PHYSICIANS FORMULA Organic Wear "Lifting & Glowing Mask" - liftinguojanti ir švytėjimo suteikianti veido kaukė su pelkinių vingiorykščių ekstraktu

Šiandien buvo ilga diena ir jaučiuosi šiek tiek išsibalansavusi iš rutinos, o galbūt vis dar bandau suprasti, kad pokyčiai ir tapo naujoji rutina? Greičiausiai viskas savo laiku ir niekas kitas, tik laikas sudėlios kas ir kaip. O aš va šiandien jaučiuosi labai pavargusi, išsisunkusi, tad ilgai įžangoje neplepėsiu ir iš kart jums noriu pristatyti šios dienos apžvalgą - veido kaukę, skirtą švytėjimui ir odos stangrinimui iš Physicians Formula. Aš vis dar manau, kad dekoratyvinės kosmetikos kompanijų gaminama veido priežiūra greičiausiai nėra puikiausia mintis, bet bandžiau testavau ir apie viską noriu papasakoti iš eilės.


Produktas: PHYSICIANS FORMULA Organic Wear "Lifting & Glowing Mask" - liftinguojanti ir švytėjimo suteikianti veido kaukė su pelkinių vingiorykščių ekstraktu
Gamintojas: "Physicians Formula" Inc., JAV. Pagaminta JAV
Paskirtis: veidui - atgaivinti, stangrinti, glotninti, suteikti švytėjimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nebloga sudėtis
Labiausiai nepatiko: po kaukės veido oda tampa nemaloniai lipni
Tūris: 50 ml
Kaina: 17,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos 

Ką žada gamintojas: Gelio veido kaukė atgaivina, standina, glotnina veido odą ir suteikia natūralaus švytėjimo. Sudėtyje yra pelkinių vingiorykščių ir afrikinių karpainių aliejų, alavijų ekstrakto.
Naudojimas: Storu sluoksniu tepkite veido ir kaklo odą. Palikite 10—20 minučių. Nuplaukite veidą vandeniu, nusausinkite rankšluosčiu.


Pakuotė. Balto plastiko indelis su pastelinės žalios spalvos užsukamu dangteliu. Man patinka po užsukamu dangteliu rasti papildomą tvirto plastiko dangtelį, kuris apsaugo kaukę nuo išsiliejimo į dangtelį. Pakuotės dizainas šviesus, švelnus ir gana gausiai apkrautos užrašais ir paveikslėliais. Skonio reikalas, tačiau nieko labai įspūdingo, įsimintino ar labai akį traukiančio dizaine nėra.

Kvapas turėtų būti natūralus ir neutralus, nes papildomų kvapiklių nėra, galbūt galėtų jaustis šiek tiek levandos ar rozmarino, bet aš jo čia nejaučiu. Deja, tačiau kaukės kvapas man nemalonus - kvepia gana stipriai, bet negalėčiau pasakyti kuo kvepia, tiesiog nemalonus.

Konsistencija gelinės tekstūros, kaukė dažyta rausvai - rudai - oranžine spalva. 


Sudėtis: CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT WATER, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, MALTOOLIGOSYL GLUCOSIDE, WATER, PULLULAN, GLYCERIN, SCLEROTIUM GUM, SCHINZIOPHYTON RAUTANENII KERNEL OIL, TRIETHYL CITRATE, LEUCONOSTOC/ RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, LEUCONOSTOC FERMENT FILTRATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, SORBITOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PHENOXYETHANOL, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA (GUAR) GUM, GLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, ACACIA SENEGAL GUM, TREHALOSE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, SPIRAEA ULMARIA FLOWER EXTRACT, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, CINNAMOMUM ZEYLANICUM LEAF OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FLOWER OIL, COPAIFERA OFFICINALIS (BALSAM COPAIBA) RESIN, CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF/ NUT/ STEM OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, SALVIA SCLAREA (CLARY) OIL, VETIVERIA ZIZANOIDES ROOT EXTRACT, CARMINE (CI 75470), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)


Poveikis. Kaukės sudėtis visai nebloga - nemažai odą minkštinančių, drėkinančių ingredientų, keletas potencialiai pavojingų, tačiau nieko blogo, kas galėtų daryti neigiamą poveikį veido odai. 

Gelinės tekstūros kaukė lengvai pasidengia ant odos. Bet kokio tipo kaukes rekomenduoju laikyti tiksliai tiek, kiek nurodo gamintojas - tą ir dariau. Per kaukės buvimo ant odos laiką, priemonė nesigėrė į odą, o nuplauti buvo paprasta ir lengva. Tačiau... o tačiau tik nuplovus kaukę jaučiau, kad visa veido oda nemaloniai lipni. Ir tas lipnumas niekur nedingsta! Dedi plaštaką prie veido, o ji limpa!


Nuplovus kaukę jaučiu, kad iš ties oda švelnesnė, vos vos skaistesnė, tačiau poveikis labai, labai minimalus. Ech... nei drėkinimo, nei stangrinimo, nieko, kas padėtų sausai (ar bet kokiai) odai pasijausti komfortabiliau ir geriau. Priemonę naudojau du kartus ir kas kart labai prastai jaučiausi dėl nemalonaus kvapo bei baisaus lipnumo. Dievaži, kvapas atrodė lyg sugedusio kosmetikos produkto. Prieš trečią naudojimą nusprendžiau patikrinti kodą bei pagal jį - pagaminimo datą. Mano nuostabai - kaukė pagaminta daugiau, nei prieš 3 metus! Ir visai nesvarbu, kad ji buvo sandariai užpakuota. Mano nuomone, kosmetikos produktai, o ypatingai veido priežiūros gaminiai negali tiek ilgai gyventi lentynose. Suabejojau ir dėl datos, ir dėl kvapo, ir dėl lipnumo - nenoriu rizikuoti savo veido odos sveikata, tad nebenaudosiu, likučius tiesiog išmetu lauk. Ir dabar galvoju - negi pirkdami kosmetiką dar ir kodus reikia tikrinti? Na, o jei kaukė visgi nėra pradėjusi gesti, tai dėmesio ji tikrai nėra verta - efektas toks minimalus, kad pirkti, bandyti neverta, pinigus galite išleisti ir naudingiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš kažkaip nebesimetau su veido kaukėmis, šiuo metu naudoju priesrauksline Transparent Lab naktine kauke. Patinka man ji, nors girdėjau, kad kiti kompanijos produktai, pvz serumai nelabai vykę, neefektyvus. O veidui šveisti Babor enziminius miltelius. Pagaliau link 40mecio esu patenkinta rezultatu veidrodyje :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už pasidalinimą :)
      Transparent Lab produktai atrodo labai įdomiai, reikės pasižiūrinėti :) Ačiū!

      Panaikinti

Rašyti komentarą