NIVEA "Pure & Natural" Camomile & Calendula raminantis lūpų balzamas su ramunėlėmis ir medetkomis

Nors labiausiai myliu ir dažniausiai naudoju Burt's Bees lūpų balzamus, tačiau pasitaiko ir išimčių, kai susigundau kažką naujo išbandyti, nusipirkti ar kažkas gražiai pakalba apie kokią priemonę. Iš kur gavau Nivea lūpų balzamą, jau neatsimenu, vis bandau namuose įvesti tvarką (nors dar trūksta kai kurių baldų, nes niekaip neišsirenku, kokio kampelio savo grožio priemonėms noriu). Tad tvarkausi, kai kas dar gyvena dėžutėse, kuriose atrandu seniau įsigytas priemones. Taip nutiko ir su šiuo balzamu - turiu, bet jau nepamenu, kodėl ir kokiais būdais jis atsidūrė mano namuose. Dabar noriu sunaudoti, kol dar tam tinkamas, tad po pusės pakuotės - pasakoju savo įspūdžius.


Produktas: NIVEA "Pure & Natural" Camomile & Calendula raminantis lūpų balzamas su ramunėlėmis ir medetkomis 
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: lūpų odai - nuraminti, suteikti švelnumo, saugoti, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia švelnumo
Labiausiai nepatiko: trūko riebesnės konsistencijos ir daugiau maitinimo
Tūris: 4,8 g/ 5,5 ml
Kaina: 3,09 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima, Notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Ar norėtumėte nuraminti ir sušvelninti savo jautrias lūpas vertingais ingredientais? Naujoviška Nivea pure & natural formulė su Hydra IQ ramunėlių ir vaistinių medetkų ekstraktu apsaugo jautrią lūpų odą. Jūsų lūpos taps švelnios ir atrodys sveikai. 
- švelniai rūpinasi ir ramina jautrią lūpų odą
- 100% be konservantų
- su sertifikuotu taukmedžio sviestu ir natūraliais ingredientais
- ilgai išliekantis lūpų drėkinimas.
NAUDOJIMAS: reikiamą kiekį balzamo užtepkite ant lūpų.


Pakuotė. Standartinė lūpų balzamams - plastikinė tūbelė, kurios kamšelis nusiima, o produktas išsukamas lauk. Šio dizaino pakuotei pasirinkta daug gamtinių motyvų ir žalios spalvos - aliuziją į natūralų produktą tikrai kelia. Tiesa, šie balzamai dar papildomai supakuoti su kartoniniu lankstinuku ir plastikine apsauga, tačiau ar to tikrai reikia? Greičiausiai ne.

Kvapas lūpų balzamuose yra visiškas skonio reikalas - man asmeniškai patinka, kai balzamai maloniai kvepia, tada ir naudoti atrodo maloniau ir norisi dažniau. Šis balzamas kvepia saldžia vanile ir lengvučiu, vos vos jaučiamu vaistažolių aromatu. Visgi pirmuoju smuiku groja ir akivaizdžiai dominuoja vanilė.

Konsistencija pakuotėje kieta, dengiant ant lūpų tirpsta ir lydosi nuo kūno šilumos.


Sudėtis: Octyldodecanol, Cera Microcristallina, Hydrogenated Polydecene, Cetyl Palmitate, Ricinus Communis Seed Oil, Polyisobutene, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Myristyl Myristate, C20-40 Alkyl Stearate, Cetearyl Alcohol, BIS-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Copernicia Cerifera Cera, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Glyceryl Glucoside, Aqua, Cera Alba, Caprylic/ Capric Triglyceride, Linalool, Coumarin, Limonene, Geraniol, Parfum, CI 77891, CI 77492, CI 42090.


Poveikis. Priemonės sudėtis nėra visai prasta, joje nemažai odą minkštinančių, drėkinančių ingredientų. Vieninteliai nesaugūs priemonės ingredientai yra kvepalų ingredientai, kurie reikalingi tik dėl aromato. 

Lūpų balzamas riebokas, tačiau palyginus su mano mylimais Burt's Bees, riebumo man trūksta. Ant lūpų priemonė pasidengia lengvai, suteikia malonų palengvėjimo jausmą, tačiau atrodo, kad balzamas sunkiai įsigeria į lūpas, labiau sėdi ant odos paviršiaus ir regis dėl to mažiau kondicionuoja. Jei mano lūpų oda nėra stipriai išsausėjusi ar sudirgusi šio balzamo visiškai pakanka. Manau jo pakaktų ir daug priežiūros nereikalaujančioms lūpoms - tokioms balzamas suteiks švelnumo ir minkštumo. O va, jei labai išsausėja, jei nuolat reikia maitinimo ir drėkinimo, - efekto paprasčiausiai nepakaks. Šiuo metu man norisi stipresnio efekto ir jaučiu, kad minimaliai drėkina, suteikia švelnumo, bet maitina ne pakankamai. Hmm... gal pereinamaisiais sezonais mano lūpoms ir patiktų, tačiau tik su retomis išimtimis. Nivea balzamai mano lūpoms per silpno poveikio, per lengvos konsistencijos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Rekomenduoju Burt's Bees Hemp balzamą, toks sunkus, manau, pats tas būtų:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :) Burt's Bees daugumą jau esu bandžiusi, tik Hemp dar ne, pasižiūrėsiu ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą