2023/02 Vasario mėnesio pirkiniai ir naujienos: Radox, Q+A, Kocostar ir kt.

Paskutinė mėnesio diena ir ne tik paskutinė mėnesio diena, šiandien ir paskutinė žiemos diena, tad labiau tikiuosi, kad žiema pagaliau nustos spyriotis ir užleis vietą pavasariui. Pasiilgau pavasario, pasiilgau šilumos, pasiilgau žalumos, pasiilgau gėlių, gėlėmis kvepiančio oro, maudynių, lengvesnių rūbų... Pasiilgau pavasario, tad labai tikiuosi, kad šiais metais jis nevėluos. O paskutinei žiemos dienai noriu jums parodyti šio mėnesio pirkinius, kurių dalis jau naudojama, o dalis dar tik laukia savo eilės. Tad ką nusipirkau per paskutinį žiemos mėnesį?


Kūnui

Visgi dažniausiai kūno plaukelius aš skutu, ypač šaltuoju metų laiku, kai su vaškais nelabai noriu užsiimti, depiliuoti ir vargti. Tad jau nežinau kelintą kart kartoju skutimosi peiliukų galvutes, o skustuvą turiu tą patį jau apie 12-13 metų.
Eurokos, pilna kaina 17,49 Eur, mokėjau 14,87 Eur

Kaip aš svajojau apie Radox vonios putas... jas naudodavau Anglijoje, kai iš ties nusikaldavau darbo dienomis. Pavargstu ir dabar, tik dirbu protinį darbą, o tai šiek tiek kas kita, nei fizinis. Norėjosi aromato, kuris padėtų kovoti su stresu ir atpalaiduotų. Turiu. Bandysiu.
Notino, pilna kaina 5,50 Eur, mokėjau 3,90 Eur

Pats laikas ir naujam kūno prausikliui. Ilgai rinkausi tarp kelių kompanijų, bet galiausiai nusprendžiau šiam kartui pasirinkti Nivea - senai mano vonioje negyveno šios kompanijos dušo želė. Matyt pasiilgau.
Notino, 3,80 Eur

Labai greit šiai metais vonioje keičiasi būtent druskos. Jei ankstesniais metais putos susilaukdavo gana daug populiarumo, tai šį sezoną pastebiu, kad visi dažniau renkamės druskas. Papildau atsargas su atsipalaiduoti padedančia priemone.
Notino, pilna kaina 7,59 Eur, mokėjau 3,90 Eur

Veidui

Norisi papildomo drėkinimo paakių odai, tad perku paakių padelius papildomam odos gaivinimui ir drėkinimui.
Eurokos, pilna kaina 21,95 Eur, mokėjau 16,49 Eur

Baigėsi beveik visos mažytės serumų pakuotės, tad metas įsigyti naują serumą. Noriu išbandyti daugiau Q+A kompanijos priemonių, tad šį kart testuosiu peptidų serumą.
Douglas, 10,49 Eur

Pagaliau nusipirkau savo veido odai tinkamą Ziaja toniką - man labai norisi jį išbandyti, nors ir nebrangus dalykėlis, tačiau norisi pabandyti. Beje, šios kompanijos paakių kremas visai neblogas.
Gintarinė vaistinė, 2,99 Eur

Burnos higienai

Labai norėjau išbandyti šitą dantų pastą, nes atrodo labai daug žadanti, bet neaišku, ar iš ties bus veiksminga, o ir šios kompanijos sudėtys dideliu saugumu nepasižymi. Kartais galima, tad bandysime.
Drogas, 5,99 Eur

O šią pastą kartojame, nes ji tiesiog nepriekaištingai valo apnašas, ilgam suteikia gaivos jausmą ir balina. Jausmas po valymo puikus! Trūksta tik flourido sudėtyje ir nepaisant to, kartoju.
Eurovaistinė, 4,99 Eur


Visai netyčia, pasiūlė prie krepšelio ir aš susidomėjau. Gerus jazminų kvepalus myliu, tad tikiuosi susidraugauti, o gal net pamilti. O jei taip nenutiktų, kai tokia nedidelė kaina - tikrai nesiskųsiu. 
Notino, pilna kaina 11,23 Eur, mokėjau 8,00 Eur

Prieš porą savaičių namuose nutiko nelaimė - nukrito nagų lakų lentynėlė ir visi ant jos buvę lakai. Dužo tik vienas - nagų lako pagrindas iš Kinetics. Reikėjo naujo, ypač dabar, kai organizmui trūksta geležies ir nagai beprotiškai lūžinėja. Ką gi, bandysiu princesių nagus ir tikėsiuosi gero efekto.
Eurokos, 5,39 Eur
-----------------------------
Viskas, tokie mano šio mėnesio pirkiniai - šiek tiek kūnui ir atsipalaidavimui vonioje, truputis burnos higienos ir veido priežiūros rutinos papildymas. Gal kurie gaminiai jus sudomino labiau nei kiti? Rašykite, pasistengsiu dominančių priemonių apžvalgas parengti anksčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Vis užmetu akį parduotuvėje į Q + A produktus, bet kažkaip nedrįstu bandyti. Įdomu, kaip veiks serumas. Lauksiu apžvalgos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau netrukus bandysiu - baiginėju vieno serumo likučius, pabaigus imsiu šitą ;) Beje šiuo metu naudoju ir kompanijos prausiklį, o greit ir paakių kremą, tad nuomonių tikrai bus :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą