MARC JOSEPH "Countess" parfumuotas vanduo moterims

Šiuo metu vis dar esu didelė kvepalų, aromatų maniakė, per mėnesį kelis kartus keičiu kvapus ir naujų nemažai ištestuoju, nes nu eina sau, kiek daug kvepalų įdomių yra rinkoje! Kiek daug akių gundymo reklamomis, kiek daug naujienų, kiek neišuostytų ir neatrastų paslapčių!  Vieno iš gundymo seansų metu, akys užkliuvo už Burkalifa puslapio, kurį jau ne kartą mačiau, kuris jau ne kartą krito į mano kompiuterio ekraną, bet vis nuvydavau reklamas šalin. Bet kaip ten sakoma? Gundo, gundo ir galiausiai sugundo? Ar nepavyko iš karto, pavyks iš dešimto? Pavyko, visgi apsilankiau puslapyje, apžiūrėjau moteriškus aromatus ir pasirinkau grafienės aromatą. Nors nesu grafienė, bet neprieštarauju rudenį pasimatuoti grafienės kurpaites, tiksliau, pasikvėpinti grafienei tinkamu aromatu. Tad retai girdėtas Marc Joseph "Countess" aromatas ir mano nuomonė apie jį.


Produktas: MARC JOSEPH "Countess" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "GRAND Parfum" by Prestige S.A.S. Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 100 ml
Kaina: 48,99 Eur
Kur galima įsigyti: Burkalifa
Kvapo kategorija: gintaro - vanilės

Gamintojo aprašymas: Jos didenybė COUNTESS – abejingų nepaliekantis prabangos gurkšnis.
Kvapas, kuris privers Jus jaustis prabangiai. Karališkas aromatas, tarsi uždeda karūną, norisi išsitiesti ir aukštai iškelti galvą. Tobulas aromatas, kuris užgniaužia kvapą  bei sukelia absoliučią priklausomybę. Jų norisi dar ir dar, su kiekvienu įkvėpimu…  Tai išskirtiniai bei originalūs kvepalai moterims iš Grand Parfum kolekcijos. Neįmanoma atsispirti kerinčiai samanos hipnozei,  degintos karamelės nata suteikia kvapui subtilaus saldumo bei priverčia aplinkinius atsisukti, o šilta ir gundanti gintaro nata atsiskleidžia paskutinė, suteikia aromatui rafinuotumo ir apgaubia prabangos šydu. 

Provokuojantys. Gurmaniški. Nepasotinami.


Viršutinė nata: karamelė
Širdies nata: samana
Apatinė nata: gintaras


Sudėtis: Alcohol Denat., Parfum, Aqua.


Pakuotė. Akivaizdu, kad gamintojas daug dėmesio skyrė aromato pakuotei. Realiai aš nesitikėjau, toookios pakuotės ir labai apmaudu, kad nuotraukose ji neatrodo labai patraukliai. Kartoninė dėžutė apklijuota plonu juodos spalvos aksomu, prie kurio limpa kiekvienas pūkelis, tačiau vizualiai dėžutė atrodo labai patraukliai. Labai elegantiškai atrodo ir priklijuota storo kartono etiketė ir įspausta kompanijos emblema ant pakuotės.

Visai patraukliai atrodo ir butelaitis, aptrauktas baltos spalvos plėvele. Deja, pastaroji neatrodo labai kokybiška - atidžiau apžiūrėjus matosi, kad trūksta kruopštesnio apdirbimo ties briaunomis. Visgi, giriu sunkų, kokybišką dangtelį ir džiaugiuosi stora, patraukliai atrodančia etikete. 

Abi pakuotės minimalistinio dizaino, pasirinkta neperkrauti akcentų, nenaudoti ryškių spalvų ir puošybai pasitelkti klasikinius elementus. Dizainas man iš ties patinka, tik gal kokybės pakuotei visgi šiek tiek trūksta.


Kvapas. Tik pasipurškus... pirmiausia jaučiasi stiprokas alkoholis ir medicinos preparatus ar vaistus primenanti nata - mano galva tai yra samanų aromatas. Iš ties jos lyg ir gaivaus, tačiau kartu ir lengvai duslaus kvapo, man primena vaistus ir pagaunu save, kad šitą natą jau kažkur užuodžiau. 

Šiame aromate natos neskuba keisti viena kitos, reikia laiko, kol samanos lėtai, po truputį ima užleisti vietą saldžioms natoms. Saldumas atkeliauja po truputį, lėtai ir maišydamasis su samanų nata ima vis labiau priminti degintos karamelės natą. Toks aromatas išlieka ant mano odos, tarsi kas būtų deginęs karamelę ir ja kvepėtų mano kūnas.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ☀ dienos metui.

Pamenu, pirmuoju įspūdžiu maniau, kad šis kvapas tiesiog labai stiprus ir labai ilgai išliekantis, tačiau geriau bei ilgiau išbandžius, aromatas nėra toks stiprus, kaip galima įsivaizduoti iš pradžių. Man to stiprumo šiek tiek ir trūksta - nors pasipurškus jaučiasi per maždaug metrą nuo kūno odos, tačiau kvapas nėra vienas iš tų kosmoso stiprumo. Taip stipresnis nei kiti aromatai, tačiau nėra tokio stipraus įspūdžio ir taip yra greičiausiai dėl to, kad kompoziciją sudaro vos trys akordai ir sodrumo bei natų gausos trūkumas nepastiprina aromato. Čia aš taip sugalvojau, ieškodama priežasčių, kodėl kvapas man neatrodo toks stiprus.

Nepasakyčiau, kad ir išlikimas amžinas. Ant mano odos iki kokių 7 val, maksimaliai, nors aš sunkiai užuodžiu po 6-os dėvėjimo valandos, tačiau draugės sako, kad dar jaučiasi, tai jomis tikiu ir pasitikiu. O ir 6 valandos yra pakankamai ilgas laiko tarpas. Galbūt paslapčia tikėjausi, kad kokias 10 val be vargo atlaikys, kaip gyrė merginos, tačiau išlikimas visai neblogas, geras, patenkinamas - man jo pakanka.


Prisiminiau, ką šis kvapas man primena! Nors tai nėra tiksli kopija, tačiau kvepia panašiai į MFK Baccarat Rouge 540. Žinoma, kvapui trūksta daugiau sodrumo, aromate jaučiasi tik samanų ir degintos karamelės kvapas, tačiau... tačiau šis kvapas man labai patinka. Taip, trūksta sodrumo, trūksta pilnesnės kompozicijos, lyg ir išlikimo norėjau ilgesnio. O ir kaina nėra tokia maža. Tačiau kvapas man patinka, patinka tas samanos, medicininis kvapas, lėtai, lėtai kintantis ir ant odos pasiliekanti degintos karamelės kvapu. Tik ar rekomenduočiau? Gal ne visai - nes turime daug pigių alternatyvų, yra daug puikių Zaros aromatų iki 20-30 Eur, tad greičiausiai kainos faktorius čia yra prasčiausias aspektas. Bet, jei pavyktų įsigyti pigiau ar su kokia ypatinga akcija - bandykit - visai neblogai! 

Aromatas panašus į:
- MAISON FRANCIS KURKDIJAN "Baccarat Rouge 540"
- HOUSE OF SILLAGE "Whispers of Truth"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Juokinga, nes aš irgi būtent rudeniui uzsimaniau kažko tokio prabangaus :) ir susiviliojau Elie Saab Royal aromatu. Uostelejus tik buteliuką kvapas labai primena prieš 15 metu be galo megtus Van Cleef Oriens. Neįtikėtina, kokia galią turi kvapas, atrodo grįžtu į Vilnių ir ta darbovietė, kai kvepinausi

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Skamba įdomiai. Aš Royal dar neuosčiau, apskritai dabar nelabai turiu laiko kažkur po parduotuves bėgioti :D
      Oij, kvapas turi stebuklingų galių grąžinti į atrodo jau senai užmirštus laikus!
      Beveik kaip magiškas eliksyras.

      Panaikinti
  2. Vienu metu net norėjau issitatuiruoti ta Oriens buteliuko rasta, jis sudaro daugiakampį, panašiai kaip mandala. Anyway, ačiū tau, kad daliniesi įspūdžiais apie kvapus, kitus produktus. Pavyzdžiui, tavo dėka veido kaukėmis pradėjau kelti teisingus lūkesčius, kai aprašai sudėtines dalis, zinau, ko galima iš jų tikėtis, o kas tėra marketinginis triukas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Cha-ha! Geras!

      Nuoširdžiai dėkoju! :) Labai pakėlėte nuotaiką :) nedažnai sulaukiu komplimentų ir dar tokių malonių. Džiaugiuosi, kad padėjo jums asmeniškai - man tai labai, labai malonu :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą