ORIFLAME "Eclat Femme" tualetinis vanduo moterims

Sveikinu su meilės diena! ❤
Ir žinote, tikriausiai meilė yra gyvenimo varikliukas? Meilė antrai pusei, meilė vaikams, meilė giminėms, meilė šeimai, draugams, tačiau svarbiausia yra meilė sau! Teisingai sakoma, kad kol neišmoksti mylėti savęs, nemoki mylėti artimo. Tad šią dieną palinkėsiu pirmiausia meilės sau! Ir pasidalinsiu su jumis nuomone apie Oriflame Eclat Femme tualetinį vandenį.


Produktas: ORIFLAME "Eclat Femme" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2014 m.
Aromato kūrėjas: Violaine David
Kaina: pilna kaina 31,00 Eur; mokėjau 12,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gėlių 

Gamintojo aprašymas: Jazminų žiedai sudaro šio nuostabaus aromato širdį ir sielą ir yra mėgstami dėl savo subtilaus grožio ir stipraus kvapo. Šios gėlės buvo parinktos dėl neįtikėtinai malonaus aromato ir auginamos istoriniuose kvepalų namuose Grasse, Prancūzijoje.

ČIA

Viršutinė nata: mandarinas
Širdies nata: jazminų žiedai
Apatinė nata: santalas


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA - ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, CITRONELLOL, COUMARIN, CITRAL, PHENOXYETHANOL, CI 19140, CI 16035.


Pakuotė. Visiškai klasikinė pakuotė: juodas kartono buteliukas su aukso spalvos užrašais ir auksiniais akcentais. Skaidraus stiklo buteliukas kvadratinis, su kirstais kampais. Buteliukas užkimštas aukso spalvos plastikiniu dangteliu, kuris labai, labai tampiai užsikemša ant pakuotės. Dėl pompos jokių priekaištų neturiu, lengvai ir patogiai dozuoja pakankamai smulkia dulksna.


Kvapas. Jau iš aromato natų matosi, kad tai visiškai nekompleksuotas, paprastas, minimalistinis aromatas. Tik pasipurškus trumpam jaučiasi citrusinės natos, tačiau itin greit citrusai dingsta ir kvape kaip bomba, galingai ir stipriai dominuojančias pozicijas užima baltos gėlės - jazmino žiedai. Kiek vėliau juos papildo švelnios santalo medienos natos, tačiau būtent jazminas dominuoja per visą kvapo buvimo ant odos laiką.

Anksčiau nevertinau paprastų aromatų, kuriuos sudaro vos kelios natos, tačiau pastaraisiais mėnesiais tokius kvapus labai mėgstu. Ir šiame aromate nėra ko nemėgti - jis minimalistinis, elegantiškas, rafinuotas ir primena klasikinius kvepalus. Tačiau toli gražu ne močiutiškus - jazminas jaunatviška gėlė, tad ir kvepalai tiks ir jaunesnėms ir brandesnėms moterims. Svarbu, kad patiktų jazminų aromatas. Aš šiuo kvapu mėgaujuosi ir tas elegantiškas paprastumas šiuo metu mane labai žavi.

ČIA

Mano nuomone, aromatas labiausiai tinka:
     🍁 rudens sezonui;
     ☀ dienos metui.

Tikriausiai savaime suprantama, kad Oriflame didžioji dalis aromatų nepasižymi ilgu išlikimu, o dar reiktų įvertinti, kad šio kvapo kompozicija EDT, t.y. tualetinis vanduo, kuris ir šiaip trumpiau išlieka. Ant mano odos aromatas jaučiamas apie 3 valandas. Norint kvepėti visą dieną, atnaujinti tenka kelis kartus dienos metu. Beje, šis kvapas nėra labai stiprus, jaučiamas per daugmaž 20 cm nuo odos, tad norint užuosti tenka prieiti arčiau. 


Elegantiškas, rafinuotas, minimalistinis aromatas, kuriame dominuoja jazmino kvapas su trupučiu santalo medienos. Man šis kvapas asocijuojasi su elegancija, pasitikėjimu savimi ir moteriškumu. 
Nekompleksuoti ir neperkrauti natomis aromatai yra jėga, žinoma, jei iš ties mėgsti dominuojančias natas, o aš jazminus labai mėgstu. Turėtų tikti praktiškai visoms amžiaus kategorijoms, mat kvapas nesenstančios klasikos atstovas. Man labai patinka, mielai juo kvėpinuosi darbo metu ar kai norisi kiek daugiau elegancijos.

Aromatas panašus į:
- AVON "Little Black Dress"
- DIOR "J'adore Le Jasmin"
- GUCCI "Gucci Premiere"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai