BIELENDA "Cosmic Wellness Amethyst" regeneruojantis dušo ir vonios aliejus/ dušo želė

Žiemą mūsų namuose labai daug sunaudojama visokių vonios priemonių, nes visi šeimos nariai mėgsta šiek tiek pamirkti karštoje vonioje, o jei dar vonia ir maloniai kvepia, tai iš vis rojus atsipalaiduoti po savaitės rutinos. Tai va, prisipirkau visokių priemonių, apie dalį jau spėjau papasakoti, dalis išbandyta, bet laukia savo eilės. Šį kart noriu jums papasakoti apie Bielenda priemonę, kuri pavadinta aliejumi, bet konsistencija labiau primena želė. Tad kokie mano potyriai.


Produktas: BIELENDA "Cosmic Wellness Amethyst" regeneruojantis dušo ir vonios aliejus/ dušo želė
Gamintojas: "Bielenda Kosmetyli Naturalne" S.A. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: prausti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: pompa
Tūris: 250 ml 
Kaina: 9,90 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Eurokos

Ką žada gamintojas: Dušo aliejus Bielenda Cosmic Wellness Amethyst prausiantis suteiks odai reikiamą drėkinimą ir priežiūrą. Po naudojimo vėl taps kupina energijos.

- švelniai plauna ir valo visą kūno odą
- maitina ir prižiūri odą
- puikiai putoja
- maloniai kvepia

KAIP NAUDOTI: Naudokite duše ir maudydamiesi. Tepkite ant viso kūno odos, po to nuplaukite šiltu vandeniu. Tinka naudoti kasdien.


Pakuotė. Plastikinis siauras, plokščias buteliukas su užsukta pompa. Beje, pompa mane labai, labai erzina - ji dozuoja labai nedidelį priemonės lašiuką, tad tiek į vonią prisipilti, tiek kaip kūno prausiklį naudoti reikia ne kartą paspausti pompą... Erzina, sunku - pilant į vonią, tą pompą nusuku iš viso lauk, nes nu tiesiog neįmanoma.

Mano žvilgsnį patraukė pakuotės etiketė, padabinta aukso spalvos raštu ir violetine spalva. Butelaitį labai puošia violetine spalva puošta priemonė. Atrodo labai patraukliai akiai ir tikriausiai būtent etiketė patraukė mano žvilgsnį.

Kvapas saldus, moteriškas, kosmetinis, labai malonus aromatas.

Konsistencija primena dušo želė, nors gamintojas sako, kad priemonė yra aliejus, tačiau nu niekaip aliejaus aš čia neįžvelgiu. Gal toks pavadinimas labiau skirtas marketinginiam triukui? Aliejus kūnui skamba patraukliau, nei tiesiog dušo želė, tiesa?


Sudėtis: AQUA (WATER), GLYCERIN, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, OLIVE OIL GLYCERETH-8 ESTERS, COCO-GLUCOSIDE, MOONSTONE EXTRACT, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, AMETHYST POWDER, C10-18 TRIGLYCERIDES, PHYTOSTEROLS, TOCOPHEROL, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENE MALONATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, LACTIC ACID, POLYSORBATE 20, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, DMDM HYDANTOIN, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, PARFUM, LIMONENE, CI 17200, CI 42090.


Poveikis. Analizuodama sudėtines dalis, jau buvau beapsidžiaugianti, kad priemonės sudėtis puiki, daug minkštiklių, drėkiklių, odą kondicionuojančių ingredientų. Tačiau gamintojas sudirbo sudėtines dalis gale, pasirinkdamas pačius pavojingiausius, toksiškus, dermatitą sukeliančius, akis erzinančius ir šiaip tikrai labai prastus konservantus. Na kodėl? Mieliau sudėtyje matyčiau phenoksiethaloną, o ne šitą trijulę. Jei ne šie konservantai - šokinėčiau iš laimės, kaip būtų gerai, bet deja, nėra gerai.

Priemonė skirta naudoti kaip vonios putos arba kaip dušo želė. Pastebėjau, kad reikia nemažo priemonės kiekio geram putojimui, tačiau produktas sukuria smulkias, gausias putas. Man labai patiko priemonės aromatas, tačiau vonioje jis labai stipriai prislopo, prastokai jautėsi.


Kadangi vonioje didelio džiaugsmo priemonė nesuteikė, nusprendžiau kelis kartus išbandyti vietoje dušo želė - kempinėje priemonė putoja šiek tiek geriau, prausiantis duše kvapas intensyvesnis, jaučiasi stipriau ir leidžia mėgautis kvapų terapija. Galiausiai ir prausia iš ties švelniai ir švariai - jokio odos sausumo nepajaučiau, oda jaučiasi gerai, tad planuoju buteliuke likusį kiekį pabaigsiu vietoje dušo želė. Ir bučiau mielai kartojusi, jei ne baisioji konservantų trijulė, kurios stengiuosi vengti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai