2023/2024 rudens - žiemos tendencijos: akiniai ir saulės akiniai

Vakar turėjau šiokią tokią išeiginę tinklaraštyje, nes šiek tiek ilgiau darėm namų darbus su sūnumi. Kad ir kas gyvenime nutiktų, kad ir kas pasikeistų - šeima yra prioritetas, sūnus yra prioritetas. Tad kartais tos pertraukos gali atsirasti. Tai normalu. 

Na, o  kai jau pasiteisinau, laikas jums pristatyti šios dienos įrašą - šį kart paskutinė tendencijų įrašo dalis - apie akinius bei saulės akinius, kurie bus madingi 2023/2024 rudens - žiemos sezonu.



70 stiliaus


Katės akių formos


Ovalo formos


Apvalios formos


Geometrinių formų


Metaliniai, ploni rėmeliai


Ryškių spalvų


Pastelinių spalvų



Kas svarbiausia 2023/2024 rudens - žiemos akinių ir saulės akinių tendencijose?

O šį kart sezono tendencijos labai kuklios, nes vasaros sezonas baigėsi, saulės akinių reikia mažiau, o įprastų akinių dažnai nekeičiame, nes greičiausiai nusipirkus regėjimui skirtus akinius, rėmelių dažnai nekaitaliosi, tiesa?

Tad šį sezoną kelios šiek tiek populiaresnės tendencijos, į kurias reiktų atkreipti dėmesį, pirmiausia - dideli kvadratiniai rėmeliai, kuriuose tilps tiek saulės akinių stiklai, tiek regėjimui skirti. Reiktų atkreipti dėmesį į 1970 stiliaus akinius, o amžinai madingi katės akies formos jau senai tapo klasika ir tikriausiai tokius turite namuose?

Mano namuose vis dar yra praeito sezono saulės akiniai, turiu didelius kvadratus, tad naujų tikrai nesiruošiu pirkti. Tačiau labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į saulės akinių dėvėjimo svarbą ir žiemos metu - sniegas akina ne ką mažiau, nei vasariška saulė.

Štai ir viskas, visos tendencijos jums jau parengtos. Jei spausite ant žymės (teksto apačioje) 'TENDENCIJOS", rasite ne tik visas šio sezono, bet ir ankstesnių sezono įrašus. O šį kart tiek - tendencijos sekantį kart tinklaraštyje pasirodys ankstyvą pavasarį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai