JESSUP makiažo šepetėlių rinkinys - 15 vnt. (T116 Green/White)

Kad ir kiek naujų šepetėlių būčiau išbandžiusi, tačiau dažniausiai grįžtu prie Jessup dėl puikaus kainos ir kokybės santykio bei gražių, funkcionalų makiažo šepetėlių. Turiu keturis skirtingus rinkinius ir šį kart apie tą ketvirtąjį, kuris man pats gražiausias, pats ryškiausias, bet tikriausiai mažiausiai funkcionalus. Pastaruoju metu Jessup šepetėlių kainos nemažai pakilusios, tačiau kita vertus, kas per pastaruosius kelis metus nebrango? Pavyzdžiui, vien dizainerių kvepalų kainos kilo nuo apie 60 eur iki 110 eur už tą patį kiekį per kelis kartus. Akivaizdžiai kilo ir makiažo šepetėlių kainos. Galbūt stipriausiai ir brango tos prekės, kurių dažnai neperkame - nusipirkai kvepalus ir naudoji; įsigijai šepetėlių ir pakanka keletui metų, o jei labai pasiseka, traukia ir iki dešimtmečio. Tad šį kart šiek tiek apie ryškiai žalią, akį patraukusį T116 rinkinį.


Produktas: JESSUP makiažo šepetėlių rinkinys - 15 vnt. (T116 Green/White)
Gamintojas: "Jessup Trading HK Co." Pagaminta Hong-Kong, Kinija
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas pilnam veido, akių, lūpų makiažui atlikti
Medžiagos: sintetiniai plaukeliai, aliuminis, mediena
Labiausiai patiko: puikus kokybės ir kainos santykis
Labiausiai nepatiko: galbūt, kadangi naudoju daugiausiai pudrinius šepetėlius, ne visi šio rinkinio įrankiai man patogūs ir funkcionalūs
Matmenys: skirtingi kiekvieno šepetėlio, nuo 14,7 cm iki 18,7 cm 
Kaina: apie 35 Eur
Kur galima įsigyti: oficiali parduotuvė ČIA. Įsigyti originalą galima per ebay 

Ką žada gamintojas: gamintojas nepateikia jokio aprašymo


Kaip ir kiti Jessup rinkiniai, taip ir šis rinkinys mane pasiekė skaidriame plastiko voke, iš abiejų pusių apsaugotame minkšto plastiko. Viduje radau kartoninę brošiūrą, atsakančią į dažniausiai pasitaikančius klausimus dėl šepetėlių kvapo, valymo ar nekokybiškų įrankių. Kiekvienas makiažo šepetėlis buvo papildomai supakuotas plastiko įmautėje, tad plastiko labai daug. Kita vertus, kai šepetėliai keliauja iš kito pasaulio krašto, tiek pagrindas, tiek šereliai turi būti gerai apsaugoti transportavo metu.


Kiekvienas makiažo šepetėlis tiesiog nuostabaus grožio: ryškiai žalios rankenos, aukso spalvos metalas bei balti šereliai patraukė mano žvilgsnį. Kaip ir visuose Jessup rinkiniuose, kompanijos pavadinimas įspaustas į kiekvieno šepetėlio kotelį, tik šį kart ant šepetėlių nėra nurodyta jų paskirtis. Kiekvienas šepetėlis minkštučiais šereliais ir pagal paskirtį pakankamai purus arba tvirtai sudėtas, nepagailint šerelių. Tačiau šis rinkinys nėra toks funkcionalus, kaip anksčiau įsigyti, tad apie kiekvieną šepetėlį atskirai:


1. PUDROS ŠEPETĖLIS
18,7 cm ilgio; galvos matmenys - 4,5 cm x 4,5 cm
Didžiulis, purus, švelnutis makiažo šepetėlis, skirtas biriai pudrai padengti ir veidui užfiksuoti. Patogus ir iš ties labai dažnai naudojamas, man jis labai patinka.

2. SKAISTALŲ ŠEPETĖLIS
18 cm ilgio; galvos matmenys - 3,7 cm x 3,5 cm
Skirtas skaistalams ir bronzatui padengti - patogus naudoti, tačiau mano veidui jis vos vos per didelis. Skaistalams man labiau patinka šiek tiek smulkesni šepetėliai, o pastaruoju metu labai pamėgau kirstos formos šepetėlį skaistalams. Naudoti galima, bet būna ir patogiau.

3. SKYSTO MAKIAŽO PAGRINDO ŠEPETĖLIS
17,3 cm ilgio; galvos matmenys - 3 cm x 2 cm
Skirtas skystam makiažo pagrindui dengti. Tokie šepetėliai buvo labai populiarūs prieš gerą dešimtmetį, tačiau pastaraisiais metais, kai turime patogias makiažo dengimo kempinėles, tokie šepetėliai lyg ir tapo atgyvena. Tačiau patogiai padengti kremines priemones įmanoma. Šepetėlis dengia tankiau, nei kempinėlė, tad toks padengimas geriau maskuoja. Kadangi šereliai minkšti ir švelnūs - nepalieka dryžių ant veido odos. Na, o jei nusipirkote rinkinį ir tokio šepetėlio makiažui naudoti nenorite, galite drąsiai jį panaudoti veido kaukėms dengti - išbandyta ir ženkliai patogiau, nei mentelėmis.

4. KIRSTAS KREMINIŲ SKAISTALŲ ŠEPETĖLIS
16,3 cm ilgio; galvos matmenys - 2 x 3,2 cm
Skirtas lengvai ir patogiai padengti kreminius skaistalus. Atrodo iš ties labai patogus ir paprastas naudoti, tačiau jau senai neturiu jokių kreminių skaistalų, tad taip šio šepetėlio ir nesu išbandžiusi. Gal kada nors ateityje.

5. MAKIAŽO PAGRINDO SKLAIDYMO ŠEPETĖLIS
16,5 cm ilgio; galvos matmenys 2,3 cm x 2,5 cm
Skirtas išsklaidyti makiažo pagrindą iki tobulo padengimo. Patogus naudoti, tik gal vos vos per mažas visam veidui, nes užrunka kiek ilgiau, nei norėčiau. Tačiau rezultatai išsklaidžius šiuo šepetėliu visuomet labai džiugina, tad kartas nuo karto, kai reikia nepriekaištingo makiažo, vis panaudoju.

6. KONTŪRAVIMO ŠEPETĖLIS
16,2 cm ilgio; galvos matmenys 1,5 cm x 3,2 cm
Skirtas kreminiams arba skystiems bronzatams padengti bei išsklaidyti. Vėlgi, kadangi kreminių kontūravimo priemonių šiuo metu nenaudoju, tad ir išbandyti neturėjau progos. Jei pasitaikys nusipirkti, žinosiu, kad turiu įrankį.


7. ANTAKIŲ ŠUKUTĖS
16,5 cm ilgio; galvutės ilgis 2,5 cm
Skirtas antakių šukavimui - aš tokio tipo šukutes naudoju, kad padengčiau vašką, po užpildymo spalvotomis priemonėmis, kad kuo tolygiau paskirstyčiau. Galiausiai retkarčiais ir blakstienų tušo perteklių iš blakstienų iššukuoju būtent tokiu įrankiu - ilgas, patogus, kokybiškas.

8. AKIES VOKO RAUKŠLEI
15,4 cm ilgio; galvutės - 1,3 cm x 0,7 cm
Skirtas tamsiems šešėliams padengti ir išsklaidyti akies voko raukšlėje. Mano skoniui šiek tiek per didelis, galvutė mano vokui per didelė, tad kartais naudoju tik spalvai per visą voką padengti.

9. SKLAIDYMO ŠEPETĖLIS
Ilgas 15,7 cm; galvutės - 1,8 cm; 1,3 cm
Skirtas išsklaidyti akių šešėlius. Bet... mano skoniui šepetėlio galvutė šiek tiek per ilga, sklaidant trūksta tvirtumo, tad šis šepetėlis man nepatinka ir po bandymų, niekad nebuvo naudotas.

10. PURUS ŠEŠĖLIŲ ŠEPETĖLIS
15,7 cm ilgio; galvutės 1,6 cm x 1,4 cm
Skirtas sulieti akių šešėlius ir tam šis šepetėlis labai patogus. Purių šerelių galvutė nepriekaištingai išsklaido akių šešėlius be didesnio vargo. gal galėtų būti keliais milimetrais trumpesnis, tačiau nesiskundžiu, nes jokių didesnių nesklandumų naudodamasi šepetėliu nepatiriu.

11. MAŽAS AKIŲ ŠEŠĖLIŲ ŠEPETĖLIS
15,6 cm ilgio; galvutės - 1,1 cm x 0,8 cm
Skirtas padengti visiems akių šešėliams ir čia taip pat giriu patogiai sudėtą šepetėlio galvutę, purius plaukelius, kurie lengvai paima ir lengvai dengia tiek pudrinius, tiek kreminius produktus. Naudoju dažnai ir man labai patinka.

12.  MASKUOKLIO ŠEPETĖLIS
15,4 cm ilgio; galvutės - 0,7 cm x 0,5 cm
Smulkutis šepetėlis skirtas naudoti kreminiams produktams ir maskuokliams. Visai patogus, tačiau aš linkusi maskuoklius sklaidyti tais pačiais įrankiais, kuriais dengiu kreminius produktus.

13. DŪMAVIMUI SKIRTAS ŠEPETĖLIS
14,7 cm; galvutės - 0,6 cm x 0,5 cm
Skirtas išsklaidyti akių pieštukus ir pravedimus, kad suteikti padūmavusių akių efektą. Bandžiau porą kartų ir iš ties patogus pasklaidyti kajal tipo pieštukus, tačiau ne kitus pravedimus. Pastaruoju metu dūminį makiažą renkuosi labai dažnai, tad teptukas dar laukia savo dienos.

14. TIKSLUS TEPTUKAS LŪPOMS
15,5 cm ilgio; galvutė - 1 cm x 0,5 cm
Skirtas lūpų produktams padengti ir išsklaidyti. Deja, man jis gerokai per didelis, tačiau stebėtinai patogus dengti tiek įprastus, tiek skystus lūpų dažus. Kartais naudoju, tačiau ranka visuomet tiesiasi prie smulkesnių lūpų pieštukų.
 
15. KIRSTAS PRAVEDIMO ir ANTAKIŲ ŠEPETĖLIS
15 cm ilgio; galvutės - 0,7 cm x 0,5 cm
Skirtas skystam ir drėgnam akių pravedimui, tačiau aš visuomet naudoju antakių tarpelius pudra užpildyti. O tuomet belieka iššukuoti ir pašalinti galimą perteklių.


Šepetėlio rinkinys skirtas ne kasdieniam, elementariam naudojimui, tad jį rekomenduočiau rinktis toms, kurios kreminius produktus naudoja kasdien, o pudrinius retesnėmis progomis. Mano atveju viskas atvirkščiai, tad natūralu, kad tam tikri šepetėliai lieka nenaudojami arba jei ir panaudosiu, tai neaišku kada. Nepaisant to, labai mėgstu šį rinkinį, džiaugiuosi šepetėliais, man patinka jų išvaizda, kiekvienas įrankis iš ties kokybiškas. O iš patirties žinau, kad laiko iš ties puikiai! Jessup komplektai ar pavieniai šepetėliai iš ties puikūs, tereikia pasirinkti poreikius geriausiai atitinkančius.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Jau kiek seku jūsų blogą, tai tų šepetėlių rinkinių buvo daugybė, negi tikrai tiek reikia tiek visokių šepetėlių kasdienai, elementariam makiažui?

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą