BATH & BODY WORKS PocketBac "Totally Tropical" antibakterinė rankų želė "Pink Pineapple Sunrise"

Na ir kadangi šiandien jau vakaras, noriu trumpo įrašo ir pasidalinti su jumis savo nuomone apie Bath & Body dezinfekavimo priemonę rankoms. Žinau, kad apie šios kompanijos antibakterines rankų želė pasakojau ne kartą, tačiau nežinau, kiek žmonės linkę ieškoti ir skaityti senus įrašus bei asmeninė priežastis - šie dezinfekciniai geliai man labai patinka, aš juos su mielu noru perku. Iki šiol nei vienos kitos kompanijos bandyti geliai man taip puikiai nepasiteisino, nes dažnai smirda alkoholiu, naminuke, parūgusiomis kojinėmis, dirgina ar sausina rankas arba labai greit susinaudoja. O su Bath & Body Works naudojimo patirtis maloni ir kas kart jaučiuosi taip, kad savo pinigus išleidau iš ties naudingai. 

Tad šį kart apie Totally Tropical kolekcijos "Pink Pineapple Sunrise" gelį.


Produktas: BATH & BODY WORKS PocketBac "Totally Tropical" antibakterinė rankų želė "Pink Pineapple Sunrise" 
Gamintojas: "Bath & Body Works". Pagaminta JAV
Paskirtis: "nuprausti" rankų odą, kai šalia nėra vandens, pašalinti nešvarumus ir bakterijas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: vos vos per saldus mano skoniui
Tūris: 29 ml
Kaina: 4,00 Eur
Kur galima įsigyti: BeautyBoutique, ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Bath&Body Works antibakterinis rankų gelis be vandens ir muilo sunaikina 99,9% bakterijų. Patogus nešiotis kišenėje ar rankinėje, todėl visada šalia kai jo reikia, ypač gyvenant tokį įtemptą gyvenimo būdą. Pasirūpinkite, kad šaltuoju metų periodu jis visada būtų „po ranka“. Praturtintas vitaminu E, todėl net ir pašalindamas bakterijas šis dezinfektorius neišsausins odos, palikdamas jas švelnias ir minkštas.

Sudėtis: 
AKTYVŪS ingredientai: Alcohol 71%.
NEAKTYVŪS ingredientai: Aqua, Parfum, CarbomerPropylene Glycol, Lactose, Aminomethyl Propanol, Isopropyl Myristate, Cellulose, Hydroxyethyl Urea, Tocopheryl Acetate, Wheat Amino Acids, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Retinyl Palmitate, CI 77007, CI 17200, CI 19140, CI 60730.


Mano nuomonė. Nedidelis, plastikinis indelis su atkemšamu dangtelio viršumi labai kompaktiškas, ptogus įsimesti net į mažiausią rankinę ar paprasčiausiai - kišenę ir visuomet turėti po ranka. Kas jau kas, tačiau dezinfekcinės priemonės turi būti po ranka. Išlipus iš autobuso, einant į pastatus ir iš jų liečiame durų rankenas, po apsilankymo parduotuvėse ar viešose vietose nusidezinfekuoti rankas reikia ir labai norisi. O kai dezinfekcinė priemonė kompaktiškos pakuotės ir visuomet po ranka, tai padaryti labai lengva. 

Man labai patinka šio gamintojo sprendimas ryškioms, akį traukiančioms pakuotėms. Etikėtė ryškiai rožinė, puošta akį traukiančiais tukanais ir rožinių spalvų ir formų sprogimu - atrodo labai vasariškai, patraukliai, žaismingai ir mergaitiškai. 

Dezinfkecinė priemonė gelinės tekstūros su dekoratyviais mėlynais burbuliukais, kurie skirti labiau dekoratyvinei funkcijai. Kadangi priemonė gelinės tekstūros, ji labai skalsi - vienam kartui pakanka nedidelio lašelio, priemonė greit susigeria į odą ir jei jau esi pasirengęs laukti, kol susigers, tai čia to daryti nereikia - susigeria vos baigi įmasažuoti į odą. Tad iš kart gali imtis kitų veiklų, nesirūpinant dėl priemonės susigėrimo. 

Kadangi priemonė sukurta alkoholio pagrindu, jo sudėtyje yra 71% alkoholio, kurio visiškai pakanka daugumai bakterijų ir ligos sukėlėjų panaikinti. Tačiau žinia ta, kad priemonės su alkoholiu gali sausinti rankų odą, erzinti smulkias, nematomas žaizdeles ir sukelti diskomfortą. Ši želė smulkias žaizdeles tikrai dirgins, tačiau rankų odos nesausina, kadangi Bath & Body Works naudoju jau ilgą laiką, galiu garantuoti, kad sausumo pojūčio tikrai nesukelia ir nereikia skubėti tepti riebiu rankų kremo sluoksniu.

Na ir galiausiai, o kaip kvepia būtent šis rankų gelis? Man kvepia vasara, tropikais, saldumynais, gal vos vos saldžiau, nei man patiktų. Tačiau kvapas labai malonus ir primena vasarą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai