ORIFLAME "On The Edge" tualetinis vanduo moterims

Spalis ritasi į antrąją pusę ir aš beveik tradiciškai su jumis dalinuosi pirmuoju šio mėnesio aromatu. Taip, taip, pastaruoju metu bandau nemažai Oriflame aromatų, girdėjau sakant, kad kompanijos kvapai labai patobulėjo, ilgiau laiko ir apskritai labai verta juos bandyti. Bendra mano nuomonė nepakito - aromatai laiko trumpiau, nei pageidauju, tačiau pasitaiko iš ties įdomių ir man patinkančių kombinacijų, tad toliau į uostynes. Šį kart uostinėjau, testavau, dėvėjau Oriflame On The Edge tualetinį vandenį ir dalinuosi nuomone.


Produktas: ORIFLAME "On The Edge" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics" Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2018 m.
Aromato kūrėjas: Nicolas Beaulieu ir Nelly Hachem-Ruiz
Kaina: pilna kaina 29,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gintaro - medienos

Gamintojo aprašymas: „On the Edge“ tualetinis vanduo yra stiprus aromatas, kuris pavojingai flirtuoja su taisyklėmis. Gėlių ir medienos natų kontrastas atsotovauja skirtingą odos akordo išraišką. „On the Edge“ su nepaprastai įdomiu moteriškos odos akordu, balansuoja tarp valios jėgos ir švelnumo. Tai jaudinantis ir viliojantis aromatas drąsiai moteriai, kuri nepaiso limitų.

ČIA

Natos: oda, juodos žibutės, medienos natos, apelsinai


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, CITRAL, LINALOOL, PHENOXYETHANOL, CI 17200, CI 16035.


Pakuotė. Deja, tačiau pakuotė atrodo gana pigiai: juodo, plonoko kartono dėžutė viduje neturi jokių įdėklų, tad buteliukas nėra apsaugotas nuo stipresnių pakuotės sutrenkimų. Juodos spalvos kartonas puoštas blizgia tekstūruota sidabro juostele.

Stiklinis buteliukas visiškai skaidrus, plastikinis dangtelis primena kniedes, o užrašas tik nuotraukose pasimatė, kad padarytas prastokai. Buteliuko dangteliui neturiu jokių priekaištų. O pats dizainas priminė maištaujančių paauglių stilių: rožinė, juoda ir metalo kniedės. Ar tai suvilioja moteris? Greičiausiai ne, nes ne tik kad kvepalai nelabai atspindi, kas pakuotės viduje, tačiau ir nelabai gundo iš paauglystės senai išlipusias damas.


Poveikis. Tik pasipurškus jaučiu stiprias apelsino, sunkių gėlių natas, kurios užuodžiamos vos kelias sekundes. Netrukus imu užuosti labai gardžias odos natas, kurias papildo švelnus medienos dvelktelėjimas. Aromatas saldus, jaučiasi cukruotas apelsinas ir lyg ir turėtų būti truputį 'tamsesnis', tačiau mano skoniui jis toks silpnokas, primenantis pirmuosius mergaičių maištus - lyg ir gėlyčių nebesinorima, tačiau nudžiūvęs ant odos kvepia oda ir gėlėmis, lyg ir norisi aštriau, bet primena mažą kačiuką pirmą kart bandantį naudotis nagais. Silpnoka ta tamsuma, bet kažkas, manau, kad odos, primenančios rankinės ar galanterijos odos aromatą, man patinka.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ☀ dienos metui.

Kvapas nėra labai stiprus ar labai intensyvus, jaučiamas per daugmaž 20 cm nuo kūno odos, o ir kvapas išlieka tiesiog apmaudžiai per trumpai, užuodžiu apie porą valandų. O po to, na gal iki 3 val. šiokie tokie likučiai jaučiasi, bet jau po 2 val būtina atnaujinti aromatą. Apmaudžiai trumpai, per trumpai ir man atrodo galima daryti išvadą - niekuo nepasikeitė išlikimo laikas. Niekuo.


Man visai patinka saldus priemonės aromatas, malonus odos pokvapis, tačiau kvapas tikrai nėra nei tamsus, nei pankiškas. Tas tamsumas toks skystas, kad primena pirmąjį paauglės maištą... Žodžiu, jei perkat suvilioti pakuotės išvaizdos ir tikitės aštresnio kvapo, tai čia jo nebus. Tačiau galima rasi saldų, rudeniui tinkamą odos, cukruotų apelsinų aromatą. Visai faina kasdienai, bet išlieka per trumpai. O taip norėjosi to aštrumo, to tamsumo, to tikro pankiško maišto...

Aromatas panašus į:
- DIESEL "Loverdose"
- ORIFLAME "Magnetista"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai