AQUA AMBER natūrali Juodosios jūros druska "Levanda"

Šiandien buvom prie jūros ir taip faina ir gera yra išvėdinti galvą! Jūros oras stebuklingai veikia emocijas, gerina nuotaiką ir padeda išvėdinti viską, kas susikaupė. Būti prie jūros gera, o kur dar sodrus pušų kvapas pakeliui link jūros, keletas rastų gintaro gabalėlių ir puikiai praleista popietė. 

Na, o šiandien vakarą praleidau maloniai gulinėdama karštoje vonioje. Kadangi baigėsi visos priemonės iš praeito žiemos sezono, jau naudoju tai, ką pirkau rudens metu. Šiandien trumpai apie lietuvišką vonios druską su levandų aromatu.


Produktas: AQUA AMBER natūrali Juodosios jūros druska "Levanda"
Gamintojas: UAB "Ambertonas". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patraukli kaina
Labiausiai nepatiko: labai trūko stipresnio aromato
Kiekis: 500 g
Kaina: 1,95 EUR
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinėse, Maxima

Ką žada gamintojas: Maudynės vonioje su Juodosios jūros druska, praturtinta levandų eteriniu aliejumi, ne tik pašalins jūsų odos nešvarumus, suteiks gaivumo ir stangrumo pojūtį, padės nuraminti kūno odą. Maudynės taip pat puiki priemonė pailsėti ir atgauti jėgas po sunkos ir įtemptos dienos. Dėka vonios druskos sudėtį papildančio glicerino, po maudynių jūsų oda atrodys sudrėkinta, švelnesnė ir minkštesnė.


Pakuotė. Labai paprasta, plono, violetinės spalvos kartono dėžutė su iškirptu langeliu, pro kurį matosi viduje esanti druska. Dėžutės viduje paprasčiausias plonyčio plastiko maišelis su druska, kuris man asmeniškai nelabai patinka, yra nepatogus naudoti - vieną kart prakirpus, tenka galvoti kaip saugiai užpakuoti arba kur supilti, kad druska neišsipiltų. Aš turiu vonios druskoms atskirą indą, į kurį susiplu druskas iš tokių nepatogių pakuočių, tad man didesnių problemų nekelia, tačiau atidarius pakuotę, kaip ją laikyti tikrai reikia pagalvoti. 

Kalbat apie dizainą, jis labai paprastas, sakyčiau net trūksta kažko patraukiančio žvilgsnį, nes spalvinis blokas faina, bet pakuotė atrodo labai pigiai, nekokybiškai ir tikriausiai nelabai traukia vonios druskos ieškančių žmonių žvilgsnius.

Kvapas turėtų būti levandų ir greičiausiai šiek tiek jas primena, tačiau aš esu pratusi, kad levandos kvepia stipriai ir intensyviai. Šiuo atveju jaučiuosi nusivylusi - kvapas per silpnas, trūksta daugiau intensyvumo.

Konsistencija vandenyje tirpių druskos kristalų.


Sudėtis: Sodium Chloride, Glycerin, Lavandula Angustifolia Oil, Linalool, CI 42090, CI 45100.


Poveikis. Vonios druskos sudėtis minimali, nėra nieko nereikalingo, tik tiek, kiek reikia. Druska tam, kad iš ties keltų asociacijas su levandomis, dažyta violetine spalva, tik kvapų ingredientų man pasirodė mažoka.

Ir iš ties, kvapas vonioje, net ir naudojant rekomenduojamą priemonės kiekį, tiesiog per silpnas, praktiškai nejaučiamas, tad aš naudojau didesnį kiekį, tačiau stipresnio kvapo man taip ir nepavyko išgauti. Apmaudu, bet to paties gamintojo "7 žolės" druskos kvapas stipresnis ir intensyvesnis, ženkliai geriau jaučiamas.


Priemonė lengvai tirpsta vandenyje, nudažydama vandenį šviesiai violetine spalva. Man visai patinka, kad produktas atpalaiduoja raumenis, padeda atsipalaiduoti po įtemptos dienos. Žinoma, panašų efektą suteiktų ir paprasčiausias šiltas vanduo, bet su druska maloniau, net įtraukiamas ne tik jutiminis, bet ir uoslės bei regos pojūčiai, tad ir vonios malonumas pastiprinamas. 

Manau ši druska visai gero kainos ir kokybės santykio, tik šitos aš nekartočiau vien dėl kvapo. Dėl jo naudoju druskas, noriu palepinti uoslę, net tik padėti raumenims atsipalaiduoti. Jei gamintojas pakoreguotų, pastiprintų priemonės aromatą - ši druska galėtų tapti puikia alternatyva kitoms priemonėms. O šiuo metu, deja, bet stipresnio, intensyvesnio kvapo labai, labai, labai trūksta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai