JOIK Facial Cleansing Foam - švelnios veido prausimosi putos su alijošiaus sultimis, rugiagėlių ir ramunėlių ekstraktais

Kadangi didžioji vasario dalis praėjo su mini pakuotėmis - skelbiu šį mėnesį mėginių mėnesiu! Kas su manimi? Naudojam tuos visus pamirštus mažus buteliukus, pamirštas tūbeles ir pluoštą mėginių, kuriuos vis atidėliojame? Nors jau esu nusipirkusi pilno dydžio veido prausiklio pakuotę, tačiau šiuo metu baiginėju nedidelę Joik veido prausimosi putų pakuotę. Buteliuko pakako labai ilgai, tad susidariau tvirtą nuomonę ir šiandien noriu su jumis pasidalinti savo mintimis.


Produktas: JOIK Facial Cleansing Foam - švelnios veido prausimosi putos su alijošiaus sultimis, rugiagėlių ir ramunėlių ekstraktais
Gamintojas: "Joik OU'. Pagaminta Estijoje
Paskirtis: prausti veido odą, šalinti nešvarumus ir makiažo likučius, raminti ir gaivinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus prausimas
Labiausiai nepatiko: alkoholis priemonės sudėtyje
Tūris: mano mini pakuotės - 50 ml. Įsigyti galima 150 ml pakuotėse
Kaina: 17,95 Eur
Kur galima įsigyti: NewCrush

Ką žada gamintojas: Praturtintos ekologiškomis alavijo sultimis ir agurkų bei ramunėlių ekstraktu, JOIK ORGANIC veido valymo putos švelniai, bet efektyviai valo odą, pašalindamos per dieną ant odos susikaupusius nešvarumus. Švelnūs ir odai draugiški valomieji ingredientai, kurių pagrindą sudaro kokosas, nesausina odos, sodrios ir minkštos putos švelniai ištirpina nešvarumus ir makiažą bei lengvai juos nuplauna. Alavijo sultys ir ramunėlių ekstraktas ramina odą, agurkų ekstraktas gaivina ir šviesina odą. Veido valymo putos yra švelnios akims ir puikiai tinka akių makiažui nuvalyti. Tinka visiems odos tipams. Produktas be pridėtiniu kvapų - subtilus agurkų kvapas sklinda iš ekologiško agurkų ekstrakto.

Naudojimas: Kiekį, gautą iš keleto paspaudimų, užtepkite ant drėgnos odos, švelniai įmasažuokite ir nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite ryte ir vakare. Valymą užbaikite mėgstamu JOIK veido vandeniu ir drėkinamuoju kremu.


Pakuotė. Nors turiu mini pakuotė, tačiau ji atrodo visiškai taip pat, kaip pilno dydžio: skaidraus plastiko buteliukas su pompa, paverčiančia viduje esantį skystį putomis. Pakuotės dizainas minimalistinis, švelnių, neutralių spalvų, tiksliau tik vienas pastelinės melsvos spalvos akcentas ant baltos etiketės. Gal tik šiek tiek erzina, kad pro sieneles nesimato, kiek dar liko produkto, nes etiketė apklijuota aplink visą buteliuką.

Kvapas veido prausiklis papildomomis kvapiosiomis medžiagomis nepakvėpintas. Labai džiaugiuosi, nes veido kosmetikoje papildomų kvapų tikrai nereikia. Prausiklis kvepia švelniu, natūraliu kosmetiniu aromatu.

Konsistencija buteliuke skysta, skystis patekęs į specialią pompą iš buteliuko išpumpuojamas putų pavidalu.


Sudėtis: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Trehalose, Sodium Cocoamphoacetate, Alcohol, Glycerin, Maltodextrin, Sucrose Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Hydrogenated Lecithin, Sodium Levulinate, Sodium PCA, Sodium Benzoate, Cucumis Sativus Fruit Extract, PCA Glyceryl Oleate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Chloride.


Poveikis. Priemonės sudėtis būtų visai gera, jei ne keli aspektai. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, alavijų sultys, drėkiklis, valiklis ir tuomet - alkoholis, kuris ilgalaikio naudojimo eigoje ne tik sausina odą, bet ir pažeidžia odos apsauginį barjerą. Priemonių sudėtyje jis veikia kaip tirpiklis, mažina priemonių klampumą, tačiau tam buvo galima parinkti ir saugesnius ingredientus. Toliau seka glicerinas, rišikliai, emulsikliai, yra ramunėlių, rugiagėlių, agurkų ekstraktų. Jei ne alkoholis priemonės viršuje, produktas būtų tiesiog puikus.

Veido prausimosi putos labai švelnios veido odai, malonia jaučiasi, nedirgina akių ar jautresnės, pažeistos, sudirgusios veido odos. Man atrodo kad tas alkoholis, bet jau tiek, kiek naudoju, jokios žalos nedaro. Kita vertus, naudoju tik nedidelio dydžio pakuotę, nežinau kas būtų naudojant pilną pakuotę, galiausiai jei nuolat naudočiau tik šį prausiklį su alkoholiu? Veido prausiklis puikiai šalina ne tik veido nešvarumus, bet ir makiažą be didesnio vargo nuplauna. Man šis prausiklis patinka: švelnus, efektyvus, puikiai valo nešvarumus ir makiažo likučius, skalsiai naudojasi, tačiau tas alkoholis sudėtyje... Jei ne jis, mielai įsigyčiau pilno dydžio pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai