BOURJOIS Healthy Mix Serum Gel Foundation - skysta kreminė pudra "52 Vanilla"

Pamenu laikus, kai sausiaodėms išsirinkti pudrą buvo praktiškai neįmanoma, nes bemaž visos buvo matinio efekto ir oda ne tik atrodydavo kaip Sachara, tačiau ir jausdavosi ne ką geriau. Ačiū dizaineriams ir makiažo meistrams už sveikai švytinčios odos tendenciją, dėl ko rinkoje atsirado krūva makiažo pagrindų, skirtų sukurti tą sveikai švytinčios arba sveikai pridrėkintos odos efektą. Štai dabar išsirinkti sausaodėms jau yra iš ko ir netgi galima pabūti išrankesnėms nei prieš gerą penkmetį. Šį kart mano rankose Bourjois makiažo pagrindas, apie kurį norisi papasakoti šiek tiek daugiau.


Produktas: BOURJOIS Healthyy Mix Serum Gel Foundation - skysta kreminė pudra "52 Vanilla"
Gamintojas: "Bourjois" S.A.S. Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: normaliai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: efektas ant odos
Labiausiai nepatiko: aromatas priemonės sudėtyje
Tūris: 30 ml
Kaina: 17,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Douglas, Kosmada

Ką žada gamintojas: Kreminė pudra-gelis Healthy Mix - formulėje yra biologiškai aktyvių komponentų - ožerškių uogų, ličių, granatų ekstraktų, kurie padeda Jūsų odai atrodyti nepriekaištingai visą dieną. Puikiai tinka: normaliai ir mišriai odai (sukuria lengvą matinį efektą), linkusiai sausėti odai (turi drėkinamųjų savybių), jautriai, pavargusiai odai (suteikia švytėjimo).


Pakuotė. Plastikinis buteliukas su užsukta pompa. Labai smagu matyti, kad pompą galima atsukti, tad tuštėjant buteliukui, galėsiu maksimaliai išnaudoti priemonės likučius. Pakuotės dizainas atrodo perkrautas ir gal ne pats žaviausias pasaulyje, tačiau nesiskundžiu.

Kvapas. Šis makiažo pagrindas papildomai pakvėpintas ir kvepia aiškiai jaučiamu vaisių aromatu. Mano skoniui dekoratyvinės makiažo priemonės turėtų būti bekvapės - na kam tų papildomų kvapiklių makiažo pagrindui, blakstienų tušui ar šešėliams? Lūpų priemones aromatus dar galiu suprasti, bet visa kita... deja man atrodo labai beprasmiška kvėpinti. O ir kvapų ingredientai dažnai nėra patys saugiausi.

Konsistencija skystoka, gana lengva, praktiškai neturi jokio pudriškumo.


Sudėtis: Water, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, PEG-10 Dimethicone, Butylene Glycol, Aluminum Starch OctenylsuccinatePhenoxyethanol, Sodium Chloride, Disteardimonium Hectorite, Disodium Stearoyl Glutamate, Dimethicone Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Alcohol Denat., ParfumPanthenol, Aluminum Hydroxide, Litchi Chinensis Pericarp Extract, Silica, Lycium Barbarum Fruit Extract, Pantolactone, Punica Granatum Extract, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.
May contain: CI 77007, CI 77019, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.


Poveikis. Priemonės konsistencija neįprastai skysta, pastaruoju metu naudojau makiažo pagrindus, kurie turėjo pudriškumo, o šis, tiesiog skystas, tačiau lengvai dengiasi, nepaprastai lengvai pasisklaido ir nedžiūva ant odos itin greitai. Tad ir tinkamai išsklaidyti yra laiko. Kreminės pudros maskavimas lengvas, tad didelių veido odos netolygumų, ryškių spalvinių pakitimų vargiai maskuos. Džiugi žinia, kad šį produktą galima lengvai sluoksniuoti ir pagerinti maskavimą, tačiau tai tikrai nėra pagrindinis šios priemonės efektas. Ant mano odos, kaip matote yra raukšlelių, yra mini spuogelių (na ne tų tradicinių, o tokių pakilimų, be jokio riebaliuko), tai jų neužmaskuoja, jie vis dar vizualiai matomi.

Pats geriausias šio makiažo pagrindo efektas yra efektas ant odos. Priemonė suteikia tokį labai universalų efektą - paviršius tampa lengvai matinis, tačiau sveikai švyti iškiliausiose odos vietose, todėl gražiai atrodo ir puikiai tiks ir sausiaodėms. Veidas po makiažo su pagrindu vis dar atrodo labai natūralus, matomos raušlelės, odos nelygumai, - tačiau oda atrodo sveikai drėgna ir sveika.


Makiažo pagrindas, prisilietus prie telefono, rankomis ar prie bet kokio paviršiaus tikrai tepa ir lengvai nusivalo, net ir sutvirtintas kompaktine pudra. Jis nėra pats patvariausias, todėl riebiaodėms tikrai labai nepatiks, o ir ant jų odos greičiausiai lengvai atsiskirs vos odai pradėjus riebaluotis. Tačiau man labai patinka labai geras priemonės pojūtis ant odos - net ir išsausėjus odai, pudra puikiai jaučiasi ant veido odos, atrodo natūraliai ir sveikai švytinti. Man šis makiažo pagrindas puikus kasdienis produktas, kai norisi lengvo pojūčio, natūralaus efekto ir šiek tiek sveiko spindesio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai