ARIANA GRANDE "Cloud" parfumuotas vanduo moterims

Man atrodo labai daug rinkoje esančių aromatų dažnai būna nuvertinami dėl vienos ar kitos priežasties. Pavyzdžiui, aš labai ilgai vengiau net uostyti Ariana Grande kvepalus, nes tos žaismingos pakuotės man atrodė vaikiškos, tad ir iš kvepalų tikėjausi vaikiškų kvapų. Tačiau kai visuomenėje kilo ažiotažas, popžvaigždės kvepalai ėmė labai populiarėti ir geri atsiliepimai plūsti iš visų pusių, aš susidomėjau. Susidomėjau, ėjau uostyti ir dabar visai gailiuosi, kad nepirkau didesnės talpos pakuotės. Kita vertus, visuomet galima pakartoti, nes šiam kartui norėjau tik išbandyti. Tad "Cloud" aromatas ir mano nuomonė apie parfumerinį debesėlį.


Produktas: ARIANA GRANDE "Cloud" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Luxe Brands". Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijojose
Tūris: 30 ml. Parduodama 30 ml; 50 ml ir 100 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2018 m.
Aromato kūrėjas: Clement Gavarry
Kaina: 30 ml - 37,95 Eur; 50 ml - 47,95 Eur; 100 ml - 54,23 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurokos, Notino ir kt.
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių - gurmaniškas

Gamintojo aprašymas: Pasaulinio lygio žvaigždė 2018-tųjų rudenį pasitinka su dar vienu visiškai nauju aromatu. Itin didelio pasisekimo sulaukę Ari, Sweet Like Candy ir Moonlight šeima pasipildė svajingu, įkvepiančiu ir laimę spinduliuojančiu Cloud. Ariana Grande Cloud yra odė optimizmui ir vilčiai. Svajingai atrodantis buteliukas visiškai išsiskiria ir jo tiesiog neįmanoma nepastebėti minioje. Pasirinkto dizaino ir aromato jungtis - pozityvumo dovana visiems Arianos gerbėjams.

"Dievinu debesų ramybę ir jų grožį. Jie atrodo tokie didingi ir raminantys vienu metu. Aš norėjau sukurti ką nors, kas perteiktų tą nepakartojamą vilties bei laimės jausmą ir juo pasidalinti su savo gerbėjais. Štai kas man yra Cloud - grožio ir optimizmo skleidimas ten, kur tik papurškiamas šis aromatas", pasakoja Ariana Grande.
 
Cloud atsiveria svajingais levandų žiedais ir sultingai saldžiais persikais. Širdis prisijungia egzotiškais kokoso, pralinės ir vanilės akordais. Galiausiai viską apibendrina muskusas ir medis, kurie blėsdami apglėbia lyg švelniausias kašmyras. Cloud buteliukas įkvėptas gamtos, optimizmo ir jaunatviškos energijos, kuri užplūsta žiūrint į dangų. Modernus flakonas dailiai švyti melsva ir labai švelnia spalva. Lyg ilsėtumeisi ant debesies ir galvotum apie savo šviesią ateitį.


ČIA

Viršutinė nata: levandos, kriaušės, bergamotė
Širdies nata: plakta grietinėlė, pralinė (saldainiai), kokosas, vanilė
Apatinė nata: muskusas, medienos natos


Sudėtis: ALCOHOL DENAT, FRAGRANCE, AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT, LIMONENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, TOCOPHEROL.


Pakuotė. Be abejonės, pakuotė atrodo žaismingai ir mergaitiškai. Visų pirma - milžiniška kartoninė dėžutė puošta spindinčia rožine ir melsva. Pakuotė tiesiog milžiniška, palyginus su kvepalų buteliuku, vargu ar tokios didelės  reikėjo. Kita vertus, net ir perkant mažytį buteliuką tokio dydžio kartoninė pakuotė atrodo įspūdingai.

Melsvo skaidraus stiklo buteliukas įstatytas į balto plastiko, debesies formos dėklą. Žaismingas ir plastikinis, debesies formos buteliuko dangtelis. Jei be dėklo, buteliukas atrodo visai įprastas ir net gana paprastas. Ar patinka? Gal jau išaugau tų mielų smulkmenų amžių? Nei labai patinka, nei erzina. Žaisminga, bet ne mano skonio. Gal kažkam toks dizainas ir atrodo pats fainiausias pasaulyje?


Kvapas. Tik pasipurškus kelioms sekundėms jaučiamos vaisinės natos su jas neutralizuojančiu levandų prieskoniu. Labai keistas, cheminis bemaž degintas kvapas netrukus jaučiamas ant mano odos, tuo tarpu mano smegenys bando atpažinti, kas čia per kvapas? Tačiau su "Cloud" aromatu viskas šiek tiek kitaip, čia sunku užuosti tuos kvapus, kurie surašyti, sunku kažkurį pagauti, bakstelėti pirštu ir va, garsiai pareikšti, kad iš ties užuodžiau bergamotę ar plaktą grietinėlę ar saldainius. Pradinė kvapo fazė ant mano odos jaučiasi labai lengva, tarsi permatoma, nėra itin stipraus ar dusinančio, uoslę užgniaužiančio kvapo ir viskas kvepia chemiškai, kažkur tarp levandų, plaktos grietinėlės ir sultingų vaisių. Žinau kad šis aromatas lyginamas su Baccarat Rouge 540, tačiau tik ši fazė šiek tiek primena medicininį specifinį aromatą, kuriuo kvepia BR540. 

Man labiausiai patinka antroji šio aromato fazė, kai jis nusėsta ant odos. Po maždaug 2 valandų nuo pasipurškimo kvapas transformuojasi ir tampa saldus. Dievaži kvepia vanile, riešutais ir karamele, gausiai cukruotas, saldus, gardus... toks gardus, kad burnoje reaguoja skonio receptoriai, bemaž pasiruošę kramsnoti kažką saldaus, gardus ir karamelinio. Va ši saldumynų fazė ant odos pastaruoju metu man itin patinka, idealiai tinka vėsiam orui, sušildo ir kelia labai geras, šiltas emocijas.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☃ žiemos sezonui;
     ☀ dienos metui.     

Aromatas nėra itin stiprus ir neturi labai stipraus šleifo. Nuo kūno odos jaučiamas per daugmaž ištiestą ranką, tad greičiausiai reiktų atsargiai su kvapams jautresniais žmonėmis, o ir biuro aplinkoje reiktų saikingai kvėpintis. Ant mano odos šis kvapas išlieka apie 5 valandas, daugmaž tiek, kiek ir turėtų išlikti parfumuoto vandens kategorijos aromatas. Žinoma, norėtųsi ilgiau, tačiau aš nieko prieš pasikvėpinti pakartotinai, ypač, kai kvapas nėra brangus. 


Puikiai žinau ir suprantu, kad šis aromatas yra chameleonas ir ant kiekvieno odos suskamba vis šiek tiek kitaip: pradžioje ant maniškės nusėda keistoku cheminiu aromatu, permatomu, tarsi parfumo šydu ant odos. Antroji fazė man patinka labiau - kvepia saldžiu karamelės, vanilės, riešutų ir cukraus desertu, tokiu gardžiu, kad burnoje praktiškai kaupiasi seilės.
"Cloud" neįprastas, kitos, tačiau malonus ir šiuo metu man labai, labai patinka. Bandymu metu sunaudojau kiek daugiau nei pusę buteliuko ir visai gailiuosi, kad nenusipirkau didesnio. Tiesa, jei jau gundysitės aromatu, labai rekomenduočiau išbandyti parduotuvėje ir ne tik purkštelti, tačiau ir pasivaikščioti kelias valandas bei įsitikinti, kad aromatas neerzina. 
Nors kvapas dažnai lyginamas su Baccarat Rouge 540, tačiau nei lygybės, nei panašumo ženklo čia nedėčiau. Ta pati šeima - gal, yra tvarstomojo kvapas, tačiau ženkliai švelnesnis, saldumo ir desertinių užuominų daugiau. Jei ieškote pakaitalo BR540 - tai ne šis aromatas, bet jei norisi kažko panašaus, visai verta išbandyti.

Aromatas panašus į:
- MAISON FRANCIS KURKDJIAN "Baccarat Rouge 540"
- BURBERRY "Burberry Her"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai