrodo. Manau šitą pirksiu nuolat.


Antakių dažus visai nesudėtinga naudoti. Apskritai nepastebėjau jokio didesnio skirtumo, lyginant su kitais dažais. Nepasakyčiau, kad maišosi tobulai lengvai, bet ir problemų nei su sumaišymu, nei su dengimu nėra. Bet noriu jums šiuos antakių dažus rekomenduoti, nes... po dažymo spalva ant antakių išlieka geras 3 savaites! Tai yra ilgiausias laiko tarpas, kai antaki dažai matėsi ant plaukų - paprastai jau po 5-7 dienų su kitais dažais galiu dažyti naujai. Nelaiko antakių dažai nei ant mano odos, nei ant plaukelių. O čia - iš ties ilgai, iš ties puikiai išlieka ir išsirinktas Nr.3 atspalvis man labai gerai tinka.

Esu sužavėta! Dėkoju už rekomendaciją bei rekomenduoju dar nebandžiusioms išbandyti. 
Tik gal pradėkite nuo vieno atspalvio :)




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man šie antakių dažai irgi yra kažkas tokio :) tiesa, nuo pat pradziu buvau ištikima 3 atspalviui, kitų nesu bandžiusi. Tie dažai atrodo lyg magnetiniai, taip puikiai "prilimpa" prie antakių. Šiuo metu esu pajėgūs antakių laminavima, tai dažų efektas išlieka toks pat ir ant laminuotu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai tobuli! Galvoju, kur aš buvau anksčiau, kad tiek ilgai atidėliojau bandymus :D
      Ir net ant laminuotų lieka? Wow!

      Panaikinti
  2. Dėl to pridėto pagaliuko, tai irgi pritariu, kad kažkoks nesusipratimas :D niekada jo nenaudoju, gal jis labiau skirtas dažyti blakstienoms. Dar norėjau pagirti tavo antakius, labai gražiai atrodo!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nesusipratimas tas pagaliukas, vieną kart pabandžiau ir išmečiau lauk - nereikalingas plastiko naudojimas :D
      Ačiū ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą