PIRMAS ĮSPŪDIS. SPA CEYLON "White Rice" Overnight Hydrating Treatment Vatha & Pitha - naktinis veido kremas - kaukė, normaliai - riebiai - jautriai odai

Toliau bandom mėginius? Prieš kelias dienas atidariau naktinio veido kremo - kaukės mėginio pakuotę ir vakaris vis tepu riebu sluoksniu ant veido odos. Iš pradžių galvojau, kad kompanijos produkcija, kadangi pakankamai stipriai parfumuota, gamina tik puikius kūno priežiūros produktus. O kaip dažniausiai būna veido priežiūros produktuose - pernelyg parfumuoti būna prasti. O kaip šiuo atveju? Ir koks priemonės poveikis?


Ką žada gamintojas: Kremo sudėtyje yra ryžių sėlenų aliejaus, kuriame gausu natūralių antioksidantų, praturtinto gamma orizanoliu, kuris kovoja su laisvaisiais radikalais ir atjaunina odą. Kviečių gemalų ir natūralių kokosų ekstraktai kartu su ryžių sėlenų aliejumi ir natūraliais vitaminais ramina, maitina ir drėkina odą. Padeda sumažinti raukšlių atsiradimą, todėl atsibudus oda akivaizdžiai skaistesnė ir šviesenė. Saldymedžio ekstraktai pagerina bendrą odos tonusą, o žaliosios arbatos ir meškinių uogų ekstraktai slopina odos hiperpigmentacijos procesą.
NAUDOJIMAS: Lengvais masažo judesiais, vengiant akių kontūrų, tepkite nedidelį kiekį kremo ant švarios veido ir dekoltė srities. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, naudokite kasdien 30 minučių prieš miegą.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride (Cocos Nucefera Oil), Hamamelis Virginiana Distilate, Glycerine, Propanediol, Cetyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Ethylhexyl Olivate, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Triethanolamine, PEG 4 Olivate, Olive Oil PEG 7 Esters, Benzyl Alcohol, Parfum, Oryza Sativa Bran Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Cocos Nucifera Oil, Persea Gratissima  Fruit Oil, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Phenoxyethanol


Kiekis: mėginio kiekis 5 g. Galima įsigyti 200 g pakuotėje
Kaina: 44,00 Eur
Kur galima įsigyti: SPA Celyon Lietuva
Gamintojas: "Propietary Ayurveda Preparation". Pagaminta Šri Lanka


Mano nuomonė. Kremo sudėtis nėra pati geriausia: yra ir alkoholio, ir kvapai per stiprūs ir sudėtyje jų ženkliai per daug. Tačiau man patinka gana lengva priemonės konsistencija, primenanti losjoną. Ji greit susigeria į veido odą ir iš karto suteikia malonų komforto jausmą. Priemonė intensyviai kvepia, sakyčiau gerokai per stipriai, nes net ir einant miegoti, kvapas stipriai riečia nosį.

Tačiau, tačiau po nakties mano oda stipriai pridrėkinta. Pastaruoju metu turėjau intensyvų pasausėjimą ant skruostų, tai per porą naktų šis kremas be vargo susitvarkė su pasausėjimu, pamaitino, sudrėkino odą, nuramino sudirgimą. Tiesą pasakius pirmas įspūdis labai dvejopas: poveikis odai labai patiko - drėkina puikiai, tačiau per stiprūs kvapai ir alkoholis sudėtyje verčia abejoti ilgalaikio naudojimo perspektyva.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai