7th HEAVEN "Coconut + Clay" Peel Off - nulupamoji veido kaukė odai drėkinti ir maitinti, su kokosų aliejumi

Metas veido kaukei? Šiandien noriu su jumis pasidalinti paskutine turima nulupama veido kauke. Išbandžiusi kelias nulupamas kaukes suprantu, kad mano veido odai jos visiškai netinka, dažnai traumuoja veido odą. Tad greičiausiai net ir apsirikusi ateityje nepirkčiau - jos tiesiog ne man. O ką bandau šį kart? Kaukė su kokosais, kuri žada tikti net ir sausai odai, tad smalsumas didelis - dedu kaukę ir iš kart pasakoju jums savo įspūdžius.


Produktas: 7th HEAVEN "Coconut + Clay" Peel Off - nulupamoji veido kaukė odai drėkinti ir maitinti, su kokosų aliejumi
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: veido odai - valyti, šalinti riebalų perteklių ir nešvarumus, gaivinti, drėkinti
Tinkamas tipas: mišriai, normaliai ir sausai odai
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 10 ml
Kaina: 1,59 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Nulupamoji veido kaukė giliai valo, drėkina ir aprūpina odą maitinamosiomis medžiagomis. Sukurta normaliai, mišriai ir sausai odai prižiūrėti. Kaukės sudėtis papildyta moliu, jūros dumblių ekstraktu, kokosų aliejumi.
NAUDOJIMAS: Nuvalyti veidą. Kaukę tepti storu sluoksniu ant švarios veido odos. Palaukti, kol ji sukietės. Pirštai suimti už kaukės krašto ir švelniai ją nulupti.


Pakuotė. Plastikinis, vienkartinis kaukės maišelis, puoštas puikiai atpažįstamu kompanijos dizainu - pagrindinis ingredientas kokosai ir merginos veidas pasipuoštas veido kauke. Ant pakuotės yra visiškai visa reikalinga informacija.

Kvapas labai malonus. Kvepia labai stipriu nesaldžių kokosų, kreminiu kokosų pieno aromatu. Kadangi šiuo metu tokį kvapą labai mėgstu, tai aromatas iš ties labai patiko.

Konsistencija kreminė, kiek tirštesnė, nei vidutinio tirštumo.

Sudėtis: Aqua, Polivinyl Alcohol, Alcohol Denat., Kaolin, Polyglyceryl-4 Caprate, Phenoxyethanol, PVP, Xanthan Gum, Cocos Nucifera Water, Parfum, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Coumarin, Cocos Nucifera Oil. Ficus Carica Fruit Extract, Fucux Vesiculosus Extract, Maris Salt, Laminaria Japonica Extract, CI 77891.


Poveikis. Deja, tačiau priemonės sudėtinės dalys man labai nepatinka - pradėkime nuo to, kad priemonės sudėtyje yra daug denatūruoto alkoholio! Gamintojas siūlo kaukę ir sausai odai, tačiau alkoholis sausiai odai yra mirtis alyvose, nemanau, kad jis tinkamas ir kitiems odos tipams.... Ilgalaikėje naudojimo perspektyvoje alkoholis ne tik išsausins odos paviršių, bet ir pažeis apsauginį odos barjerą. Tad alkoholis priemonės sudėtyje man nepatinka, aš jo vengiu ir visuomet stengiuosi pirmiausia patikrinti priemonės sudėtines dalis. 

Priemonė lengvai pasiskirsto ant veido odos, tačiau nulupamas kaukes labai sunku naudoti. Pirmiausia sudėtinga nutaikyti, kada kaukė pakankamai išdžiūvo, kad galėtum jau lupti lauk. Negalima ir ilgai laukti, nes uždžiūvus nulupti labai skausminga. O ir vienu lakštu nulupti neįmanoma, nes plyšta, o paskui rankiok po kruopelę, krapštyk nuo odos paviršiaus ilgai. Erzina mane nulupamos kaukės - naudojimas labai nepatogus.


Gamintojas žadėjo, kad ši kaukė giliai valys, drėkins ir pamaitins odą. Nulupus kaukę odos paviršius tampa matinis, atrodo ir veido oda šiek tiek švaresnė, tačiau kaukė nei drėkina, nei maitina veido odos. Sakyčiau net atvirkščiai - po naudojimo mano oda jautėsi sausesnė nei prieš naudojimą, norisi kuo greičiau sudrėkinti odą. 

Nežinau, kažkaip nusivyliau poveikiu. suprantu, kad pavalė odą, kad maloniai kvepėjo, tačiau... nei drėkino, nei maitino, kaip buvo žadėta, o ir sausai odai nerekomenduočiau. Apskritai nulupamos kaukės ir sausa oda nelabai suderinama, tad... išbandžiau, bet nesu sužavėta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Oi, nemėgstu ir aš nulupamų kaukių, vargas su jomis, nebeperku tokių... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va, va - aš gavau rinkinį dovanų, tai kad jau gavau - išbandžiau.
      Bet ne, ne. Nežinau iš viso ar yra kas jas mėgsta?

      Panaikinti

Rašyti komentarą