PHILIP KINGSLEY "Elasticizer Booster" Restoring Conditioner - atkuriamasis plaukų kondicionierius - kaukė

Mini pakuočių namuose jau pamažėjo, tad labai noriu pradėti bandyti ir Lookfantastic advento kalendoriaus radinius. Tarp jų yra ir nedidelių pakuočių, tad pirmąją pažintį pradedu nuo plaukų kondicionieriaus iš Philip Kingsley. Esu bandžiusi šios kompanijos plaukų priemonės prieš plovimą mėginį, kurio poveikiu buvau labai maloniai nustebinta. Tad tikriausiai natūralu, kad turėjau aukštus lūkesčius. Bandome.


Produktas: PHILIP KINGSLEY "Elasticizer Booster" Restoring Conditioner - atkuriamasis plaukų kondicionierius
Gamintojas: Philip Kingsley. Pagaminta D.Britanijoje
Paskirtis: plaukams - drėkinti, maitinti, suteikti švelnumo ir blizgesio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnumo ir minkštumo efektas
Labiausiai nepatiko: stipresnio poveikio (efektas tiesiog ne mano tipo plaukams)
Tūris: mano mini pakuotės - 20 ml. Įsigyti galima 150 ml pakuotėse
Kaina: £28,00/ 26,45 Eur
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Atkurkite plaukų blizgesį, intensyviai sudrėkinkite ir maitinkite laukus. Duše naudojama priemonė gali būti naudojama kaip kaukė arba kaip plaukų balzamas. Suteikia plaukas šilko švelnumo, lygumo, gerina plaukų lankstumą. 
NAUDOJIMAS: naudokite kaip įprastą kondicionierių arba palikite ant plaukų 10 minučių, kaip greito poveikio plaukų kaukę.


Pakuotė. Mano rankose mini pakuotė, kuri atrodo visiškai taip pat, kaip pilno dydžio pakuotė, skiriasi tik atidarymo būdas. Mano pakuotės dangtelis atsisuka, tuo tarpu pilno dydžio - patogiai atsikemša. Plastikinės pakuotės dizainas baltos spalvos su nedideliu rožiniu akcentu.

Kvapas. Papildomų kvapiklių priemonės sudėtyje gamintojas nenaudojo ir tai mano nuomone skonio reikalas. Man patinka, kai plaukų priemonės kvepia, tačiau kai gamintojas nenaudoja kvapiųjų medžiagų, išvengiama krūvos vidutinio saugumo ingredientų, potencialių alergenų, tad produktas tampa saugesnis. Veido odos priežiūros priemonėse kvapų nemėgstu, kūno - vertinu vidutiniškai, o plaukų produktai man turi kvepėti.

Konsistencija lengva, kreminės tekstūros. 


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Propylene Glycol, Salvia Hispanica Seed Extract, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Phenoxyethanol, Yeast Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Benzotriazolyl Dodecyl P-Cresol, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Citric Acid, CI 17200.


Poveikis. Priemonės sudėtis gera: sudėtyje daug minkštiklių, yra drėkiklių ir anstisatikų, priemonės sudėtyje yra silikono, kuris apsaugo plaukus ir palengvina jo šukavimą. Sudėtyje tik vienas nesaugus konservantas, tačiau jo naudojimas ribojamas, tad jo nėra ko pernelyg baimintis. Yra ir ženkliai prastesnių konservantų. 

Aš turiu porėtus plaukus, kuriems sunaudoju įprastą kiekį šampūno, tačiau kondicionierių ir kaukių vienam plovimui man reikia labai didelio kiekio. Priemonė lengvai pasidengia ant plaukų, jie greit sugeria nedidelį kiekį, tad dengiu daugiau. Kam jau kam, bet plaukams man negaila. Priemonę ant plaukų laikiau ilgesnį laiką, tikėdamasi intensyvesnio poveikio.

Po plovimo, pirmiausia, ką pastebėjau - plaukučiai šilkiniai, itin švelnūs, minkštučiai ir labai malonūs liesti. Plaukas nesivelia, atrodo sveikas. Manau pagrindinis šios priemonės akcentas yra švelnumo ir minkštumo efektas neapsunkinant plaukų. Nei drėkinimo, nei maitinimo čia nėra, tad man patiktų tais atvejais, kai norisi tik lengvo efekto, pavyzdžiui kasdienai. Visgi, kai turi pūstis linkusius plaukus, norisi sunkesnių produktų, pripildančių plauko poras priemone, apsunkinančių ir mažinančių plaukų vėlimąsi, tad tai ne mano plaukų tipui tinkama priemonė. Šis kondicionierius greičiausiai labai patiktų plonus, tiesius plaukus turinčioms merginoms, norinčioms daugiau plauko švelnumo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai