2023/10 Spalio mėnesio pirkiniai ir naujienos

Paskutinė mėnesio diena ir man labai įdomu - ar jūs švenčiate Heloweeną? Mūsų šeimoje tokios tradicijos nėra, tačiau sūnus į mokyklą penktadienį keliavo su kostiumu, o ir šiandien leidžiame apsivilkti, jei tik nori. Man asmeniškai reikalinga ramybė ir poilsis, pastaruoju metu prastai jaučiuosi, šeimoje vargstame su vienokiomis ar kitokiomis problemomis. Galbūt kada nors papasakosiu, bet... viskas visuomet būna daug giliau, nei atrodo, o ir visuomenės supratingumas deja nuvilia. Apskritai mūsų šeima susidūrė su tokiomis problemos, kurios, kaip tikėjau turėjo būti paliktos ir pamirštos sovietmečiu, o vėliausiai, 90-aisisiais. Deja, gyvename 2023 ir švietimo sistema, kepanti naujus įstatymus ir bandanti prisitaikyti prie visuomenės realijų nesprendžia kažkur gūdžiuose 90 likusio švietimo darbuotojų požiūrio ir nekeičia problemų sprendimo būdų. Gal kada nors, šiek tiek vėliau papasakosiu kas nutiko, pasidalinsiu, kai situacija aprims visur ir pas visus. O kol kas labai noriu jus pakviesti įrašui, kuriame dalinuosi šviežiai įsigytomis kosmetikos priemonėmis.


Kūnui I

Man nelabai patinka užsakinėti iš tinklinio marketingo prekių platintojų, nes erzina. Erzina, kad norisi vieno dalyko, bet galioja minimalus užsakymas (jei perki internetu), paskui prasideda gundymai didinti krepšelį iki nemokamo pristatymo arba įsigyti kokią nors konkrečią prekę, kad pristatytų nemokamai. Žodžiu, sudėtinga ta sistema, o dažniausiai tiek priemonių tikrai nereikia, nu vat nori to vieno, konkretaus produkto. Labai faina, kad Notino turi tiek Avon, tiek Oriflame priemonių ir jei reikia - pasipildai krepšelį norimais produktais. Aš norėjau Avon vonios putų, esu jas bandžiusi ir naudojusi ne kartą, man patiko kvapai, tad išsirinkau ir naudosim.
Notino, 5,30 Eur, mokėjau 4,90 Eur

Neplanavau dar pirkti kūno prausiklio, tačiau pirkdama namų chemiją (ją visuomet perku vokišką, labai mėgstu Heitmann firmos valiklius), pastebėjau didžiulę nuolaidą Douglas kūno prausikliui. Žinau, kad kompanija keičia pakuotes Home SPA linijai, tad tikriausiai dėl to senosios išparduodamos trečiaisiais kanalais? Pakuotė man nelabai rūpi, svarbu, kad priemonė būtų gera. Džiaugiuosi sumokėjusi tiek mažai ir manau, kad bus labai gerai.
pilna kaina Duoglas 8,99 Eur, pirkau vokiškų prekių parduotuvėje Dalli, mokėjau 1,50 Eur

Ruduo yra tas metas, kai norisi ilgų, šiltų, kvapnių vonių. Man regis praeitą mėnesį minėjau, kad bus laikas papildyti vonios stalčių įvairiomis voniai skirtomis priemonėmis: putomis, aliejais, vonios druskomis ir burbulais. Šį mėnesį kaip tik tai padariau, o kadangi mūsų parduotuvės tokiomis kainomis parduoda dažniausiai pigius, prastai kvepiančius niekučius, tai akys krypo į Notino. Prisipirkau su nuolaida, šis atrodo kvepia labai gerai, bet tik išbandžiusi žinosiu, ar verta.
Notino, pilna kaina 9,90 Eur, mokėjau 3,80 Eur

Ir kaip be raminančių ir padedančių atsipalaiduoti be geriau išmiegoti priemonių? Kadangi daugiau tokių neradau, pasiėmiau putų pavidalo su atpalaiduojančiu levandų ir bergamočių aromatu. Kvepia labai maloniai.
Notino, pilna kaina 10,12 Eur, mokėjau 8,60 Eur

Kūnui II

Nuo kelionės į Čekija ( įspūdžiai aprašyti ČIA, ČIA ir ČIA) meto, labai susižavėjau stipriai kvepiančiomis, maloniomis vonios druskomis ir jau kuris laikas vis ieškau, o kur įsigyti? Lietuvoje be šansų, viskas išbandyta, išieškota, tad apsidžiaugiau radusi Notino. Iš kart prigriebiau ir tikiu, kad bus labai, labai gerai. Džiaugiuosi ir nekantrauju išbandyti.
Notino, 10,10 Eur, mokėjau 6,70 Eur

Kneipp vonios druską esu bandžiusi, tačiau kas kart renkuosi vis kitokios aromato. Visai geras pasirinkimas, kai reikia kokybiško sprendimo, tik gal kvapai ne visuomet būna malonūs ir reikia atkreipti į galiojimo laiką.
Notino, 8,20 Eur, mokėjau 7,70 Eur

Atbudo mano princesiška pusė ir tiesiog susigundžiau. Nežinau ko tikėtis, nes šios kompanijos esu bandžiusi tik veido kaukę ir įspūdžiai tikrai nebuvo labai labai geri, sakyčiau tokia pusėtina. Tikiuosi vonios burbulas bus geras.
Notino, 6,00 Eur

Na ir dar vienas burbuliukas, kuris deja atrodo mažokas. Tikiuosi, kad kvapo bus pakankamai. O gal pavyks atrasti kompaniją, kurios burbulai iš ties pakankamai intensyvaus aromato?
Notino, 2,64 Eur, mokėjau 2,30 Eur

Plaukams

Jau beveik baigiu šiuo metu naudojamą sausą šampūną. Nesu didelė tokių priemonių gerbėja, tačiau pastaruoju metu dažnokai prireikia - tai plaukų nespėju išplauti, tai pritingiu, tai per anksti plauti, tad pasinaudoju sausu šampūnu. Kadangi šio kvapo dar nebuvau bandžiusi, bus įdomu.
Notino, 6,30 Eur, mokėjau 3,80 Eur

Veidui

Pieneliai makiažui valyti man labiau tinka nei miceliniai vandenys, tad pasidairiusi nusprendžiau nusipirkti šitą. Physicians Formula man pasirodė tokia plius - minus kompanija. Kai kurios priemonės labai patinka, o kai kurios tiesiog prastos. Bandysiu, o kaip su šituo.
Eurokos, pilna kaina 7,99 Eur, mokėjau 5,59 Eur

Kadangi tik vienkartinių kaukių man nepakanka, norisi ir tų įprastų, vis ieškau ką įdomaus išbandyti. Šiuo metu mano veido odą kamuoja neaiškūs bėrimai, kyla skausmingi giluminiai spuogai, tai ieškau kažko giliai valančio, bet tinkamo ir sausai odai. Revolution kaukė pasirodė labai įdomi, tad bandysiu.
Eurokos, pilna kaina 12,99 Eur, mokėjau 9,09 Eur

Burnos higienai

Notino, 15,70 Eur 

Notino, 15,70

Notino, po 6,20 Eur

Pirkau vienu užsakymu ir suvedus nuolaidos kodą gavau beveik 9 Eur nuolaidą šiems šepetėliams. Mėgstu nusipirkti kelis vienetus, kai pasitaiko nuolaidų, nes pilna kaina nėra maža. Tačiau, tačiau nėra geresnių šepetėlių, neatradau patogesnių, geriau valančių, efektyvesnių įrankių, tad vis grįžtu prie tų pačių.

18. SIGNAL vaikiška dantų pasta 6+, 75 ml
Vaikas išsirinko, greičiausiai dėl to, kad ant pakuotės pavaizduotas pokemonas - dabar jų manija. Nežinau, ar apie šią pastą pasakosiu tinklaraštyje, greičiausiai ne, tačiau prie pirkinių įmetu.
Dalli, 3 Eur


Pasiilgau Zaros kvepalų, jau šį mėnesį bandysiu, testuosiu ir dalinsiuosi įspūdžiais. Girdėjau, kad būtent šitie labai geri, kad būtent šitie tobulai išlieka, gražiai skamba vėlyvą rudenį, tad jau šiandien traukiu iš pakuotės, kvėpinuosi ir įspūdžius būtinai papasakosiu.
ZARA, 25,95 Eur
-------------------------------------------------
Štai ir viskas, visi mano pirkiniai ir pilnutėlis su kaupu prikrautas krepšelis. Šį mėnesį daug dėmesio skyriau vonios priemonėms, norėjau kvapnių vonių, daugiau pasilepinimo. Širdyje tas rudeniškas, nostalgiškas metas su karštu arbatos puodeliu, su ilga vonia, su rudenišku filmu jaukiai susiraičius po pledu ir daug poilsio. Artėja švenčių laukimas, bet kol kas, mano širdyje dar gūdus ruduo.
O koks jūsų spalis? Ko laukiate lapkritį?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Sveiki, įdomu būtų pažiūrėti, kokius drabužėlius įsigyjate :) Gal susigundytų ir skaitytojai nusipirkti. ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jei tik bus tokių pirkinių - parodysiu. Per pastarąjį pusmetį nusipirkau tik megztą liemenę, pižamą ir kelis apatinius. Tai net įrašo nesusukčiau jokio :)

      Panaikinti
  2. Čia gi kosmetinė :) ne gėlėta spinta

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kam taip piktokai?
      Per beveik 10 rašymo metų yra buvę ir drabužių įrašų, ir spintą kartu tvarkėme, ir pirkinius drabužių ir aksesuarų rodžiau, ir skaudžiausius dalykus pasakojau. Nors ir gėlėta kosmetinė, bet žmogus už šio tinklaraščio yra, gyvena, patiria, prireikia.

      Panaikinti
  3. Anksčiau kėlėte keletą įsigytų drabužių aprašymų :) Gal dar įdomiau būtų paskaityti ;) Nepykite už komentarą, nes piktokai atrašėte :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. O ir man būtų įdomu ne tik įrašai apie kosmetiką. Domintų ir stilius, namų, buities temos. Tiesą sakant, ta kosmetikos tema kiek pabodusi :) Pamenu instagrame ar kitur jūsų įrašus apie balkone augintas daržoves ir t.t., buvo labai įdomu.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sveiki, tai yra mano pirmas komentaras - anksčiau rašyti komentarai kažkieno kito :)
    Aš grubokai neatrašinėju :)

    Šiuo metu neperku jokių drabužių, nors anksčiau keli tokie įrašai buvo. Per paskutinį pusmetį nusipirkau tik megztą liemenę, pižamą ir atsinaujinai keliomis kelnaitėmis. Šiuo metu drabužių neperku, nes lyg ir nėra reikalo :) Jei planuosiu apsipirkimą - būtinai parodysiu atskirame įraše :)

    Stengiuosi įrašus paįvairinti, - esu rašiusi apie drabužius, knygas, keliones, dalinausi savo mintimis, patyrimais ir įspūdžiais. Bet šiuo metu neturiu didelio įkvėpimo, daug kas vyksta realiame gyvenime, kas reikalauja labai daug psichologinio tvirtumo, vidinės ramybės ir pasirodo labai daug jėgų, tad paįvairinimui įrašų greičiausiai reikės šiek tiek palaukti.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ačiū už atsakymą :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. O dieve, kai pamatau, kokiais kiekiais perki dantų šepetėlius, pasidaro gėda, saviškius keičiu daug rečiau..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš perku ilgesniam laikui kai tik pasitaiko akcija :)
      Be to, nešioju breketus, tai labai, labai greit nusidėvi :) Nesigėdinkite, svarbu jums gerai toks keitimo dažnumas ;)

      Panaikinti
  8. Klausimas turbūt labai ne i tema, bet gal kada pasidalintumei, kaip tavo vaikas įprato valytis dantis, ar naudojote paprasta šepetėlį, gal elektrinį? Mano dukra 2 m iki šiol lb nemėgsta valytis dantų. Gal turetumei patarimų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Naudojom visada tik įprastus šepetėlius - elektriniai taip gerai neišvalo. Pradėjau valyti dygstant pirmiems dantukams su šepetėliu ant piršto. Iki pat 5 metų vaikas išsivalo pats, bet antrą kart pervalau aš, kartais lakydama ranką, o kartais savo ranka.
      Nuo 4-5 metų pradėjom naudoti tarpdančių siūlus (lengviau pačiam bandyti su įdėklu).
      Vaikui pavasarį bus 8-eri, vis dar patikrinu, retkarčiais pravalau.
      Daug kalbam apie burnos higienos svarbą. Ir kadangi mato mano dantis su breketais, atkreipia į sugedusius žmonių dantis, tad proga pasikalbėti, ką daryti, kad dantys negestų.
      Kas kart lankantis pas odontologus patikrinimui paprašau (ir papildomai sumoku) už priminimą, kaip teisingai valytis dantis ir tarpdančius.

      Ir visko pasitaiko. Buvo kartų, kai bandė simuliuoti, valgė pastą, apsimetė, kad išvalė, nervinosi, kam reikia valyti, bet einam gera linkme link teisingos burnos higienos ir vis dažniau - savarankiškai.
      Jūsų 2 metei mergytei dar būtina kas kart po jos bandymo valytis vis išvalyti ir jums. O pripras su laiku ;)
      Sėkmės

      Panaikinti

Rašyti komentarą